תגידו....

גליתrt

New member
תגידו....

אחרי שנעלמתי קצת... איך אתן מייבשות את הכביסה ביום גשום כזה, לעזא..???? שונאת לכבס. לתלות. לגהץ וכל מה שקשור בבגדים (כן, גם לקנות
) המשך יום נעים. גלית

sovlanit

New member
אם אין מייבש-כביסה,גלית,

אז בתוך הבית על מתקן תליה נייד קרוב לחימום. ואם יש רדיאטור אז עליו... גם אני שונאת להתעסק עם הכביסות וכל הקשור בכך כולל רכישת בגדים...

jesenia

New member
../images/Emo45.gif מאז גיליתי את הטריק הזה

סל הכביסה כמעט ריק! המתקן שלע קרוב למזגן, ככה אני מצליחה לעשות הרבה יותר כביסות (החבל שלי מאפשר רק כביסה אחת, בקושי, בכל פעם)

שושית3

New member
יש מייבש אבל..

מכניסה רק מחצית מהכמות ולבנתיים החצי השני עומד ועומד ועומד... וגם ה-
מ'כמות' החשמל ש"מתבזבזת"... ועל ההסקות, הבית נראה כמו מכבסה אחת גדולה... אוווווףףףף!!! שיבוא כבר הקיץ.

sovlanit

New member
שושית 3,ברוכה הנמצאת,../images/Emo24.gif

נכון,לכל דבר יש מחיר...גם לחשמל. אז,בשיקולי עלות מול תועלת אני בוחרת לשלם כסף ולהשאר עם לב שלם...

גליתrt

New member
"לב שלם.."- חחחה אהבתי../images/Emo6.gif

גם לי ה
למראה ה"שעון" שרץ-רץ כמו אחד שבסוף הריצה הבטיחו לו פרס גדול...
. וגם אני רוצה כבר
.

שש שבע

New member
אני שונאת את כל מה שקשור לכביסה

אבל בגדים? מתה על לעצב ולהכין אותם... במיבש מותק, אפילו בקיץ כשאין זמן. או על חמור במרפסת, או בבית, אחרי 3 ימים אפילו בבית הכי קר הכביסה מתיבשת. ורדיאור יש לך? ומזגן? אפילו מאוורר על חמור מיבש כביסה.

אנילה1

New member
6-7, המאוור הוא רעיון גאוני. אזכור

אותו. ועכשיו אני מבינה שיש לך עסק של בגדי נשים. אני טועה?

אנילה1

New member
6-7 נכון. כלתך עבדה אצלך גם לפני

החתונה? עסק לא רע, סלון כלות. מה האופנה היום? חצאית רחבה, או צרה?

שש שבע

New member
לא,

רק אחרי החתונה,, ואחרי שסיימה את הלימודים שלה, האופנה היו? בד"כ חצאית רחבה, גפיור אאוט, למרות שישי מי שמנסה לחסל את המלאי במחסנים לרגל המצוקה בשוק, אבל זה לא נקלט, סגנון יותר פרינסס פחות כפרי, אבל בכל אופן תמיד אני מוצאת את עצמי תופרת שמלה שלפי כל החוקים היא ממש לא באוופנה, אבל על הכלה הספציפית היא פשוט מדהימה. מה זה עסק לא רע? את מתכוונת כלכלית? זה עסק עם המון הוצאות, האביזרים מאוד יקרים, ולמרות הכל אני מצליחה לשמור על מחירים ממש נמוכים ואיכות מעולה. וחוץ מזה, עסק שמח ועוסק בפיסגת השמחה היהודית חתן\כלה. רק שמחות.

בהחלט עסק מרגש מאוד

בכל פעם שכלה יוצאת זאת התחלה חדשה יש איזה סיפוק מאופטימיות אני טועה? בוקר טוב אדית

שש שבע

New member
יש סיפוק על התוצאה אבל כשהיא יוצאת

אני מתפללת בשבילה מעומק הלב, ומאחלת לה בקול וגם בפנים הרבה הרבה הצלחה.

אנילה1

New member
6-7 אני חושבת שיש לך את העבודה

הכי מספקת בעולם. את כל הזמן מתעסקת עם היום הכי יפה והכי חשוב של האשה. את עושה דברים יפים, ומכיוון שהם תמיד בצבע לבן אז הייחוד יוצא בגיזרה, בבד, בקישוטים. יש לך בטח שפע של רעיונות. את בטח יודעת כבר איזו שמלה תתאים לאיזו כלה, מתוך הרבה נסיון. עבודה יפה וחשובה.

שש שבע

New member
לא נשמה, לא ידוע לי על כלה בדרך

הבן שלי עומד להתגייס, וחתונה לא בראש לו עכשיו, ואחריו יש לי בן 12, וגם אצלו זה עדין לא בראש, והבן שאחריו הוא כמעט בן חמש, ומה שהוא מתכנן זה יום ההולדת הבא שלו בעוד כחודש, וזה ללא כלה, בכל אופן הוא לא סיפר לי.

למעלה