תגידו,

adidas^

New member
תגידו,

אם על אריזת מוצר כתוב "שווארמה איכותית" ואחרי הכנתו (חימום על המחבת) יוצא משהו שדומה לחתיכות קרטון ספוגות במים עם טעם נוראי (בחיי נוראי, ויעיד אחי שאני לא בררנית עם אוכל) שכמעט וגרם לי להקיא, האם יש טעם (תרתי משמע) להתלונן? אני ברצינות חושבת לכתוב להם מכתב. זה לא אנושי לשווק מוצר כל כך מגעיל. זה אפילו לא עניין של טעם, זה עניין של אנושיות (לכלבה זה היה טעים עד מאד). מה אתם אומרים?
 

nutmeg

New member
רוצה לשמוע משו?

פעם הביאו לארוחת הצהרים בעבודה קציצות נוראיות. אפורות עם רוטב ג'יפה. אף אחד לא אכל (והאמיצים שניסו השאירו בצלחת). חשבתי לעצמי: "יופי! אקח לכלב!" התארגנתי עם אריזות ושקיות, הבאתי את הקציצות הביתה... ... וגם הכלב סרב לאכול אותן. אני מפחדת לחשוב מה טחנו שם, אבל תכלס, בונזו כנראה יותר טעים.
 

adidas^

New member
בוודאי,

הייתי בטוחה שכמו מוצרים רבים בביתי (ככה זה כשרק אני צורכת מזון...) גם לו פג התוקף. אך לא ולא- יש לי עוד חצי שנה (לא פחות) כי לצרוך אותו. הוא פשוט דוחה בלי כל קשר. איזו זוועה זה היה, אין לכם מושג. אחד הדברים הכי מגעילים שטעמתי (זה, ושוקו מקולקל).
 

resputin

New member
ולמען ההשוואה,

בשביל לדעת אם זה מוצר מקולקל\פגום או הטעם\האיכות הירודה היא של כל ליין המוצרים, מה דעתך עומדת על קניית -עוד- שווארמה איכותית ולתת ניסיון שני?
 
יש מצב

החברות הגדולות מאוד מודעות היום לדעת השוק, אין לי ספק שהם ייצרו איתך קשר וינסו לפצות אותך בדרך כלשהי, העיקר שלא תהיה פניה לעיתון.
 

אטיוד5

Active member
כל חברת מזון ...

נעזרת בחברת יועצי טעם. כן, יש דבר כזה. חברת היועצים היא קבוצה של עשרה-עשרים טועמים שמחלקת ציון לכל מזון המובא אל צלחתך לפי פרמטרים כמו טעם-מרקם-מראה-ריח. הבדיקות נערכות בשיטות מתודולוגיות לעילא ולעילא. כנראה נפלת על מוצר פג-תוקף או שחל שיבוש באחד השלבים של תהליך המעבר מכבש לשוורמה. בתיאבון.
 
למעלה