תגידו,

גנגי

New member
לא היה רצוי

שהאיש גם ישתף פעולה? כי ככה בפורום הוא לא, באחריות. אבל במפגש - יהיה לכם כיף.

מארסו

New member
לידיעתך (אני לא מתאפק)

עבדך הנאמן ניהל אירוח של עלי מוהר בפורום מוזיקה בוואלה לפני כחודשיים. האירוח נערך בביתה של חברתו לחיים ונסב סביב פועלו בתחום הזמר העברי. קודם כל - הוא אדם מאוד פתוח ולבבי, ושנית - תוך דקה שקענו בדיוני ספורט נלהבים כראוי לשני אוהדי מנצ'סטר יונייטד נלהבים. עכשיו, אחרי שהשווצתי, קצת מעשיות - אם אתם אוצים אני יכול ליצור איתו קשר (החלפנו כמה מיילים בזמנו ויש לי את המספר שלו) ולברר. אבל ייתכן שהוא לא יהיה מעוניין בעוד אירוח בפרק זמן כל כך קצר.

מארסו

New member
לידיעתך (אני לא מתאפק)

עבדך הנאמן ניהל אירוח של עלי מוהר בפורום מוזיקה בוואלה לפני כחודשיים. האירוח נערך בביתה של חברתו לחיים ונסב סביב פועלו בתחום הזמר העברי. קודם כל - הוא אדם מאוד פתוח ולבבי, ושנית - תוך דקה שקענו בדיוני ספורט נלהבים כראוי לשני אוהדי מנצ'סטר יונייטד נלהבים. עכשיו, אחרי שהשווצתי, קצת מעשיות - אם אתם אוצים אני יכול ליצור איתו קשר (החלפנו כמה מיילים בזמנו ויש לי את המספר שלו) ולברר. אבל ייתכן שהוא לא יהיה מעוניין בעוד אירוח בפרק זמן כל כך קצר.

מארסו

New member
../images/Emo46.gif מכונה ארורה

לא מספיק שהיא שכפלה לי את ההודעה , היא גם לקחה לי "ר" אחת והחליפה ב"א"

המוזרה

New member
וגם

הוסיפה לך את בין "יש לי" ו"המספר שלו" עידן, את הצ'ק בדרכים הרגילות, תודה.

סתם...

עלי מוהר אדם חביב וכותב מחודד אבל גם אם אשתדל לא אצליח למצוא מה לשאול אותו (ולא אשתדל) האמירה היתה קריצה אל מאותגרי הצ'ילאאוט

hillelg

New member
הממממ...

(חוץ ממני, כמובן): פרופ' שלום רוזנברג (מצד התרבות העברית); ד"ר יוחנן ברויאר (מצד העברית); רחל שפירא (בטח); נעמי שמר (בעצם, לא רעיון כל כך טוב, כאן); הרב שרלו (יהיה שווה, אבל אין סיכוי); יש עוד כמה שחשבתי עליהם. אבל אני ממליץ על הראשון. הוא באמת בחור מעניין.

hillelg

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט. אבל לפני כן, צריך לפרסם פה איזו מסה שלו, שאנשים יכירו קצת במי מדובר.

giulietta

New member
../images/Emo45.gif הרב שרלו

זה יהיה מרתק ובאופן אישי זו תהיה הזדמנות נדירה בשבילי "לפגוש" אותו.

אלעד2

New member
ד"א, אם תפוז מארחים את שר הפנים

בפורום חתולים (ראה פרסום), למה שלא נארח את דליה איציק, למשל, או מר רונשטיין להבדיל, בפורום שלנו?

גנגי

New member
תגידו לי מתי זה יהיה

כדי שאקח חופשה ואסע למקום שלא דרכה בו רגל אינטרנט.

אלעד2

New member
../images/Emo6.gif אמן.

איינשטיין. אולי בעצם אלברשטיין. שכחתי כבר.

hillelg

New member
אם תצליחו 'לגנוב' ממנו חצי שעה,

זה יהיה נס. לבנאדם בקושי יש חיים משלו. אבל אולי הוא יוכל לעשות את זה איזה יום על חשבון עניית התשובות לשו"ת שלו באינטרנט.

אוֹחַ

New member
../images/Emo18.gifזהירות! אמירה דבילית בפנוכו

יש לי בעיה עם רבנים שמדובר בהם כבכוכבי רוק, גם אם הדבר לא ממש באשמתם. לא יודע, הנהייה הזאת של הדור הצעיר עושה להם, איך לומר, שירות דוב. כך בעיני, בכ"א, אבל מה אני כבר מבין. זהו, הוצאתי את זה.

giulietta

New member
דוקא במקרה שלו

הנהייה אחריו משותפת לא רק לדור הצעיר אלא גם להוריהם ולא בכדי.

למעלה