איכסה...אף אחת... חחחחח
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #15 מה איכסה? שלוש גודמניות ואת אומרת איכס על כולן? אוקקקקקקקייייייייייי לא יודעת, אולי שפעת? בכל זאת, הגיע החורף........
מה איכסה? שלוש גודמניות ואת אומרת איכס על כולן? אוקקקקקקקייייייייייי לא יודעת, אולי שפעת? בכל זאת, הגיע החורף........
ה הליאוריות New member 15/11/03 #18 לאאאא אל תבכי!! (תיבכי עוד נו..חחחח) מה את לא קלטת את זה בצורת התיחסות שלה!!?
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #19 כנראה שלא... אבל איזה צורת התייחסות? היא הרי לא הגיבה לנו אחרי שהיא שלחה הודעה בשירשור למטה ושאני אבכה עודדדד? חכי חכי ליאור אני אראה לך מה זה
כנראה שלא... אבל איזה צורת התייחסות? היא הרי לא הגיבה לנו אחרי שהיא שלחה הודעה בשירשור למטה ושאני אבכה עודדדד? חכי חכי ליאור אני אראה לך מה זה
ה הליאוריות New member 15/11/03 #20 עקמומית..מה תעשי לי?? הופ...הופ..לא תתפסי אותי...חחחחחחחחחחחח טוב אם היית חכמה כמוני *סובלת מהיתלהבות יתר* אז היית מבינה שהיא רבה עם מישהי או שסיוון..ררר..כעס,או שהיה יום עמוס ואין לה כח לזוז..חחח
עקמומית..מה תעשי לי?? הופ...הופ..לא תתפסי אותי...חחחחחחחחחחחח טוב אם היית חכמה כמוני *סובלת מהיתלהבות יתר* אז היית מבינה שהיא רבה עם מישהי או שסיוון..ררר..כעס,או שהיה יום עמוס ואין לה כח לזוז..חחח
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #21 פשששש סחטיין עלייך ממש מומחית בנושא הא? מפרשת את ההתנהגות של נעמה חחחחחחחח טוב, נקווה שלא קרה לה כלום ושהיא בסדר ענק לנעמה שלנו(שלי)
פשששש סחטיין עלייך ממש מומחית בנושא הא? מפרשת את ההתנהגות של נעמה חחחחחחחח טוב, נקווה שלא קרה לה כלום ושהיא בסדר ענק לנעמה שלנו(שלי)
ה הליאוריות New member 15/11/03 #22 מזה היה צריך להיות.. ה"(שלי)" הזה??????? היא שלי..או אם את מתעקשת שלנו!!..חחחחח בסוף עוד נריב מזה!!..חחחח
מזה היה צריך להיות.. ה"(שלי)" הזה??????? היא שלי..או אם את מתעקשת שלנו!!..חחחחח בסוף עוד נריב מזה!!..חחחח
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #23 בטח שנריב!!!../images/Emo123.gif אתי ויסמין שלך ונעמה שלי (אך ורק שליייייייייי )
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #33 חחחחחחחח גדולההה נועה יפתתייי ממצב??? ליאור...תכירי, זאת נועה הכוסיה
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 15/11/03 #34 חחחחח../images/Emo29.gif|שיין| הכול טובבב חמדתי תמתי יונתי מה איתך גבררררררר ליאור, תיקון טעות..."תכירי, זאת נועה הכיעורי "
חחחחח../images/Emo29.gif|שיין| הכול טובבב חמדתי תמתי יונתי מה איתך גבררררררר ליאור, תיקון טעות..."תכירי, זאת נועה הכיעורי "
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #36 יאללה שתקי שתקי ../images/Emo3.gif הכל פצצצצצצצצצצות איתי (חוץ מהבטן *האמ האמ*) מתי התעוררת?
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 15/11/03 #37 חח אני רצינית../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif|שיין| חחח מסכנונה. גם לי צריכה לכאוב הבטן עוד מעט if you know what i mean חחחח התעוררתי ב9 בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
חח אני רצינית../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif|שיין| חחח מסכנונה. גם לי צריכה לכאוב הבטן עוד מעט if you know what i mean חחחח התעוררתי ב9 בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #38 אחחח הבטן הזאת ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif התעוררת ב-9? איזה כייף לך!! אני ב-8!! אמא קנתה לי פיג'מה ורודה וכל הזמן אחים שלי ומי שבא אליינו צוחק עליי!!!!!
אחחח הבטן הזאת ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif התעוררת ב-9? איזה כייף לך!! אני ב-8!! אמא קנתה לי פיג'מה ורודה וכל הזמן אחים שלי ומי שבא אליינו צוחק עליי!!!!!
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 15/11/03 #39 טחחחח../images/Emo29.gif|שיין| 9 זה כיף רק עוד שעתיים הייתי צריכה להתעורר יאאא גמני רוצהההההההה