תגידו ...

אטיוד5

Active member
תגידו ...

טודה זה כאילו מגניב כזה? סילחו לי שאני מחרב שמחות, אותי זה לא מצחיק. קשה לי להחליט אם זה מגעיל אותי, מבאס אותי, מחליא אותי, או סתם מצער אותי. אה, ושקו לי בטחט.

מארסו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אח, מצויין

אפשר לסמוך על אטיוד שיסכם את הנושא בצורה קולעת

מוּסקט

New member
מפריע, מפריע

אבל בתור אחת סיקלדית - לא חושבת שיש לי זכות לצייץ.

שפה מתפנקת

מכירה נעימת דיבור ילדי אצל מבוגרים (אל מבוגרים)? מכירה זכר מלהג על עצמו בנקבה ונקבה בזכר ? הטודה של הלל משהו כזה. האודות של אוח ומה שאת מכנה דיסלקטיות שלך, משהו אחר. אלה ואלה דברי אנוש הם, והלכה, על אף הפיתוי, אין. כשבא מתקנים, כשלא בא, או כשמתביישים אז לא. זה יכול בהחלט להפריע. לי קשה לשמוע התיילדויות ממין היפוך המין, וגם מישהו שטוחן נון סטופ בנעימת התיילדות. אז קשה לי, קצת מפריע, ולעתים אתקן או אעיר. אבל מגעיל ומחליא בענין זה, גדול עלי.

אטיוד5

Active member
זה לא עיניין של דיסלקטית

זה בכוונה. כמו ווקשה, ווקשה. או כמו קולכבוד. או כמו הפלה-ופְלה. אז חלק מאלה מתילדים, מתפנקים, כמו שאומר הזקן ואפילו משעשעים במידה, במיוחד אם יש בהם ניצוץ של כפל משמעות. וחלקם סטם, סטם, סטם - ממש כמו הסטם או הטודה הזה.

שווה לעשות מחקר רציני לגבי השפה

שהתפתחה באינטרנט החל מקולות שמבטאים דברים שונים כמו חחחחחחחחח פפפחחחחח פששששששששש יוווווווו פלופפפפ פופפפפפ ועוד כאלה לבין קיצורים שבאמת מתיילדים גמני אפחד וכאלה לבין כל מיני שגיאות אותיות מכוונות כמו טודה ורגה רגה רגה וכן הלאה יש גם מילים שכתוצאה מהשגיאה הן מקבלות משמעות חדשה נוספת

../images/Emo3.gif נו, זה לא הדבר

היחיד שאנחנו חלוקות לגביו... אם כי זה - בניגוד לשרשור שממנו לקוח הקישור - לא נושא מאוד משמעותי. כל הטודה, שטודה - לא מדבר אלי. קיצורי מילים או חיבורי מילים - נחמד מאוד בהקשר אינטרנטי. לא יותר. ובעיקר, סוף סוף אתמול קלטתי ש.. יש!!!! אני כבר בטוחה בדעותיי. סוף סוף לא מחפשת אישור עבורן. It's about time, אבל סוף סוף, בגילי המופלג, לא מחפשת שכולם יחשבו כמוני... יש לי דעות, מוגדרות וברורות, ואני בטוחה בעצמי כשאני מציגה אותן. זה קצת OFF Topic-י, ובכל זאת...

צימעס

New member
לגבי גמני ואפחד -

זה דיבור בכתיבה. כשאני מדברת, אני בולעת הברות, מצמידה מילים, מדברת מהר כדי להספיק. כדי להעביר את הדיבור הזה לכתיבה, אני מצמידהמילים, מדלגת על אותיות וכו'.

lexigali

New member
למה להעביר דיבור לכתיבה?

אני דווקא אוהבת את ההפרדה שבין הסגנונות. לא אוהבת דיבור בכתיבה. לפחות לא יותר מדי (ושוב, הגבול הוא עניין של טעם אישי, מן הסתם).

צימעס

New member
לפעמים אני אומרת, ולפעמים כותבת

באינטרנט, בפורומים, אני עושה את שניהם דרך המקלדת. ככה זה. שוב אדגים מהפורום שלי - כשאני מדברת עם החברות, למשל שמחה/דואגת/מתרגשת עם מישהי - אני מדברת. כשאני עונה תשובה מלומדת
לאמא בבעיה, אני כותבת. זה מתבטא לא רק ב(המנעות מ)הצמדת מילים, אלא גם בבחירת המילים, בהמנעות מוחלטת (כמעט) משימוש בהומור, וכדו'.

למעלה