תגידו,

• פותח הנושא Chloe
  • פורסם בתאריך

Chloe

New member
תגידו,

מישו פה רואה את הסידרה מעורב ירושלמי
מה דעתכם, היא מציאותית
אני אישית לא רואה, אבל אמא כן, והיא אמרה שהיא מאוד מזדהה איתה (עד הפרק האחרון שהוא בגד בה או משו... ואז היא הפסיקה לראות. אבל זה כבר לא עקרוני).

yariv t

New member
סדרה זוועתית,דרך אגב, שמתם לב ש..

דווקא הסדרות בעלות הפן הדתי מצולמות בירושלים ואילו הסדרות היותר "קצביות" ואופנתיות" מצולמות בתל אביב. מרגיזזזזזזזזזזזזזזזז

buyaka

New member
בטח ששמנו ..../images/Emo46.gif.../images/Emo3.gif

קל להבין למה.

yariv t

New member
בגלל זה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חוצפה כזאת,להכתיב למישהי מה ללבוש

אמממ../images/Emo187.gif

אני לא חושבת שזאת חוצפה מצידם לבקש את זה כמו שאתה רוצה שיכבדו אותך בכל מקום ושלא יתחייסו אלייך ביחס מגעיל ככה גם האנשים שגרים בשכונות החרדיות בסה"כ מבקשים שיכבדו אותם ושלא יעברו שם בלבוש לא צנוע . זאת זכותם המלאה!!

להפך!

נהפוך הוא! אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח אבל חרדים הם האנשים האחרונים שצרכים להגיד לנו איך להתלבש אצלם בשכונה! כמו שאני לא מבקשת מחרדים לא לעבור מול הבית שלי בלבוש מסורתי, אני לא מאמינה שלהם יש זכות לבקש זאת. מה גם, אנחנו לא אומרים להם מה לעשות\איך לעשות... למה שהם כן יכולו?! א-ב-ס-ו-ר-ד-!!!

yariv t

New member
סליחה????../images/Emo12.gifממתי כיבוד מישהו.....

מתקשר לביגוד????????????? כיבוד מישהו/י הוא בראש ובראשונה בצורת ההתיחסות שלך כלפיו/ה. כל תושב ירושלים רשאי לבקר בכל מקום בעיר בצורה החופשית והנוחה לו,אינני רואה בכך פגיעה באוכלוסייה מסויימת. כשאני ביקרתי במאה שערים קיבלתי אין ספור מבטים וגידופים ולהזכירכם אני לא אישה ואין בהופעתי החיצונית שום דבר "צורם". רצוי מאוד שגם "הם" יכבדו קצת את ה"לא מאמינים" שחיים במדינה הזו וכורעים תחת הנטל היום יומי ש ה"מאמינים"לא מוכנים לקחת בו חלק. אינני רואה בכך שום ויכוח אלא החלפת דעות ותפיסות עולם ,זהו המתכון לפורום תוסס ודינאמי. שיהיה לכולם המשך יום טוב,ל"מאמינים" ו"ללא מאמינים" כאחד

ביגוד הוא חלק מכיבוד ../images/Emo187.gif

כמו שאני באה ממשפחה דתית ואני עצמי לא דתיה ,אני לא אסתובב ליד הורים שלי בגופיה ובמכנס קצר !!! ורק מתוך כבוד אליהם או כמו שעבדתי במקום דתי אז לבשתי חצאית כי זה חלק מהכבוד שאתה נותן לכבוד . ועובדה שלמקומות דתיים יש קודי לבוש שונים כמו שלא תראה יותר מידי נשים נכנסות לבתי כנסת עם מכנסיים , אז ככה בשכונות החרדיות בסה"כ מבקשים לכבד אותם ולא לעבור שם בלבוש לא צנוע. הבקשה עצמה היא לגיטימית ונכונה מבחינתם!!! מה שאולי לא נכון זאת הדרך שבה הם מתנהגים למי שלא מבצע אותה

yariv t

New member
מורי לנצח-אני לא מסכים איתך אבל..

מה שאהבתי הוא המשפט שכתבת: "מה שאולי לא נכון זאת הדרך שבה הם מתנהגים למי שלא מבצע אותה" אהבתי

jenngirl

New member
../images/Emo45.gifאבל חוץ ממה שאמרת../images/Emo82.gif

יש גם עוד דבר.שייכתבו שלט, שיכתבו מה שהם רוצים. מי אמר שנתנהג כך? מה הם יעשו?הם ירביצו? 'סדר, אז הם יישפטו אני מאוד מכבדת אותם, יש לי גם משפחה חרדית מצד האמא וכשאני מבקרת אותם או הם אותי אני מתלבשת בהתאם

למעלה