תגידו מתי מחר TOXIC יהיה בMTV? באיזה שעה בדיוק? כי יש מחר איזה 4 תכניות MAKING OF THE VIDEO...
I Itzik200 New member 22/1/04 #1 תגידו מתי מחר TOXIC יהיה בMTV? באיזה שעה בדיוק? כי יש מחר איזה 4 תכניות MAKING OF THE VIDEO...
D Dream within a Dream New member 22/1/04 #3 ../images/Emo41.gifועוד משהו.. מחר ב-MTV HITS בשעה 4 וחצי.. יש בכורה של הקליפ ב-TRL.. ראו וצפו ולמי שלא ראה אתמול גיא פינס.. היום ב-5 וחצי.. שידור חוזר..
../images/Emo41.gifועוד משהו.. מחר ב-MTV HITS בשעה 4 וחצי.. יש בכורה של הקליפ ב-TRL.. ראו וצפו ולמי שלא ראה אתמול גיא פינס.. היום ב-5 וחצי.. שידור חוזר..
B BravE NeW BoY New member 22/1/04 #5 ../images/Emo42.gifאני רוצה גם כבלים ../images/Emo7.gif כל התוכניות השוות באות רק לכבלים...חוצפה תנקס
../images/Emo42.gifאני רוצה גם כבלים ../images/Emo7.gif כל התוכניות השוות באות רק לכבלים...חוצפה תנקס
I Itzik200 New member 22/1/04 #6 גם בYES יש תכניות טובות אבל עכשיו הכבלים התחברו והחלו עם תכניות שוות HOT! כל מה שחם בטלויזיה אולי אנחנו נעבור גם לכבלים
גם בYES יש תכניות טובות אבל עכשיו הכבלים התחברו והחלו עם תכניות שוות HOT! כל מה שחם בטלויזיה אולי אנחנו נעבור גם לכבלים
B BravE NeW BoY New member 22/1/04 #7 ../images/Emo42.gifאני עובר שבוע הבא כנראה... אני נקרע ביני לבין עצמי.. מצד אחד..כבלים...גאי פינס....הוט... מצד שני...לווין...יס ריל... לבטים קשים קשה..קשה... בכל מקרה כנראה שאני עובררר...ואז יהיה לי את הhits הזה...
../images/Emo42.gifאני עובר שבוע הבא כנראה... אני נקרע ביני לבין עצמי.. מצד אחד..כבלים...גאי פינס....הוט... מצד שני...לווין...יס ריל... לבטים קשים קשה..קשה... בכל מקרה כנראה שאני עובררר...ואז יהיה לי את הhits הזה...
S SacredShadow New member 22/1/04 #9 לי יש הוט-תבל דיגיטל ואני רוצה יססס עכשיו נראה לי כדאי לך יס... פרוייקט Y וכל הערוצים האלה שיש ביס. ותודה על העדכונים.. לא ידעתי על המייקינג
לי יש הוט-תבל דיגיטל ואני רוצה יססס עכשיו נראה לי כדאי לך יס... פרוייקט Y וכל הערוצים האלה שיש ביס. ותודה על העדכונים.. לא ידעתי על המייקינג
B BravE NeW BoY New member 22/1/04 #10 ../images/Emo42.gifהפרוייקט נגמר ממזמן ולא תהיה עונה שנייה... אבל אמרתי שיש יתרונות ביס...יס ריל סנדרה ה.מ- קיבלתי את הפוסטר של הדיסק... איזה יפה הוא...
../images/Emo42.gifהפרוייקט נגמר ממזמן ולא תהיה עונה שנייה... אבל אמרתי שיש יתרונות ביס...יס ריל סנדרה ה.מ- קיבלתי את הפוסטר של הדיסק... איזה יפה הוא...
S SacredShadow New member 22/1/04 #11 לההההההההההה אני יודע שנגמר אבל אני מתכוון לתוכניות המגניבות האלה שיש לפעמים...
T TetiBETTY New member 22/1/04 #12 ../images/Emo104.gifאיפה אני יכולה להוריד את ה'מייקינג דה וידאו' של טוקסיק