תגידו החודשיים מלווה מתחילים מהרגע שעברתי טסט או מהרגע שאני יקבל את הרשיון? שתשלום לכולם
ג גברת ע New member 14/11/03 #1 תגידו החודשיים מלווה מתחילים מהרגע שעברתי טסט או מהרגע שאני יקבל את הרשיון? שתשלום לכולם
B buzzeron New member 14/11/03 #2 מהרגע שהם מדפיסים את מקבלת את הספח, רשום עליו תאריך ההדפסה, ומשם מתחיל הרישיון לספור
M M o l New member 14/11/03 #4 לא נכון! מיום ההדפסה. בימים רגילים כשאין שביתה זה יוצא יום אחרי התאריך שעוברים.
L lmstriX New member 14/11/03 #5 אבל אין סיכוי שזה יקח שבוע שבועיים נכון?! כי גם אצלי רשום ב-2 ועברתי ב-1 אבל חשבתי שזה בגלל משהו טכני....
אבל אין סיכוי שזה יקח שבוע שבועיים נכון?! כי גם אצלי רשום ב-2 ועברתי ב-1 אבל חשבתי שזה בגלל משהו טכני....
M M o l New member 14/11/03 #6 מדפיסים את הרישיון יום אחרי הטסט בגלל העיצומים לוקח זמן לקבל אותו... לדוגמא, אנשים מהפורום שלקח להם הרבה זמן לקבל את הרישיון אבל המלווה רץ..
מדפיסים את הרישיון יום אחרי הטסט בגלל העיצומים לוקח זמן לקבל אותו... לדוגמא, אנשים מהפורום שלקח להם הרבה זמן לקבל את הרישיון אבל המלווה רץ..
M mc bige New member 14/11/03 #8 עברתי טסט ביום ראשון והמלווה עוד לא התחיל לי!!!!!! מהרגע שמדפיסים, מעדכנים במחשב שעברתי, אז נכנס המלווה....... ואותי עדיין אל עדכנו במחשב אז המלווה לא התחיל לי עוד יכולים להדפיס לי עוד חודשיים ורק אז יכנס לי המלווה
עברתי טסט ביום ראשון והמלווה עוד לא התחיל לי!!!!!! מהרגע שמדפיסים, מעדכנים במחשב שעברתי, אז נכנס המלווה....... ואותי עדיין אל עדכנו במחשב אז המלווה לא התחיל לי עוד יכולים להדפיס לי עוד חודשיים ורק אז יכנס לי המלווה
K Krishi New member 14/11/03 #11 יש לי חבר... עבר טסט.. קיבלת את הרישיון שבועיים אחרי וגם התאריך של התחלת תקופת המלווה היה שבועיים אחרי...
יש לי חבר... עבר טסט.. קיבלת את הרישיון שבועיים אחרי וגם התאריך של התחלת תקופת המלווה היה שבועיים אחרי...
B buzzeron New member 14/11/03 #9 הם יכולים להדפיס מתי... מתי שהם רוצים, בזמן שביתה... אני מכיר אחת שהדפיסו לה שבועיים אחרי שהיא עברה ושלחו לה רק אחרי חודש וחצי (!!)
הם יכולים להדפיס מתי... מתי שהם רוצים, בזמן שביתה... אני מכיר אחת שהדפיסו לה שבועיים אחרי שהיא עברה ושלחו לה רק אחרי חודש וחצי (!!)
B buzzeron New member 15/11/03 #13 קא הם עושים ת'מוות! לוקחים את הכוח לידיים שלהם, הכלבים! יש למישהו קשרים? חיחיחי
F FreakStyler New member 15/11/03 #14 יש לי קשרים בשיער... חחחחח עזוב, קודם אני אעבור טסט.... אני יהיה מספיק שמייחה....