תגידו..

my josh

New member
תגידו..

מישהו ראה את המאה הגדולים של 2003 באמטיוי בייס? כי ראיתי אבל ראיתי ממקום 100 עד ככה 30 ומככה 7 עד הראשון (ואר קלי זכה במקום ראשון! מה עבר עליהם באותו רגע?!? ופיפטי מקום שני ובינסה 3..) ובקיצור פיספסתי כמה מישהו יודע איזה מקום אמינם היה עם לוס יורסלפ כי בטוח הוא היה ב20 הראשונים כי השיר הזה מה זה הלך השנה..! אם מישהו יודע תגידו לי אהה וגרך אגב.. דברתי עם זאתי שהייתה פה המנהלת מקודם.. קוראים לה נטע אני חושבת נראה אולי היא תרצה ליהיות המנהלת.! חח אנחנו חייבים תמונות זה הסיבה היחדיה שאנחנו צריכים מנהל! לא צריך שהוא יעשה משהו מיוחד.. אם מישהו מפה רוצה ליהיות מנהל אז שיגיש כי לא נראה לי שהיא כל כך תרצה ליהיות ואנחנו חייבים כבר מנהל זה מעצבן שאין תמונות..!

k k1

New member
ראיתי חלק....

אבל לא ראיתי באיזה מקום אמ.... איך דיברת עם נטע???????????????????????

my josh

New member
סתם.. רציתי לדעת למה היא כבר לא

מנהלת.. היא אמרה לי שכל האנשים בפורום לא רצו אותה והם הדיחו אותה משהו כזה.. אז היא לא רצתה יותר ליהיות מנהלת..

k k1

New member
אההה.....

אבל לא נראה לי שיש אנשים מאז עדיין בפורום.. אז למה היא לא נכנסת סתם לכתוב פה? אין מצב שהיא תחזור להיות מנהלת? סורי ששיגעתי אותך עם השאלות שלי...חחח

my josh

New member
חח את לא משגעת אותי.. ולא יודעת אני

שלחתי לה הודעה במסרים והיא ענתה לי שלחתי לה עוד אחת והיא לא ענתה.. שאלתי אותה אם היא בכלל עדיין מעריצה אותו ושאם כן שתבוא תרשום הודעות סתם גם אם היא לא תיהיה מנהלת אבל היא לא ענתה לי.. היא אמרה שהיא לא נכנסה לתפוז מלא זמן ושהיא כבר לא רושמת בפורמים של תפוז.. לא הבנתי איך היא קראה את המסר שלי אם היא לא נכנסת לפורמים של תפוז.. טוב בקיצור כשהיא תענה לי אני יגידד לך..

my josh

New member
למרות שלא נראה לי שהיא כל כך תענה

כי היא אמרה שהיא לא נכנסת לפה יותר.. אז נראה כבר..

k k1

New member
אבל אם היא ראתה ת'מסר הראשון

שלך,אז אולי היא תראה גם את זה...

my josh

New member
לא יודעת.. מקווה שכן.. למרות שלא

נראה לי שהיא תרצה ליהיות מנהלת לפי מה שהבנתי היא קיבלה טראומה מפה.. חח

my josh

New member
הנה מה שהיא רשמה:

מה ששאלתי זה למטה ומה שהיא ענתה זה למעלה.. חחחח מעניין למה הם כל כך לא רצו אותה?..? מעניין מה קרהה. חברי הקהילה לא רצו אותי בתור מנהלת וביקשו פעמים רבות מההנהלה להדיח אותי. כמו שאתה מנחש לא כיף לנהל פורום כזה ולכן התפטרתי מתפקידי... ואני גם בכלל לא נכנסת יותר לפורומים.. איך הבנת שאני המנהלת לשעבר? לא מצאו מנהל חדש? ========================================== הודעה מ: my josh אל: blinknetta תאריך: 09/12/2003, שעה: 15:15:38 טוב אז ככה את לא מכירה אותי אבל הבנתי שהיית המנהלת של פורום אמינם? אז למה את עכשיו לא? ולמה את בכלל לא נכנסת לשם יותר?.?

k k1

New member
אפשר לראות בארכיון של הפורום

אם זה מעניין אותך לראות מה קרה,יש למטה בדף ארכיון ונראה לי שאפשר לקרוא את ההודעות בפורום מפעם...

my josh

New member
טוב זה לא עד כדי כך מעניין אותי שאנ

י יישב ויחפש בכל העמודים בפורום.. אבל רגע את די הרבה זמן פה בפורום לא? חשבתי שאת היית פה עוד בזמן שהיא הייתה מנהלת.. כמה זמן את בערך בפורום הזה?

k k1

New member
לא אני לא הייתי שהיא היתה מנהלת

אנ'לא זוכרת כמה זמן אני פה אבל יש לי ת'אינטרנט איזה 4 חודשים אז זה בערך הזמן...

my josh

New member
אופס נכנסתי בכינויי של חברה שלי...

בקיצור אני פה חודשיים אז חשבתי שאת יותר..(ואני לא יודעת למה רשמתי את זה פעמיים..)!

למעלה