תגידו...

תגידו...

יש סיכוי שיהיה אי פעם אירוח בפורום עם שמעון גרשון

על האש

New member
יש סיכוי...

אבל העיניין הוא כזה... הצלחתי לדבר עם טלי תאומים,כדיי לבקש ממנה את גרשון לאירוח בפורום. והיא אמרה לי שהיא כבר לא נותנת לשחקנים להתארח בפורומים שונים ברשת בלי אישור שלה (כלומר ההנהלה). ואני צריך לברר את אופן האירוח עם תפוז באופן מדוייק את צורת האירוח. ולשלוח לה פקס מדוייק עם כול הפרטים הקטנים,של צורת האירוח,איך השאלות מתנהלות,מאיפה השחקן אמור לענות על השאלות וכו' (כלומר ביוקרטיה גדולה). אבל אני מאמין שאני אצליח להביא אותו או את יוסי לאירוח כאן בפורום. אני לא יודע מתי זה יקרה אבל אני מקווה... שזה לא יקח עוד הרבה זמן כמו שאני חושב.

Gretchen

New member
הבעיה היא

חוץ ממה שכתבת.. אני בטוחה שהם גם ירצו לראות את הפורום.. ואז הם יראו שהוא כמעט לא פעיל אז הם לא ירצו

על האש

New member
אין קשר בין שני הדברים...

חוץ מזה ארוחים מסוג זה דווקא מפריחים את הפורום המארח. ונותנים לו חשיפה גדולה יותר. ואלה שהגיעו לפורום בעקבות האירוח בדרך כלל נשארים בפורום גם מעבר.. אני יודע שהפורום הוא לא מהפעילים בתפוז. ניסיתי לפרסם אותו,ועוד דברים אבל אנשים מעדיפים לכתוב בפורומים של הקבוצה באתרים השונים הלא רשמיים של הקבוצה.

מאחר ואני די ותיקה בפורומים בתפוז

האירוח מתקיים במשרדי תפוז בשעה מסויימת שנקבעה, אם אני לא טועה, מכינים שאלות לילה לפני או בבוקר ואז מגיע אותו אורח ומתחיל לשרשר, ואם כבר עדיף את שמעון על ההתחלה וכמובן שאם יש אורח זה מתפרסם בכל הפורומים. יאללה תעשי משהו, הבן שלי הרג אותי

על האש

New member
ואם את ותיקה בתפוז ובפורומים

מה זה אומר עליי?
. חמש שנים כבר לא נחשבים ותק?
. ועזבי מה שכתוב בכרטיס אני בן :). ולגביי האירוח,אני מבטיח שאני עוד ינסה לעשות משהו אבל זה יקח עוד זמן.

זה בעיה גדולה

כי אריה הרשקוביץ לא נותן להשחקנים להתראיין לאינטרנט.. אני ניסיתי פעם והוא לא אישר לי.. טל תאומים אישרה אבל ההוא לא

אילוניק

New member
מעיון בכרטיסך כתוב שאתה נקבה

אז אוליי במקום לתקן את החברים/ות שיש כאן בפורום תתקן את הכרטיס שלך מנהל פורום שכותב על עצמו דברים לא נכונים זה מריח לא טוב שלא לדבר שיכול להתפרש כשקר

למעלה