תגידו

jeackyh

New member
ההופעה בתמונע

הנה קישור.. זה בטוח עברי לידר שלנו?
http://www.goethe.de/om/tel/hepmusik.htm ואני מצרפת תמונה נחמדה שמצאתי..

Ez sLeeP

New member
תיקון..

Israel *pause* 12 points.
אבל מי קטנוני. ומתי היה לנו דואז-פאווה (או איך שלא כותבים את זה) לאחרונה?!.. *טריוויה*

SimsY

New member
הפעם האחרונה הייתה ב-1998

מפורטוגל לוצ'יה מוניז שייצגה את פורטוגל ב-96 הקריאה את התוצאות והתעקשה להגיד משהו בפורטוגזית בהתחלה ולמרות שהמנחה אולריקה ניסתה להתנגד לא היה לה הרבה ברירות ונאלצה להסכים לעסק ...

SimsY

New member
ושכחנו את הפדיחה הגדולה

של המנחה אולריקה עם הפה הגדול שחשבה שהיא כלת עולם והתחילה להסתלבט על נותני הניקוד - עד שהגיעה תורה של השופטת ההולנדית לדבר והיא אמרה "אני רוצה להגיד שאני מבינה את המתח של כל הזמרים מכל המדינות כי אני הייתי פעם בתחרות הזאת" אולריקה: "כן, את היית שם בשנת..." הולנדית: "את לא חייבת לציין באיזה שנה ..." אולריקה: "אל תדאגי אני לא אציין, אבל לפי איך שאת נראית אפשר לראות שזה היה לפני הרבה הרבה זמן" והנה לכם פליטת פה בשידור חי לכמעט מיליארד צופים.

beenINSANE

New member
רגע רגע רגעעעע

די ג'יי עברי לידר מברלין??? וואט דה פאק...? אבל עזבו אותו שניה (נו, עזבו... לאט לאט...) מקסימיליאן מופיע?? פה?? או שלא הבנתי את הכתבה?? הבחור מדהיםםםםםםםםם!!!

rm358

New member
תגידו

מישהו יודע על הופעה של עברי בזמן הקרוב..??

resputin

New member
אירוח במועדון התמונע:

מקסימיליאן האקר יגיע לארץ בשישי בנובמבר, וכנראה שיהיה אירוח של עיברי לידר לכמה שירים שם. לגבי הופעה של עיברי לבדו, חדשה, אין לי מידע.

beenINSANE

New member
או גוד!!!

גם מקסימיליאן המדהים שאני חולה על המוזיקה שלו, וגם עברי שהוא... טוב, נו, לפרט? מממ... אני צריכה למצוא עם מי ללכת.

סליחה על הבורות...

אבל לא שמעתי על המקסמיליאן הזה מימיי... מה הוא? מי הוא? הסבר...

beenINSANE

New member
טוב

אז מקסי שלי הוא יצור מופלא מגרמניה, הוא זמר ומוזיקאי מוכשר ביותר ויש לו שירים.... יאם! (ד"א אם מישהו רוצה לקנות לי את הדיסק הראשון שלו אז סבבה כי יש לי רק את השני...) בקיצור, הוא מדהים למדיי. זה בסדר, הוא לא כזה מוכר אבל יש לו שיר אחד שאת בטוח מכירה ולצערי אני ממש לא זוכרת את השם שלו עכשיו כי אני אסון בשמות. מישהו מתכוון לבוא??

tamar010

New member
אני אבל....

אני צריכה פרטים.. שעה? מחיר? מס' טלפון? משהו.......

beenINSANE

New member
../images/Emo41.gifפרטים!!! כנסו ומיד!../images/Emo41.gif

יום חמישי, 6.11 בשעה 22:30 תאטרון תמונע מחיר- לא יקר בכלל!!! 80 ש"ח תבואו!!! יהיה שווה בטירוף!!!

QsomeoneQ

New member
אני באה ואני באה../images/Emo70.gif

יווו אני מתרגשת
הופעה ראשונה שלי
אני דורשת נוכחות מרובה של חברי פורום, ברור

beenINSANE

New member
הממ...

טלפון עדיין אין ולא יודעת אם כבר אפשר להזמין אבל אני עובדת על זה... כשיהיה תדעו.

beenINSANE

New member
שוב אני , סליחה על ההצפה

אבל אני אהבלה, במקום לברר את כל הפרטים אני מבלגנת הכל. אז זהו. הטלפון של הקופה בתמונע זה 035621387. תתקשרו. תזמינו. תבואו.

למעלה