תגידו מותר גם לקלל פה? יש לי חשק נוראי לקלל עכשיו- אבל זה לא יוצא , אני צריכה את העזרה שלכם.
ת תאנה New member 6/5/01 #1 תגידו מותר גם לקלל פה? יש לי חשק נוראי לקלל עכשיו- אבל זה לא יוצא , אני צריכה את העזרה שלכם.
ת תלתן אירי ירוק New member 6/5/01 #4 רק תבחרי... מאנייק, בן/בת זונה, קיבינמאט, לך/לכי להזדיין, זין בעין, כוס אמק, כוס אוחתק, כושיליראבק, זונה, שכל הכסף שאת/ה מרוויח ילך לתרופות, לך/לכי תדחוף/תדחפי, חרא, אמא`שך זונה. זה היה שיעור מ``ס אחד. תא``י (ילד טוב ירושליים)
רק תבחרי... מאנייק, בן/בת זונה, קיבינמאט, לך/לכי להזדיין, זין בעין, כוס אמק, כוס אוחתק, כושיליראבק, זונה, שכל הכסף שאת/ה מרוויח ילך לתרופות, לך/לכי תדחוף/תדחפי, חרא, אמא`שך זונה. זה היה שיעור מ``ס אחד. תא``י (ילד טוב ירושליים)
M moshe421 New member 7/5/01 #8 מניאק, בנבנזונה חרא, אוכל... כוס אמאמא ש`ך יא חתיכת מזדיין, הלוואי שתתקע במחסום ארז בלי דלקקקק!!!! טוב יצא אהה, תאנה כנראה שכן מותר לקלל... משה וסמרטאבואבוק של אמא של ההוא.
מניאק, בנבנזונה חרא, אוכל... כוס אמאמא ש`ך יא חתיכת מזדיין, הלוואי שתתקע במחסום ארז בלי דלקקקק!!!! טוב יצא אהה, תאנה כנראה שכן מותר לקלל... משה וסמרטאבואבוק של אמא של ההוא.