תגידו,

starflyer

New member
תגידו,

לכל מי שגר בארה"ב... זה נכון שכמו בסרטים, המקובלים הם האטלטים הטובים בספורט ובנבחרת בצפר (פוטבול וכאלה)? ותגידו ת'אמת

חחחחח כן ולא

כשאתה בא להיי סקול פה אתה בשוק כמה זה דומה לסרטים, אבל זה לא מאה אחוז כמו, יש מעודדות ושחקני פוטבול וגנגסטרים וכל הדברים, ו goths ושטויות כל הסטריוטיפים.... אבל יש גם דברים אחרים שווים שלא רואים בסרטים... חחחח אבל כן האטלטים תופסים תחת מה אני אגיד לך אבל לא כולם דווקא מקובלים יותר לכיוון הסנוביים מקובלים יש גם כאלה שלא עושים ספורט. אבל זה ממש נחשב להיות בנבחרת כלשהי..... לא יודעת מקווה שעניתי לשאלה שלך אוף אני חייבת לרוץ יש לי מבחן סיום בצרפתית בעעעעע

ובהזדמנות זו אני פורקת! ../images/Emo6.gif

סופסופסופסוף נגמר לי הרבעעעעעעעע וזהווווו נגמר הלחץץץץץץ אני יכולה לישון בשקט........ תעודות נסגרות היום ואני לא צריכה לחרוש יותר..... וואי...... לא ישנתי כבר איזה 2 לילות ברציפות (כי למדתי כמו לוידעת מה), כל השבוע שתיתי איזה 7 כוסות קפה ביום כדי להיות יכולה לזוז..... איזה כיף אני הולכת לישון אול טרו דה וויקאנדדדדד
חחחחח סורי אני פשוט באופוריה היסטריתתתת
ייששששש נגמר!

maya14

New member
יש הרבה למרות שאני לא גרה בארה"ב

אלא באוסטרליה, אבל הרבה פעמים אני מרגישה דברים יצאו מהסרטים, אבל לפעמיים הסרט הזה הוא לא כזה כייפי, ככה שכל ההתלהבות מסביב כל העניין הזה של "אוי זה כמו בטלוויזיה" זה לא כזה מיוחד.

KinKin

New member
"כמו קטע מסרט"

זה היה המשפט שאמא שלי ואני אמרנו באותו רגע כשהגענו ליום "הכרות" בבי"ס. בשבילי זה היה ממש כמו בסרטים. יש לך את המעודדות, את שחקני הפוטבול, כדורסל, וכדור עף שמעמדם בבי"ס בל יעורר. יש את הלוקרים...שאנשים פשוט מתחרפנים מרמת הקישוט שלהם... למורים קוראים בסר,מיס או בקוץ' (אם הוא מאמן/ת). מרביתם לובשים את התלבושות של ביס: מעודדות, או מעילים של בי"ס,חולצות מכנסים, פשוט מדהים כמה הם אוהבים את הבי"ס שלהם. וישנם מספר לא מבוטל של בנות שחושבות שהן באות למסיבת קוקטייל, ומגיעות אם שמלות וכו'... סכ"ה הם בסדר... קצת מסוגרים בעולמם קצת חושבים על העתיד שלהם... ולפעמים הם אפילו ישאלו "מה העיניים"... אבל הכל יחסי

באמת לא כזה מיוחד

זה מעניין לאנשים מבחוץ אבל כשחיים בזה זה לא משהו.... סתם אנשים שרוצים להרגיש שייכים ואין להם איך. תודה לאל שאנחנו שייכים לעם.... כל האמריקאים האלה יכוליםלהיות קצת זרים אחד לשני - לפחות אנחנו יודעים מי אנחנו..... או לפחות אני.. חחח תודה לאל שאני ישראלית הייתי ממש מסכנה אם הייתי אמריקאית.... חח

EROTOMANIA

New member
.....

לא תמיד, אבל כן. כולם מכירים את האתלטים כי הם בנבחרת, אז זה דיי הגיוני...

kit k@t

New member
אמממ

בביתספר של כמעט 3000 תלמידים קצת קשה לדעת מי מקובל. יש את הנשיא של מועצת התלמידים, ואפילו אני יודעת איך קוראים לו, וחוצמזה יש את האלו שמופיעים בחדשות הבית סיפריות (יש לנו מהדורת בוקר של 5 דקות שמשודרת בכל ביצפר), שאנשים יודעים מי הם. וכמובן שיש את כל אלפי הנבחרות ואת הוארסיטי של הפוטבול... ואת המעודדות המכוערות להחריד שלנו. אבל בעצם לא ממש יש מקובלים ולא מקובלים... זה תיכון לכל הרוחות, לא בית ספר יסודי! קאט

Queen Alice

New member
קנדה, אולי לא ארה"ב אבל כמעט-

ה"מאגניבים" כאן הם אלה ששומעים גוד שארלוט, ויש את אלה ששומעים פינק פלויד ולד זפלין. חושבים את עצמם מאגניבים ומיוחדים אבל בעצם הם האנשים הכי מגעילים שיש.

metropoliceman

New member
לא יודע מה עם ארה"ב

אבל בקנדה עוד לא ראיתי את זה...חחחח פה כולם סטלנים למי יש ראש לפוטבול

אסף 8

New member
טוב, כבר כמה מקנדה כתבו אז גמני...

פה כולם מנסים להיות גנגסטרים חוץ מהפריקים...

starflyer

New member
ועוד סתם שאלה,

מה עם המקלחות המשותפות האלה אחרי שיעור ספורט?
יש לכם?

רק שתדעו שזה ממש מעליב ../images/Emo7.gif (../images/Emo6.gif)

כל פעם אנשים באים ושואלים על ארה"ב. ומה עם בריטניה? ומה עם נורווגיה? ומה עם גרמניה? ומה עם צרפת? ומה עם איסלנד? ומה עם אוסטרליה? ומה עם ספרד? ומה עם ז'נבה? ומה עם קנדה? *אם שכחתי עוד מקומות... עמכם הסליחה* בקיצור- תכתבו בכלליות. כי רוב הפורום לא מאמריקה...
*אין צורך לייחס איזשהי חשיבות להודעה הנ"ל. הכל נכתב עקב שיעמום וסמים.

למעלה