תגידו... למה עברי לא כותב יותר בפורום?
A Arielcohen New member 13/2/04 #3 אני יכול לשער... ../images/Emo3.gif שהוא פשוט עסוק מאוד יניב, הכלב, חברים, וכמובן ההקלטות של הדיסק החדש אני בטוח שהוא עוד יכתוב פה והרבה
אני יכול לשער... ../images/Emo3.gif שהוא פשוט עסוק מאוד יניב, הכלב, חברים, וכמובן ההקלטות של הדיסק החדש אני בטוח שהוא עוד יכתוב פה והרבה
S STANLEY CLIMBFALL New member 13/2/04 #5 אתה קראתי לפני זמן קצר את התגובה העתיקה שהגבת לי על תגובתי לך בנושא החתונה ו.. תגובה אחרונה קורים אותי צבי ולא סטנלי..
אתה קראתי לפני זמן קצר את התגובה העתיקה שהגבת לי על תגובתי לך בנושא החתונה ו.. תגובה אחרונה קורים אותי צבי ולא סטנלי..
A Arielcohen New member 13/2/04 #4 אני יכול לשער... ../images/Emo3.gif שהוא פשוט מאוד עסוק יניב, הכלב (לא נשמע מחמיא כשאני רושם את שניהם ככה), חברים, וכמובן ההקלטות של הדיסק החדש... הוא עוד יכתוב כאן, והרבה
אני יכול לשער... ../images/Emo3.gif שהוא פשוט מאוד עסוק יניב, הכלב (לא נשמע מחמיא כשאני רושם את שניהם ככה), חברים, וכמובן ההקלטות של הדיסק החדש... הוא עוד יכתוב כאן, והרבה
ב בובובו19 New member 13/2/04 #6 בואנה איזה מהר עונים פה.... אולי הוא מתבייש... ד"ש עם שיר לאופיר מנהריה....
M mesh33 New member 13/2/04 #9 כנראה כי... הוא נבהל מבנות סתומות כמוני ששאלו אותו אם זה באמת הוא בפורום... לזכותי יאמר שהייתי הראשונה ששאלה אותו, אז לפחות לא הטרדתי.... כן, כן, אני יודעת שזה לא תירוץ....
כנראה כי... הוא נבהל מבנות סתומות כמוני ששאלו אותו אם זה באמת הוא בפורום... לזכותי יאמר שהייתי הראשונה ששאלה אותו, אז לפחות לא הטרדתי.... כן, כן, אני יודעת שזה לא תירוץ....