תגידו...

דוד דב

New member
למה יודעים ?

ואם זה היה לפני 500 שנה ? אולי פשוט שכחו מזה .. או שסתם חשבו שהוא היה משוגע/ת

פגעסוס

Well-known member
אולי...

הגן של הקוסמים הוא רצסיבי. ולכן משני מוגלגים יכול לצאת קוסם. T - מוגל t - קוסם. ולכן משני אנשים Tt. יכול לצאת tt. זה כמובן רק אם תומכים בתיאוריה שסקיב הוא קוסם עם כוחות קסם חלשים ולא חסר כוחות לגמרי.

Prongs

New member
אוקיי אז ככה.

מה שאמרת זה בדיוק מה שאני אמרתי. האלל t יכול לשרוד אלפי שנים ויכול להיות שהעסק עם קוסמים הוא באמת קשור לגנטיקה. מה שאמרת אם הסקיב לא מדויק. זה יעבוד גם עם סקיב הוא בלי כוחות קסם בכלל. ובקשר לתאוריה עם הסקיב, רון אמר שסקיב הוא אדם בלי כוחות קסם בכלל. נוויל הוא לא סקיב! הוא אמר בעצמו שהוא כמעט סקיב בספר 2. בקשר למה שרון אמר אני לא חושב שזה נכון כי אם מה שהיה כתוב בפרסומות של המכון ההוא נכון אז סקיבים יכולים לעשות קסמים הם שפוט צריכים אימון מיוחד שלא ניתן בהוגוורטס. אם מה שכתבנו על הגנטיקה הוא נכון אז לדעתי סקיב הוא אדם עם tt (קוסם) אבל התכונה שלו פשוט לא באה לידי ביטוי. ד``א בהתחלה חשבתי שזה ממש צירוף מקרים שהאח של קולין יצא גם קוסם אבל אם התאוריה של הגנטיקה נכונה אז זה הרבה יותר הגיוני! ועוד משהו, ידיד שלי קרא את ההודעות האחרונות בנושא ואמר לי שההשערה הראשונית שלנו לא נכונה כי האלל של הקוסמים צריך להיות הדומיננתי ולא הרציסיבי, כי כל האנשים בספרים שההורים שלהם הם חצי חצי יצאו קוסמים. אבל זה לא נכון! אם יש ילדים חצי חצי שלא יצאו קוסמים אז אנחנו לא נדע עליהם כי הם לא ילכו להוגוורטס! Professor Prongs J. Potter תגידו מישהו כאן יכול להגיד שווימבורן וואספס היא לא הקבוצה הכי שווה בליגה?

לא זוכרת מי אמר...

שקוסמים חייבים להתחתן עם מוגלגים כדי להמשיך את ה...הממ...גזע (?) (לא היתה לי מילה נכונה יותר) שלהם ו``איפה הם היו היום?``.... וגם אהבה זה חלק מהעיניין...נההה, פרט שולי... -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese...

Hermione G

New member
אבל איזה עצוב זה יהיה

לילד של קוסמת ומוגלג נגיד - שהילד יצא רגיל - בלי שום כוחות קסם והאחים שלו יצאו קוסמים! איזה מסכן הוא יהיה....

Panther

New member
גם ההפך לא כ``כ נעים....

ילד עם כוחות קסם ואחים שלו בלי.

LuNaTiC

New member
כדוגמת לילי ופטוניה...

אבל לפטוניה לא היה אכפת... או שבעצם כן??? כרגע חשבתי על זה... אולי כל ההתנכלות של פטוניה לעולם הקוסמים היא בגלל שהיא לא הייתה קוסמת, כמו אחותה!!!!

LuNaTiC

New member
אצלינו יש שני שני סיכויים

שיהיה קוסם במשפחה... חי חי.. כי אח שלי רק בן 8 ואתמול גם נולדה לי אחות.. (בעע - בגיל 40 אמא נזכרת שהיא רוצה תינוק..) והלוואי ובאמת יש עולם קוסמים, שפשוט אנחנו לא יודעים עליו... זה יהיה כל כך מגניב!!! ואפילו אם זה יהיו אחים שלי ולא אני, אני חושבת שזה שווה את זה... ענבל

Sweet-heart

New member
אז ככה..

כמישהי שמאוד אוהבת את המילה ``אהבה`` וכל מה שהיא מייצגת אני אומר דבר כזה: אם מישהו, (במקרה הזה, קוסם...) רואה מישהי, סתם מטיילת לה ברחוב, הם נתקלים אחד בשני והיא מציעה לו לשתות בייחד קפה.. הוא רואה שהיא נחמדה, וכמבון, אם הם לא ממש מכיר אותה והוא יגיד לה ``לא תודה, אני קוסם (...)``- זה יראה ממש מוזר והיא תלך לספר את זה לכל העולם, אז הם הולכים לקפה, מתאהבים ומתחילים לצאת... הוא עדיין לא יכול להגיד לה שהוא קוסם... כי היא יכולה ליפרד ממנו... הם מתחתנים, הוא מספר לה, היא אומרת שהיא אוהבת אותו בכל מקרה (ואולי אפילו שזה מ-מ-ש מגניב!) והם חיים באושר ועושר עד עצם היום ההוא... What a nice story- ha?! אביגיל!

Sweet-heart

New member
כי

אני חולה עם חום ונזלת... ככה באמצע הקיץ.... זה בטח מהמזגן האינפאנטילי הזה! איזה נחמד מצידך ששאלת! :cool: אביגיל

shai.m

New member
תבריאי....

ד``ש מיובל-הוא מדבר איתי כרגע בטלפון...

למעלה