סבבה!! עשינו עיסקת החלפת שבויים!!חחחחח
ה הליאוריות New member 15/11/03 #1 תגידו... יש לכן תמונה מהתקופה של אתי עם פוני??????? אוףף..אני מחפשת נואשות!!! טוב בקיצור תגידו..החתימה יפה??
תגידו... יש לכן תמונה מהתקופה של אתי עם פוני??????? אוףף..אני מחפשת נואשות!!! טוב בקיצור תגידו..החתימה יפה??
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #25 אווו כל עוד נעמה בידיי אני מבסוטהההההההההההה רגע ומה נעשה בכרמי ופזית? מי לוקחת את מי?
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #27 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם בכלל לא אכפת לי לקבל את פזית אהובתי מהתחלת חמסהההה!! הנה אני באה פזיתיייייי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם בכלל לא אכפת לי לקבל את פזית אהובתי מהתחלת חמסהההה!! הנה אני באה פזיתיייייי
ה הליאוריות New member 15/11/03 #28 סבמבה!!! חחח...אבל אני רוצה אותן...התחלתי להיתגעגע.... יש לי רעיון!!!! כל שבוע נחליף שבויות!!!
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #29 אבל זה לא פייר לך יש שלוש ולי יש רק שתיים אני מציעה לחתוך מישהי ולחלק אותה לשתינו
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #31 *משפט שלמה* ירדן נכנסת לתפקיד* לא לא, אני מעדיפה שתקבלי אותה שלמההההה ואני אשאר עם השתיים שלי
G GlitterKitten New member 15/11/03 #2 החתימה מהממת ואני מצטערת אבל אני לא מבינה לאיזה פוני את מתכוונת...תמיד היא הייתה עם פוני על הצד את מתכוונת פוני בובה ככה?(כמו השמאלית והימנית)
החתימה מהממת ואני מצטערת אבל אני לא מבינה לאיזה פוני את מתכוונת...תמיד היא הייתה עם פוני על הצד את מתכוונת פוני בובה ככה?(כמו השמאלית והימנית)
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #8 אה באמת? חחחחחחחח אני מתארת אותה ככה חחחחח נשאל אותה פעם כשהיא תכנס לגבי הפוני
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #10 חחחחחח כן אני מתה עלייה יש לה קול מתוק כזה, שומעים שהיא שמחה בקול שלה
ה הליאוריות New member 15/11/03 #11 נכון!!! חחח...הצחוק שלה זה כזה.. "האאא..האאא..האא" איזה מותק....גם היא דורשת ביס אנד קיס..חחח
H HomeComing Queen New member 15/11/03 #12 אל תדאגי...היא תקבל ביס ובטוח גם קיס תגידי...מי לדעתך הכי יפה בתמונה הזו?