תגידו

BADbob

New member
תגידו

צריך לשבור תחבילת שעווה לשתיים לפי השבר שלה שיש באמצא או למרוח שהיא שלמה מה עדיף ? כן אני יודע שזאת שאלה מפגרת....

שאייאן

New member
וואלה אחלה שאלה לא מפגרת בכלל...

תאכלס זה מבלבל לאללה כי וואלה יש תשבר באמצע אבל אני מכיר אנשים שמורחים אותה שלמה וגם שבורה תאכלס עשו תשבר בשביל שאם בא לך לתת למישהו חצי או לקחת איתך לים או לאוטו חצי אז שיהיה... נראה לי יותר חשוב שתמרח אותה נכון מאשר הכמות...ולמרוח שעווה נכון זה אומר לאט ובלי לחצ בכלל...בלי ללחוצ תה על הגלשן...לאט לאט...ואחרי איזה רבע שעה או משהו זה יתחיל לקבל צורה... בהצלחה.

BADbob

New member
אני השקעתי תנשמה במריחה המדיינת הזא

הזאת אין לקח לי איזה שעה כי רציתי לעשות טוב ולהעביר תצום בסוף שברתי לשתיים ואני מצטער כי יש כאלו חלקים שאין שעווה ועכשיו קשה למרוח שם בגלל שעשיתי רק אם חצי אם הייתי עושה שלם זה היה מכסה חלק יוןתר גדול מהגלשן

DaRזה אני

New member
השיטה שלי!

חוצים ת'שעווה לשתיים לוקחים מספריים גדולות בד"כ כתומות או של מטבח וחותכים את השעווה לריבועים קטנטנים בערך כאלו: ---- ואז אתה שם אחד אחד על הגלשן ולוחץ על השעווה מועך אותה ומורח אותה עד שיש רווח של 2-3 ס"מ בין ריבוע מרוח לבין עיגול מרוח זאת השיטה הכי טובה אבל אם תעשה ריבועים גדולים מדי אתה תחשוב שזה חרא שיטה אבל זה לא! ואל תמרח ככה רק במקום שאתה שם ת'רגל בד"כ כי לפעמים(זה קורה לי ואני בטוח שעוד להרבה) שאתה מתרומם על הגלשן והרגל האחורית לא על האסטרודק אלא אחרי באיזה 10 ס"מ ואם לא יהה לי שעווה הייתי ישר מתחלק ונופל בלי שהייתי מספיק להחזיר ולשים את הרגל האחורית על האסטרודק. ושים את השעווה אפילו שזה לא יראה משהו על כל הגלשן לא רק באמצע גם כמעט בסוף של הצד כי לפעמים וזה במאת קורה לפעמים אתה רוצה להביא תרגיל והתפלקה לך הרגל עד לצד ואז אתה מתחלק ומקבל את הגלשן ברגל(או במקומות אחרים שעוד התמזל מזלי ל-א לקבל בהם :) ושים גבם יותר גבוה כי לך תדע לפעמים אניא ישית עוש HANG FIVE TEN FAKE ועומד כזה אבל לא בשביל התרגיל אלא בשביל לצבור מהירות רצינית ופשוט צריך את זה. אם באמת קראת את זה ועשית בדיוק מה שאמרתי לך ולא היגזמתה עם הגודל של הריבועים(וזה מה שהורס תמיד) אז יש לך גלשן מרוח בצורה מעולה על גלשן מקווה שעזרתי ! :)_)_)

BADbob

New member
תודה על העצה אבל...

מרחתי כבר תיראו איזה טמבל הייתי קניתי תשעווה הזאתי שהמליצו עליה של סטיקי פמפס קיצר הורדתי את כל השעווה הקודמת כי רציתי להתחיל להשתמש בזה קבוע (מרוב שיעמום הייתי צריך להעביר תצום) ואחרי זה שמתי מחדש וואלה דר זה קורה גם לך ? אותי זה כבר מתסכל קורה לי מלא שהרגל שלי לא על הארסטרודק זה מעצבן רצח אבל הגזמת כל הגלשן?!?!?! סתם תיגמר כל השעווה

BADbob

New member
עוד שאלה

צריך לסרק את זה עכשיו עוד לפני שנכנסתי אם זה למים ?

TKone

New member
אני מתחיל לחשוב שאתה מפגר!...;)

קודם: "איך אני משתמש במסרק לשעווה? משמאל לימין מימין לשמאל או שאני צריך אחרי זה שוב לימרוח?" אחר כך: "עזוב ליש.. תגלוש עם חוט דייגים.." (חח כן בטח.. חחחח) בסוף:"צריך לשבור תחבילת שעווה לשתיים לפי השבר שלה שיש באמצא או למרוח שהיא שלמה?" ועכשיו זה....? אתה מהאנשים האלה שאין להם בכלל אינטיליגנציה, או שאתה סתם משחק אותה מפגר?

TKone

New member
שיוווו על מה דנים פה בפורום...

תת רמה... בוב הזה שואל שטויות של ילד בן 3 ואנשים פה עןנים לו עם על הלב... מה זה החרטא הזה?! למה אתה צריך שמישהו יגיד לך אם לשבור את החבילה או להשאיר אות שלמה???? מה אתה מפגר?? תעשה מה שנוח לך!! לא לכל דבר בחיים יש חוקים אתה יודע... אינטילגנציה לא הצד החזק שלך מה?.. אתה מהאנשים האלה שבחיים לא יפתחו סטייל משלהם.. (בכל דבר לא רק גלישה) אני גם לא חושב שהבנת את הנקודה פה... מורחים שעווה כדי לא להחליק.. אז תמרח איפה שצריך! למה מישהו צריך להגיד לך? פשוט תלך ותראה בערך איפה אתה שם את הרגליים או איפה צריך לשים יותר שעווה כי השעווה יורדת או שאתה עדיין מחליק ותשים! עושה לי פה הר מעכבר...

BADbob

New member
אני יענה לך אחד אחד

בהתחלה חשבתי שהמרק הזה הוא כדי לחספס תשעווה שיאנו זה יותר יתפוס אם תנסה לפנות אז לא ידעתי בידיוק איך לסרק בצורה נכונה אחרי זה אתה אמרת לי שצריך לסרק אחרי שזה יורד ונעשה חלק או משהו כזה אז לא הבנתי מה אתה אומר לי אז שארלתי אותך אם בעיקרון אחרי ששמים ישר צריך לסרק בקשר לחוט דייגים לא אמרתי לו שיגלוש בלי ליש הוא אמר שאין לו כסף לקנות אז אמרתי לו שישים חוט ובאמת שלא ידעתי שמחוט דייג יכולה להחתך לו הרגל והזה ששוברים כי באמת זה מבלבל כי יכול להיות צריך לשבור ואז זה יותר נורמלי תשמע אחי בסך הכול הפורום הזה נועד בעיקר שאנשים ישאלו משהו כשהם לא מבינים ודיי אתה יכול כבר לענות לי מתי צריך לעזאזל לסרק?

BADbob

New member
חוץ מזה

אני בסך הכול מתחיל ואני כולה גולש כמה חודשים אז מה לעשות אני עוד לא יודע את החרטות הקטנות האלו אז מנקום כל היום לבוא את הגישה המעצבנת שלך תענה לשאלה המזדרגגת

TKone

New member
מי שמע.. אני אלוף הארץ..

אני גולש כמעט אותו זמן שאתה גולש... והשאלה פשוט טיפשית.. (בעיקר האחרונה עם ההשעווה)

BADbob

New member
כן ממש

אם היית גולש בערך אותו זמן שאינ הייתי גושל לא היית אומר שזאת שאלה מפגרת כי היית מ בין אותי אלב עזוב לא משנה

BADbob

New member
עכשיו אתה יכול לענות לי לי כבר?!!??

צריך לסרק את זה ישר אחרי שאני גומר למרוח ? או לחקות למה שלא הסברת פעם קודמת ?

אופן הסירוק

אתה יכול לסרק מתי שאתה רוצה... אני מסרק גם אחרי שאני שם בד"כ וצריך לסרק מתי שאתה מתחיל להחליק עם הרגל (כשאתה שם לב שהשעווה מחליקה) את הסירוק אתה יכול לעשות איך שאתה רוצה אני עושה אותו מלמעלה למטה ומשמאל לימין ככה שנוצרים ריבועים קטנים והשעווה לא מחליקה בכלל עכשיו הבנת? או עוד משהו? -------------------------- גלישת גלים זה הכי אחי |אזהרה| ברגע שהיתמכרת את לא יכול לצאת מיזה

Cyb3rManiak7

New member
למה לרדת?

היי, תירגע. שמע, יכול להיות שבאמת השאלה על האם לשבור את השעווה באמצע היא לא ממש לעניין, והחוט דיג כתחליף לליש יכול להפוך את הספורט לקצת יותר מדי אקסטרים... אבל - כל שאר הדברים הקטנים כמו שימוש במסרק, איזה סוג שעווה, ואיך למרוח אותה שיגעו אותי! רכבתי על רולר בליידס, ושעווה הייתה כלי להחלקה -היינו מורחים אותה על ריילים כדי להחליק בקלות יותר. לפחות בשבילי, זה לא אינסטינקטיבי לתפוס שצריך למרוח שעווה כדי למנוע החלקה, לחשוב איך למרוח אותה בשכבה אחידה, ועוד בסוף לסרק אותה (?!). נכון, זה לא כזה ביג דיל, אבל זה יכול לחסוך תסכול לשאול את זה בפורום שמטרתו הוא גלישה...

TKone

New member
גבר... רק 10 אחוז מסרקים את השעווה

וזה דבר דיי ברור למה מורחים את זה....

מה פתאום....

אני לא שמעתי על אחד שלא סירק את השעווה שלו... בד"כ מסרקים עם צדף... אבל אין דבר כזה לא לסרק כי השעווה מתישהו תתחיל להחליק ----------------- גלישת גלים זה הכי אחי

TKone

New member
זה לא כזה נחוץ... וגם עם היא חלקה

היא מחזיקה טוב מאוד! (רק עם זה סטיקי בומפס כמובן)

למעלה