עבדך הנאמן ניהל אירוח של עלי מוהר בפורום מוזיקה בוואלה לפני כחודשיים. האירוח נערך בביתה של חברתו לחיים ונסב סביב פועלו בתחום הזמר העברי. קודם כל - הוא אדם מאוד פתוח ולבבי, ושנית - תוך דקה שקענו בדיוני ספורט נלהבים כראוי לשני אוהדי מנצ'סטר יונייטד נלהבים. עכשיו, אחרי שהשווצתי, קצת מעשיות - אם אתם אוצים אני יכול ליצור איתו קשר (החלפנו כמה מיילים בזמנו ויש לי את המספר שלו) ולברר. אבל ייתכן שהוא לא יהיה מעוניין בעוד אירוח בפרק זמן כל כך קצר.
עבדך הנאמן ניהל אירוח של עלי מוהר בפורום מוזיקה בוואלה לפני כחודשיים. האירוח נערך בביתה של חברתו לחיים ונסב סביב פועלו בתחום הזמר העברי. קודם כל - הוא אדם מאוד פתוח ולבבי, ושנית - תוך דקה שקענו בדיוני ספורט נלהבים כראוי לשני אוהדי מנצ'סטר יונייטד נלהבים. עכשיו, אחרי שהשווצתי, קצת מעשיות - אם אתם אוצים אני יכול ליצור איתו קשר (החלפנו כמה מיילים בזמנו ויש לי את המספר שלו) ולברר. אבל ייתכן שהוא לא יהיה מעוניין בעוד אירוח בפרק זמן כל כך קצר.
(חוץ ממני, כמובן): פרופ' שלום רוזנברג (מצד התרבות העברית); ד"ר יוחנן ברויאר (מצד העברית); רחל שפירא (בטח); נעמי שמר (בעצם, לא רעיון כל כך טוב, כאן); הרב שרלו (יהיה שווה, אבל אין סיכוי); יש עוד כמה שחשבתי עליהם. אבל אני ממליץ על הראשון. הוא באמת בחור מעניין.
יש לי בעיה עם רבנים שמדובר בהם כבכוכבי רוק, גם אם הדבר לא ממש באשמתם. לא יודע, הנהייה הזאת של הדור הצעיר עושה להם, איך לומר, שירות דוב. כך בעיני, בכ"א, אבל מה אני כבר מבין. זהו, הוצאתי את זה.