תגידו

ללה ה

New member
תגידו

בתור פלרטטני לשון כאלה אקטיביים, מעניין אותי האם תוך כדי אתם גם מגלגלים את הלשון כל-כך הרבה רק בשביל לדבר? ללה בשביל ההשכללה.

מכיוון,

ואני הוא רק אני, ומכך יוצא, שאני הוא לא אתם. אני פותר את עצמי, מלענות על השאלה. תא``י (זאב בערבות אלסקה)

ariegur

New member
אתה טעה, האמת היא

שאנחנו זה רק אנחנו, ומכך יוצא, שאנחנו זה לא אתה. אנחנו פותרים את עצמך, מלענות על השאלה. ובנוסף, אנחנו פותרים גם את עצמנו. ארנחנו - שלא נח לרגע

ariegur

New member
אנחנו דורשים רק פיצויים, ובמרשרשים

י ר ו ק י ם ! אתה הרי מכיר את הצבע ... אריה

כשהיית

כחול, יכולת להגיד ``אנחנו`` עכשיו אתה סתם שחור. ולדעתי, זה הופך אותך למעט ירוק. לא, לא-אין צורך להפוך לאדום. אל תלבין כי הצהוב אינו הולם אותך. ובכלל בורוד העולם נראה טוב יותר. תא``י (שצובע את השלכת בירוק. פה פה פה דפה, פה פה פה דפה)

softy

New member
תגידי ל לה ????

יש איזה קשר מישפחתי עם מיכאלה-לה סופטי שמבין שעכשיו זה הטראנד של הלה לה לה

ואני לתומי חשבתי

שאתה לא רק חד לשון אלא גם קצת חד - עין (מה עם המתחרז?) אני? שאלות כה יומיומיות? הרי מה ההבדל אם מגלגלים הנה או הנה העיקר שנהנים. זאת שהכריחו אותה להגיב מהעבודה לעיני כל הקטינים

moshe421

New member
אנחנו נגיד...

אם תגידי את.. בשביל מי, או מה... את מגלגלת את הלשון שלך? ובכזאת אקטיביות כמו בפורום הזה? דרך אגב, כל ה``ל לל ללה`` שרץ פה.. זה גלגול לשון גם?

משה, זה שבאת רק עכשיו

יוסיף לך עוד איזה 6 שמירות לילה בטח שהמקנאות מגיעות אם המנהל ישן לו בכורסא זה לא מה שסופטי התכוון רד לשישים עכשיו (אם יש מישהי שמוכנה)

moshe421

New member
מיכאלה לה.. בארבע מילים:

מה יש לך נגדי?????? (ארבע מילים וסימן שאלה) ודרך אגב, יש לפחות אחת שמוכנה, עוד לא שאלתי שישים... מה איתך? אני אנחש ש....לא...

moshe421

New member
מי יפול??

על מי יפול? ומי יפיל אותו? ולמה? איך כמה ומדוע, אלו שאלות שנענה עליהן בהרחבה, מחר בשמונה ושלושים.. ערב טוב וצפייה נעימה... משה אילון

moshe421

New member
את טועה, ובענק!!!

וחוצמזה ממיכאלה שנראית לי שלא סובלת אותי, ומי שלא סובל אותי, לא צריך אני גם אוהב פה את כולם, בטח שלא כועס על מישהו...

למעלה