אה חח בדיוק דיברנו עלייה והיא ענתה
לי.. הנה מה שהיא אמרה.. אה וסליחה שזה כל ההודעות פשוט לא היה לי כח להפריד.. מצטערת חשבתי שאת בן בגלל ה"josh". אני באמת לא יודעת למה לא רצו אותי.. אולי כדאי שתקחו על עצמכם לבחור מישהו מתוך הפורום שמקובל על כולם שינהל אותו ותפנו להנהלת הפורומים. אני עצמי עדיין שומעת שירים של אמינם מידי פעם, אבל אני לא רוצה לחזור לנהל. להת´. ========================================== הודעה מ: my josh אל: blinknetta תאריך: 19/12/2003, שעה: 22:30:13 דבר ראשון אני בת.. ולא אין מנהל חדש.. ולא הבנתי למה לא רצו אותך בתור מנהלת..? את האמת שרצינו מנהל בגלל שאם אין מנהל אז אי אפשר לשים תמונות.. וחשבתי אולי תרצי לחזור.. הפורום לא כל כך פעל כאילו גילתי את הפורום נכנסתי לשם כמה פעמים והוא היה נטוש אז התחלנו לרשום שם חדשות ולאט לאט יותר אנשים נכנסו וזה ועכשיו הפורום מה זה פעיל אבל אין מנהל.. טוב תגידי עדיין אוהבת את אמ´? אם כן תכנסי לפורום! טוב אז תעני לי..! בייי ========================================== הודעה מ: blinknetta אל: my josh תאריך: 19/12/2003, שעה: 13:21:29 חברי הקהילה לא רצו אותי בתור מנהלת וביקשו פעמים רבות מההנהלה להדיח אותי. כמו שאתה מנחש לא כיף לנהל פורום כזה ולכן התפטרתי מתפקידי... ואני גם בכלל לא נכנסת יותר לפורומים.. איך הבנת שאני המנהלת לשעבר? לא מצאו מנהל חדש? ========================================== הודעה מ: my josh אל: blinknetta תאריך: 09/12/2003, שעה: 15:15:38 טוב אז ככה את לא מכירה אותי אבל הבנתי שהיית המנהלת של פורום אמינם? אז למה את עכשיו לא? ולמה את בכלל לא נכנסת לשם יותר?.?