תגידו

hasaroot

New member
תגידו

כמה ימים צריך שברנש לא ייתקלח עד שזה נעשה מגעיל? יומים? שלושה? ארבעה? הברנש קם היום בבוקר ב6:30 ונזכרשמרוב שהוא למד למבחן ה#%^$# שהיה לו הוא לא התקלח ביומיים האחרונים. עצה קטנה: תקומו ב6 להפעיל את הדוד כי זה זין לא נורמלי להתקלח מקלחת קרה.. וכעת: פינת הידעת: הידעת שצרפתים מתקלחים בממוצע כל 3 וחצי ימים? הישראלי מתקלח כל יום וחצי habarnash שהפעם הראשונה שהוא עשה פן תהרס לו במקלחת

Panther

New member
וחוץ מזה

מה הבעיה ב``לזכור להתקלח``? לוקח כולה 10 דקות ברוטו. עשה טובה לעצמך ולאנושות ותתקלח פעם ביום...

מקלחת קרה זה הדבר הכי גרוע שיש

אחרי רופא שיניים. אין מצב שבו אני אעשה מקלחת קרה .. גם אם יהיו 50 מעלות חום. זה סיוט לגמרי, ומעיין ... אל תגידי לי עכשיו ..`` לא לא .. זה טוב שחולים`` ג`קוזי עם מים קרים זה מצויין .. אבל .. ההורים שלי לא מרשים לי לעשות ג`קוזי ................... !

מקלחת קרה ...

מקלחת קרה זה כיף!!!-בקיץ,באמצע מחנה של הצופים ב12 בלילה,כאתה כולך מלא בג`יפה והמים היחדים בסביבה הם קרים-אז זה מה יש! חוצמזה,שאחרי מקלחת קרה הרבה הרבה יותר חם! באמצע החורף-זה באמת לא מומלץ מזכיר לי מה שקרה לי לפני כמה חודשים,שניגמרו המים במקלחת,אז הפעלתי את הדוד,מחכה חצי שעה ו...המים עדיין קרים.אז בסוף התקלחתי בקרח הזה ויצאתי ממש כמו ארטיק-כחולה ורועדת... אל תנסו את זה בבית! אולי רק בטיולים שנתיים(וגדנע,ו...) אההה..יש לי מחר מבחן בש``לח וממש אין לי כח..קוארדינטות וכל הקישקושים האלה...מי בכלל לומד של``ח חוץ ממני? אף אחד!! אני,אנוכי ועצמי,וכל השאר!

*may*

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש

לא נכון. :) טוב, אז נכון שבימים רגילים זה לא כיף בכלל כל הקטע של המקלחת הקרה. אבל בימי שרב?? כשחם כמו שור בחוץ ? כשיש 50 מעלות בחוץ ?? זה הכי טוב בעולם. תחשוב רגע. זה כמו לעשות מלחמת-מים ביום שרב. 50 מעלות בחוץ.(טוב קצת הגזמתי..) חום אימים. אתה מת מעייפות בגלל החום ואתה כבר לא יכול לזוז. המים הקרים (או הפושרים) מקררים קצת את הגוף, ממריצים את הדם ומרעננים את הגוף.. לא נשמע טוב ? מלחמת-מים, אגב, ביום ממש חם היא הדבר הכי טוב שיש. הפתרון האידיאלי לחום. ממליצה בחום לכולם. :) כמו שאתה אומר שג`קוזי עם מים קרים זה דבר טוב- ככה גם המקלחת. ואל תשמיץ את המקלחת, היא למטרה טובה. :) (מה לעזאזל יכול לקרות לך בג`קוזי שלא יכול לקרות באמבטיה או במקלחת? תטבע????) וכשחולים מקלחת חמה זה הדבר הכי לא טוב שיש לגוף. זה מחמם את הגוף ומעלה את החום ומרדים אותך לגמרי. לעומת זאת- מקלחת קרירה או פושרת היא מעולה כשחולים. המים הקרירים מקררים קצת את הגוף, מורידים את החום שלו, ממריצים את הדם מה שגורם להתרעננות ומה שמונע מצב שלא יהיה לך כוח אחרי מקלחת. (מה שקורה לרוב, כשחולים, אחרי מקלחת חמה.) מה הקטע? יש לך טראומה ממים קרים ? תקפה אותך פוביה ממים קרים ? לא נראה לי.. מלחמת-מים או סתם מים קרים, אגב, ביום ממש חם הם הדבר הכי טוב שיש. הפתרון האידיאלי כשהגוף ממש חם. :) אף פעם לא השתתפת במלחמת מים ביום שרבי נוראי ? תנסה פעם, גלעד, אני בטוחה שתהנה ואז תבין אולי על מה אני מדברת.. נכון, אתה צודק שבימים רגילים מקלחת קרה זה לא תענוג, אבל בימים חמים ממש זה הפתרון הכי טוב שיש. :) מעיין. שלא מבינה מה לעזאזל יכול לקרות לך בג`קוזי שלא יכול לקרות באמבטיה או במקלחת? תטבע????

50 מעלות=מקלחת קרה!!!

אז דבר ראשון- אני לא מבינה איך אפשר לא לעשות מקלחת קרה כשיש חום כמו החום האימים שיש בארצנו שאי אפשר לשרוד בו ללא המזגן המושיע!!! ומעיין-עשי טובה לי, לך, ולכנרת, אל תעשי מלחמת מים בימים רגילים (בשבועות עוד יש מן אישור שכזה..) את יודעת אין לנו כ``כ מים במאגר של הארץ ו``חבל על כל טיפה``. ועשה טובה לכולנו תתקלח כל יום, לחפוף זה כבר סיפור אחר... אוהבת... דארמה...

*may*

New member
זה מה שאמרתי.

שאני לא עושה מלחמת מים בימים רגילים אלא רק בימי שרב נוראיים שאי אפשר כבר לסבול.. אגב, תמיד אשר לרוץ בין הממטרות.. :) מעיין.

hasaroot

New member
אהההההה!!!!!!!!!!!!!!!(!!!!!!)

חאלאס עם התקיפות!!!!!!! אני *כן* מתקלח כל יום!!! אפילו פעמים ביום, ואם כבר אז אני חופף את משה (סינג`רו אותי לקרוא לשיער שלי ככה) כל פעם!! אף פעם לא קרה לכם יום שהייתם עסוקים כל היום וחזרתם הביתה שפוכים ולא התקלחתם? אז לי כולה יצא יומיים כאלה.... אז בבוקר התעוררתי במיוחד ב6:30 כדי להתקלח מקלחת *קרה* ומגעילה אז אל תהפכו אותי למסריח של הפורום! כל מה ששאלתי זה כמה זמן מישהו יכול לא להתקלח עד שזה יעשה ממש בן - זונה מגעיל שאי אפשר להתקרב אליו... כששאלתי ברנשים מהכיתה שלי ענו לי שלושה וארבעה ימים אז חאלאס עם התקיפות הזאת וכל האלה (אני יודע... חאלאס זו מילה מעצבנת..) habarnash הסבון בכה מאוד

למעלה