תגידו... איפה יש את עץ חג המולד בסימס? אני לא מוצאת אותו ובגללו סנטה לא בא...
R rotemshi New member 6/3/04 #1 תגידו... איפה יש את עץ חג המולד בסימס? אני לא מוצאת אותו ובגללו סנטה לא בא...
R rotemshi New member 6/3/04 #2 פסדר מצאתי אבל... בקשר לירקות כל הזמן הורסים לי אותם גם הכלב וגם הארנבים ואני לא רוצה חתול... מה לעשות??
פסדר מצאתי אבל... בקשר לירקות כל הזמן הורסים לי אותם גם הכלב וגם הארנבים ואני לא רוצה חתול... מה לעשות??
G gal56 New member 6/3/04 #3 פשוט מאוד.. תקיפי את הירקות בקיר[לא בגדר זה יהרוס לך הכול]ותשימי דלת כך שהארנבים לא יכולו להיכנס.. הכלב שלך אוכל את הצמחים? לא הגיוני במיוחד לפי דעתי... אבל אם זה אל תשימי דלת וכול פעם שתרצי להשקות תפתחי את הקיר,תשקי ותסגרי את הקיר..
פשוט מאוד.. תקיפי את הירקות בקיר[לא בגדר זה יהרוס לך הכול]ותשימי דלת כך שהארנבים לא יכולו להיכנס.. הכלב שלך אוכל את הצמחים? לא הגיוני במיוחד לפי דעתי... אבל אם זה אל תשימי דלת וכול פעם שתרצי להשקות תפתחי את הקיר,תשקי ותסגרי את הקיר..
R rotemshi New member 6/3/04 #5 הכלב קופץ על הירקות הפעולה היא destroy וזה באמת מה שהוא עושה... יש אפשרות אחרת חוץ מהקיר? ולמהב אי אפשר גדר?
הכלב קופץ על הירקות הפעולה היא destroy וזה באמת מה שהוא עושה... יש אפשרות אחרת חוץ מהקיר? ולמהב אי אפשר גדר?
מ משוגע על סימס 15 New member 6/3/04 #6 שמתי קיר וזה לא עזר כל פעם יש בור שניפתח באדמה והורס לי חלק מהגינה אז יש אולי עוד אפשרויות??????????????????????
שמתי קיר וזה לא עזר כל פעם יש בור שניפתח באדמה והורס לי חלק מהגינה אז יש אולי עוד אפשרויות??????????????????????
T tals4 New member 6/3/04 #4 לא חייב לא חייב את עץ חג המולד אתה צריך רק עוגיות ואח גם אני לא שמתי עץ והוא בא לי!