תגידו

imagine

New member
תגידו

יכול להיות שמפציצים את העמק או שזה סתם תרגיל כזה של הבסיס לידנו לחסל את המושב שלי?

אני יכול לגלות לך ממקורות יודעי דבר

ש... ברגעים אלו ממש מתבצע תרגיל מערכתי כולל של צה``ל במטרה לדמות מצב שבו הסורים פולשים בכח מרוכז דרך דרום רמת הגולן ומצליחים להגיע עד לעמק בתרגיל משתתפים כוחות שריון תותחנים חי``ר וחיל אוויר. התרגיל צפוי להימשך מספר ימים ובמהלכו הולך צה``ל גם לתרגל מצב שבו ישותקו כל המחשבים במדינת ישראל על ידי מתקפה סורית מתוחכמת(ככה אני יודע הכל- אני ביחידת מחשבים). ולכן צה``ל הולך לתרגל מספר יחידות שפותחו לאחרונה ונועדו בדיוק למצב כזה כמו סיירת יונה(משתמשת ביונים לתקשורת) כח ט``מ(טלגרף ומורס) ויחידה ה` של חמ``ן(יחידת האקרים של חיל המודיעין שנועדה לשמש כמכה השנייה של ישראל במקרה כזה). ערן שסתם בא לו לזיין בשכל

kit k@t

New member
אם זה נכון

אז זה לא אמרו להיות סודי והכל? ואם זה אמור להיות סודי אז למה אתה אומר? טוב נו מה לי אכפת רגע רגע ישתקו את המחשבים? של הצבא נכון? קאט

תקראי עד הסוף...

ובכל מקרה אני מקבל את זה כמחמאה שהאמנת לכל השטויות שכתבתי שם.

mmm

New member
אין כמעט סיכוי....

שכל המחשבים ישותקו, m לא רואה שום סיכוי שהם יעשו דבר כזה, ואם כן(אולי ע``י וירוס) אז גם מחשבים אחרים בעולם יפגעו... באשר לפלישה, מממ אין כמעט סיכוי הסורים לא עד כדי כך פנאטיים. BY mE

בלה בלה בלה... :cool:

בתור אחת שמקורבת לצבא(לא כמו ערן,אבל עדיין) יש לי להבהיר כמה נקודות חשובות,לאלה שבאמת האמינו לו(עד כדי-ככה אתה משכנע! כן כן!!) אין שום קשר בין כל יחידה שמוזכרת פה לשנייה,מה גם שכמה ממש,אבל ממש הדהימו אותי(כושר המצאה ג-ד-ו-ל) סיירת יונה? הפסיקו להשתמש בדואר יונים כבר לפני 50 שנה(אולי שכחו להזכיר לך את זה,או משהו) למרות שחמ``ן שולטים!!!(והמבין יבין) בכל מקרה,קבל ח``ח על ההמצאה והבאת הדברים לדפוס רעיון גדול!! ;-) אני

imagine

New member
אני לא מאמינה לכם

באמת האמנתם למה שהוא כתב? נו ערן, אמרתי לך, רק הנחותים אוכלים את השטויות שלך.

*may*

New member
על מה את מדברת..???

לא פוצצו ולא יפוצצו את העמק. לפחות לא את עמק יזרעאל. לא יודעת מה עם העמק שלך.. :)-) ) לא לא עכשיו ברצינות.. לא שמעתי שום פיצוצים. לא יודעת מה את שמעת, אבל את הצד המזרחי של העמק (הוא שלנו) לא יפוצצו ובטח שעכשיו לא מפוצצים. אה ואגב, הייתי לפני כמה שעות בצד שלך בעמק שלנו. דווקא נחמד. :) מעיין. שהחליטה להיות היום נחמדה ללילך.. :)

למעלה