תגידו ....

clcl

New member
אז איפה להתחיל . . . זה לא דבר אחד

אבל . . . הדבר שהכי מתסכל אותי זה שכשאני מכינה ארוחה (ויש תור לממתינים להזמנה) כ ו ל ם . . .. אבל כ ו ל ם יוצאים ממני עם צידה לדרך . . . ומלקקים את האצבעות אבל . . . . בן-זוגי שיחייה תמיד עונה לשאלתי "טעים לך?" - "זה תמיד בסדר" וזה מ ע צ ב ן אותי!

חחחחחחח או אולי ....

מלוח משו לא?!....
פחחחחחחח אגרופ !

אופיר35

New member
תסכול טרי טרי

שטוען לי רוח במפרשי המרדנות. כבר יום וחצי אני ממתין לתשובה הגיונית מ"בזק" מדוע אם יש לי חיבור ADSL אני חייב שיהיה לי מס' טלפון בנוסף ולשלם עליו אחזקה. טכנולוגית אין קשר בין המערכות , ועדיין אף אחד בבזק לא מסוגל להסביר על מדוע הם מחייבים מתן שירות אחד ברכישת השירות השני. היום הגעתי למשרד התקשורת, ובתחושה זה יפתר רק דרך כלבוטק או דומיו.

גלית35

New member
לא יודעת אם זה תסכול זה יותר../images/Emo20.gif

חשש להשאר לבד ללא

אותי הכי מתסכל, שאני במצבים

שיש לי הרבה מה להגיד בראש, ובפה ובלשון, יש לי כזה מחסום. או שאנילא אומרת מה שרציתי בזמן הנכון, או שאני לא אסרטיבית מספיק\ או שקיבלתי כזה חינוך חרא להיות נחמדה, גם שמגעילים אליי, בעיקר במשפחה... ושאני לא מספיק אמיתיתת עם עצמי, אבל הכי קטע זה שכל הסובבים אותי חושבים שאני כזאת אסרטיבית,עם בטחון עצמי, ממש מצחיק, אולי אני מחמירה עם עצמי אבל זה מתסכל אותי כי אני יודעת ורוצה להיות יותר מזה. נכון שכבר עברו המון הודעות , אבל זאת שאלה מעניינת , עניתי. אפשר להמשיך הלאה, וסליחה שאני טוחנת שאלות שכבר היו... בכלל איך הולך כל הקטע כאילו, שעוברים על הודעות ישנות, זה מקובל בפורום או שזה מעצבן את כולם, כי באמת מעניין אותי, לענות ולהגיב רק על דברים טריים או שאפשר גם על הכל. כי הבנתי שלא אוהבים הקפצות מעצבנות. איזה קטע אלק הקפצות, איך אני תלמידה טובה.

mama1d

New member
ואותי מתסכל עכשיו,

שאני צריכה להיות פה בעבודה עם 2 מטופלים בלבד. במקום להיות בבית

mama1d

New member
עוד כמה דקות אני ../images/Emo56.gif אליך.

תחזיקי מעמד חחחחחחחח

mama1d

New member
דיברתי איתו ../images/Emo4.gif

אבל הוא היה עסוק במחזור הגדול (הספר)............

פככככ

לא שמע על הלכות נידה? |אייקון של חיפושית עושה את עצמה זוכרת את מה שהרבנית הסבירה לה לפני החתונה|

גם אני לא ../images/Emo7.gif

טוב נו ממילא אי בגמילה מלקטוז ..... קפהההההההההההההה
בעעעע לשתות תה ...

למעלה