תגידו..

קיר קמט

New member
תגידו..

קרה לכם פעם שממש התחרטתם על הדמות שיצרתם ? כאילו.. אני עכשיו במשחק הראשון שלי בDND, ואני ממש מתחרט על הדמות שלקחתי... אני מרגיש כאילו אני כל-כך שונה ממנה במציאות בנושאים עקרוניים, שאני אפילו לא מסוגל לחשוב איך אני אמור להתנהג... חוץ מזה שהיא לא מי-יודע כמה כיפית

backdoorslam

New member
סוגיה חשובה

במקרה כזה השה"מ חייב לנסות בכל מחיר, תוך משחקי או חוץ משחקי, ליישב את הסתירה או אי-הנוחות בין השחקן לדמות. אל תוותר.

DDN

New member
כן. קרה.

אבל מה אתה מתכוון שאתה שונה ממנה במציאות בנושאים עקרוניים? אתה אוכל בשר והדמות צמחונית או מה? אבל היו לי הרבה דמויות, שמרוב "עומק" ו"רקע" הפכו להיות לא משחקיות. הייתה לי דמות, עם רעיון טוב, ורקע, ועומק, שפשוט לא הצלחתי לשחק אותה, אז החלפתי אותה בדמות בלי עומק ורקע, שזרמה טוב, עד שהייתי מוכן נפשית לאותה דמות עמוקה. זה קורה, ואם יוצא שאתה משחק דמות שלא מתאימה לך, הפתרון פשוט - תחליף דמות.

iguessgrampy

New member
תמיד אפשר לשנות את האופי של הדמות

במהלך המשחק כי גם הדמויות מתפתחות וחוות ארועים שמשנים את תפיסת העולם שלהן.

קיר קמט

New member
ברברי חצי-אורק

(אז יבואו ויגידו, מה כל-כך מסובך, תעשה הרבה רעש. מסובך לי.)

לינדרין

New member
אז תחליף דמות...

כמדומני אתה רק בשלב ההתחלתי של המשחק עוד ניתן לשנות את הכל בהנחה שאתה עד כדי כך סולד מהדמות תיישב את זה עם השה"מ. אני קיבלתי מידע פנימי שאחד מחברי הקבוצה ששיחק אישה עד כה באורח פלא עובר שינוי מין בימי הביניים אז בוא נגיד שאם הוא משנה את מינו אתה יכול להחליף דמות

למעלה