תגידו

ofirosh

New member
5

שאלות ותשובות שהומצאו על ידי: ש: מה זה בכלל The Sims 2 ? ת: The Sims 2 הוא משחק ההמשך של The Sims. לא מדובר בתוספת לסימס, אלא במשחק שממשיך אותו. כלומר המשחק הזה יהיה חדש לחלוטין - גרפיקה חדשה, ממשק חדש, משחקיות חדשה ועוד ועוד... ש: מתי ייצא המשחק The Sims 2 ? ת: המשחק, כנראה, ייצא בחורף 2004, אני מאמין שבארצנו הקטנטונת המשחק יגיע במרץ 2004. ש: האם ל-The Sims 2 יהיו תוספות? ת: עדיין לא ידוע בקשר לכך, אבל רוב המידע שהגיע עד כה מספק לנו תשובה - ייתכן שכן. ש: האם יהיו ב-The Sims 2 איזורים מיוחדים כמו Down-Town, Vacation Island, Old-Town, Studio Town ? ת: במשחק הראשוני (במידה ותהיינה תוספות) - לא. כאמור, ייתכן שיוציאו תוספות ובהן יהיו איזורים אלו. ש: האם ב-The Sims 2 יהיו חיות מכל סוג שהוא (כלב/חתול/לטאות וכו') ? ת: לא יהיו חיות כמו כלבים וחתולים או כל חיה אחרת כמו ב-Unleashed, אבל אני מאמין שיהיו דגים <LOL>. ש: כמה חפצים חדשים יהיו ב-The Sims 2 ? ת: ב-The Sims 2 יהיו 500 חפצים, כך שיהיה ניתן לשנות, למשל לספה את צבעה. עוד על The sims 2 קיראו בהמשך: ================================================================================== 3 ליוני: תרגום לכתבה על The Sims 2 מצאתי כתבה באנגלית על הסימס 2, אני מקווה שלא ראיתם אותה. אני לא אתרגם הכל, מכיוון שזה הרבה, אבל אני אכתוב את הנקודות העיקריות. קודם כל, לכתבה באנגלית לחץ כאן. הכתבה מתחילה בדברי פתיחה שלא כ'כ מעניינים אותנו, כי אנחנו יודעים על זה. בואו נתחיל. The Sims 2 יצירת הסים המושלם בסימס 2, יצירת הסים הרבה יותר שונה מאשר בסימס 1 כאשר היינו צריכים לבחור רק ראש לסים וגוף. הפעם, בסימס 2, אנו נוכל לבחור בין: גיל הסים, מינו, צבע עורו, שיערו (צבע, תסרוקת וכו'), עייניו, משקלו, גובהו, אם הוא עם משקפיים, אם הוא עם כובע, בגדיו ועוד! זה נראה לי שאפשר לשבת רק שעה שלמה לבחור איך ייראה הסים. הסימים לא יהיו דומים אחד לשני - כמו בסימס 1, כלומר לא יהיו 2 סימים (שהם לא מאותה משפחה) דומים אחד לשני. יהיה ניתן לבחור בין ה'סוג' של הסים, כלומר יהיה ניתן לבחור אם הוא יהיה אפריקאי, סיני, אמריקאי וכו'.בסימס 2 הסימים ייראו הרבה יותר טוב. סימס ו-DNA לסימים בסימס 2 מעכשיו יש DNA. כמו בחיים האמיתיים, הסימים יישתנו בהתאם למה שייעשו - למשל אם סים יהיה עצלן הוא יכול להיות שמן או פשוט אישיותו תהיה של אחד שלא עושה דבר. הסימים יגדלו כמובן, ישנו את מראם, וייתפתחו ממש כמו בחיים האמיתיים. עוד קיראו בכתבה, מכיוון שרוב הדברים שיש שם הובאו לפה בעבר. שליטה וביטויי עצמי הסימים בסימס 2 יבטאו את עצמם יותר מבסימס 1 בהתאם למצבים שבהם יהיו ובהתאם למערכות יחסים שלהם עם סימים אחרים. הסימים יכולים לבכות, לצחוק, לבטא את עצמם בקשר לאחרים, לצעוק, לשמוח ועוד. יהיו המון שינויים במצבי השליטה, ואלו יהיו טובים מאוד.יש דוגמא (מקווה שהבנתי נכון): אם הסים שלך יראה טלויזיה על הספה וייתחשק לו לאכול, תוכלו לקחת חטיף מתוך המקרר ולהמשיך לצפות בטלויזיה ולאכול. עבודה, בית ספר, וזמן... בסימס 2 יש 18 סוגי עבודות חדשים, בכל סוג של עבודה יש 10 שלבים (כלומר 180 עבודות). כל סים מבוגר יוכל לעבוד בעבודות אלו. אפילו לסימים מתבגרים תהיה עבודה, ל-7 מתוך הסוגי עבודה יהיו 3 שלבים. (פה יש קטע שאני לא בטוח) אם הסים שלך יעלה בשלב בעבודתו, הוא יקבל חפץ שיעזור לו להעלות את הכישורים. בסימס 2 יהיו גם סופי שבוע וחופשים - למשל אם אבא או אמא יעבדו ביום שבת (למשל) הילדים יישארו בבית ולא יילכו לבית ספר. כאן דילגתי על פיסקה מסויימת, אני עובר לאחרת: בנה את בית החלומות שלך! בסימס 2 השחקנים יוכלו לבנות בתים יותר מ-2 קומות, יהיה ניתן למקם חפצים בכל מקום שהוא, לעצב את הבית בסגנונות חדשים. השחקנים יוכלו לבנות לכל משפחה בסימס בית (כמו בסימס המקורי) ולמקם אותם בשכונה שתכלול 50 חלקות בדיוק. חפצים חדשים בסימס 2 יהיו 500 (!) חפצים, חלק מן החפצים יהיו ישנים כמו ספות ומיטות (לא אותם החפצים, אלא אותם הסוגים), וחלק מן החפצים יהיו, כמובן, חדשים כמו משחקי טלויזיה (אולי PS / PS 2). עוד דבר מיוחד בסימס 2 יהיה שניתן יהיה לשנות את החפצים במשחק עצמו, לדוגמא: אם בחרת ספה שמצאה חן בעיינך תוכל להחליף לה את ציבעה! דבר מיוחד הוא שלא רק הסימים גודלים, אלא גם החפצים 'גודלים', כלומר מתיישנים. למשל מקלחת שנקנתה תהיה טובה לכמה שנים, ואז היא תתחיל להיות לא טובה ויאלצו להחליף אותה. תבונה, ומצבי רוח בסימס 2 התבונה של הסימים תשתפר [אלוהים! תודה!], תהיה גרפיקה חדשה, ועוד. המצבי רוח יישתנו, למשל המצב בסימס האורגינלי של החברתיות יהיה הפעם של 'משפחה' ו'חברים'. מצב רוח של 'מחשבה' ייתווסף ועוד דברים חדשים! מזג אוויר לא עוד רק שמש זורחת! בסימס 2 המזג אוויר יכול להיות ממש כמו בחיים האמיתיים. למשל: סופות, סופות רעמים וברקים, ימים חמים, ימים קרים, גשמים, ועוד. המזג אוויר לא ישפיע רק על איך המשחק ייראה, אלא גם על איך הסימים יתנהגו. כמו כן, אפשר להביא דוגמא של פעולות שאתה תגיד לעשות לסימים - אם תוציא את הסים שלך בסופת ברקים לבריכה/לג'קוזי הוא יוכל להתחשמל... וגם לא להרגיש טוב... אלבומים וסיפורים כאן אני אכתוב ממש 2 שורות:בסימס 2 תוכלו לצלם את הסימים שלכם כמו בסימס 1, אך גם ב'מצלמת וידאו' ! ממש לראות אותם זזים והכל. כך תוכלו להזכר באירועים מיוחדים שהיו לסימים שלכם במהלך חייהם. תוספות לסימס 2? כאן מגיע חלק חשוב, חלק שכולנו רוצים לדעת... אז קדימה: המשחק יהיה ממוקד על חיים בתוך הבית. לא יהיו איזורים מחוץ לבתים (כמו דאון טאון, איזור חופשה, אולד טאון או סטודיו טאון). כמו כן לא יהיו חיות. הדבר הזה מביא אותנו לשאלה - האם יהיו תוספות לסימס 2? וויל רייט אומר שיהיו התפתחויות על הסימס 2.

ofirosh

New member
6 אחרון חביב!

כאן סיימתי, בערך את התרגום של הכתבה: אז.. מה אתם חושבים על הסימס 2? משו להגיד? יש מה להוסיף? האם אתם חושבים שיהיו תוספות לסימס 2 ? <אני חושב שכן> עוד משהו - זה אמנם המון מידע, אבל.. עדין חסר לנו המון מידע אחר, אני מקווה שבזמן הקרוב ישוחרר עוד מידע ויהיו התפתחויות חדשות. =======================================================================5 ליוני: 'ראיון' עם וויל רייט: אין כאן הרבה, לכן לא העלתי את הדיון. הרוב שם זה בקשר לסימס לגיים בוי. הנה הכתבה המלאה. וויל השתוקק לדבר על הסימס 2, שישוחרר לעולם בתחילת 2004. המשחק הזה יככב כ'דור הבא' של משחקי הסימס, יכיל תורשה ועוד אפקטים מרשימים. 'הדרך שבה הילדים מיוחסים מורכבת' אמר וויל רייט. 'כמה שהם יישנו, כמה שהם יילכו לבית הספר, כמה שהם יהיו שמחים. הם גם יירשו תכונות מהוריהם. ההורים יפתחו את האישיות. אתה יכול לשחק וליצור דורות. הם בעצם יגדלו וימותו לאחר מכן'. הקדמה הסימס- לכאורה זהו נראה משחק פשוט אשר במהלכו צריך לשלוט בחייהם של דמויות ממוחשבות הנקראות סימים. משחק זה הוא משחק המחשב הנמכר ביותר, אשר יצאו לו כמה וכמה חבילות הרחבה. התוספת האחרונה, לבנתיים, למשחק הסימס היא תוספת הנקראת Makin' Magic כאשר היא כרגע בפיתוח. לאחר תוספת זו יגיע משחק ההמשך לסימס - The Sims 2. The Sims 2 יהיה משופר בשפע של דברים מן המשחק האורגינלי - לדוגמא: הסימים יגדלו, יישתנו, יתפתחו ועוד במהלך הזמן. באדיבות המפתחים של מקסיס הגיעו לכאן ה'יומנים' של מפתחי משחק ההמשך הסימס2. נתחיל עם המפתח הבכיר Tim LeTourneau , אשר יספר לנו על התיכנון של המשחק ושאר דברים. 'התמונה הגדולה' מאת Tim LeTourneau איך אתה יוצר את משחק ההמשך למשחק ה-1 הנמכר ביותר בכל הזמנים? ובכן, אתה קודם כל בודק/מבין מה הפך אותו בתחילה למשחק הנמכר ביותר. השחקנים אוהבים את הסימים שלהם, הם אוהבים לבנות ולקשט, ואוהבים לספר סיפורים (כמו פה בקהילה) על מה שהצליחו להשיג עם הסימס שלהם. כך התחלנו עם הסימס2. תחילה, היינו צריכים קצת מהדברים של רייט. וויל רייט. לוויל היו כמה רעיונות ברורים על מה שיהיה בסימס2. אח'כ לקחנו ואיחדנו יחדיו את הצוות הותיק של המשחק - מהנדסים, אמנים, מפיקים, מעצבים - אשר באו מהצוות של הסימס האורגינאלי והתוספות שלו. היינו צריכים אנשים שמבינים בעומק יתר על סימולטור החיים הסימי והתנהגות השיטות. האנשים הללו היו צריכים להיות בעלי ידע רב בבחירת השחקנים ובמה ההיסטוריה אמרה שטוב ומה לא. הם היו צריכים יכולת לשבת יחדיו ולתכנן את המשחק, לקבל פידבאק והערות בקשר לפיתוח המשחק. כל אחד מהם היה צריך לקחת בחשבון התנהגות אנושית וטיבעית ולהשפיע על הסימס. לאחר ההתייעצות של הצוות המצוין הזה, הרגשנו שחשוב ל'צותת' לסיפורים שונים של אנשים מתוך חוויות החיים שלהם. היינו צריכים לקבוע כיצד למסור זאת במשחק, היות וזהו הדבר העיקרי-התמציתי במה שאנו רוצים להעביר במשחק. בסימס2 השחקנים בהחלט יוכלו לקשור את עצמם ריגשית לכל מיני מצבים שיהיו במשחק. לאחר מכן, טיפלנו בסימס עצמם. ידענו שרצינו אותם יותר נמרצים - שהם יהיו יותר 'שחקניים' (אמיתיים) בצורה מהימנה. רצינו שהשחקנים ירגישו קשר חזק יותר להם. ידענו שצריך יותר להתקרב אליהם, ידענו שצריך משחק חדש כדי להשלים משימה זאת. לאחר שהמערכת והתיכנות התקדם, וראינו את כוחה של הגרפיקה ב-3D, אשר הוכיחה את עצמה ועשתה את המשחק 'נקי יותר', ברור יותר. עכשיו הייתה לנו הזדמנות אמיתית לפתח את 'הדור הבא של המשחק The Sims' עם בסיס של גרפיקה, אנימציות, ואינטיליגנציה מלאכותית. הסימס 2 (אשר בפיתוח) נולד. עכשיו היינו צריכים יכולת לפיתוח החזון שלנו, היינו צריכים להמציא/להכניס שינויים למשחק. שחקנים ביקשו מאיתנו לעשות שהסימים יגדלו. זאת הייתה הזדמנות לחקור דברים נוספים. הביטוי 'הדור הבא' הביא איתו המון משמעויות שונות בקשר למה שאנחנו צריכים לעשות. -כאן קטע קצת לא מובן לי בלה בלה בלה... - יהיו אפשרויות חדשות לשחק בחופשיות. זה ייתן חוויות טובות ורעות עם משפחות הסימים של השחקנים. אז... איך ייראו החיים של הסימים? החלטנו על 6 גילאים ברורים בחיים מאוד חשובים: תינוקות, תינוקות קצת יותר גדולים (אין לזה מילה בעברית), ילדים, בני נוער, מבוגרים, וזקנים. בכל גיל מודגש 'הרגע הקסום', 'הרגע הגדול', למשל: הצעדים הראשונים של התינוקות, הנשיקה הראשונה של בני הנוער, החתונה ועוד. השחקן ייצטרך לנווט את חיי הסים שלו, לפי דרכו שלו. במשחק הפתוח הדימני הזה, ההזדמנויות הטובות ביותר באות בגילאים השונים בפעילות הדדית, למשל: כאשר הבן נוער המצוברח מכאיב לאחותו הקטנה, כאשר הסבא בעל הרעיונות המוזרים זועם על ילדיו, או כאשר התינוק הקטן מקיא על השמרטפית שלו. בואו נחשוב מה היה קורה אם בדיוק באותו רגע שכזה הסים היה גודל וחייו היו משתנים (כלומר הוא היה פתאום משתנה מתינוק לילד). לכן, החלטנו להביא לסים מידה הנקראת 'דירוג חיים'. דירוג החיים של סים משקף את דרך החיים שבחר לתת לו השחקן. שחקנים יושבחו אם יחקרו גם את דרך החיים החיובית והשלילית של סים. (תודה רבה לעופר על שורה זו). לאחר שהחלטנו שהנושא המכרזי יהיה 'דורות', כל שאר החלקים במשחק התחילו להתגבש לנו. זה התחיל בזאת שהבנו ללא ספק שיש בצורך סים חכם יותר. הסימים צריכים להיות יותר מודעים ועירניים לסביבה שלהם, ושהם יגיבו יותר לדברים שקורים בסביבתם. הם צריכים יותר לבטא את ריגשותיהם בקשר ליחסיהם עם אנשים אחרים ועם מה שקורה להם. הם צריכים זיכרון כדי להבחין בין סימים רגילים, חברים, משפחה, ועיניינים רומנטיים. רצינו שהסימים בסימס 2 ייראו והתנהגו כמו אבותיהם (כמו ההורים שלהם בקיצור). היינו צריכים 'לפתוח' את 'הגנום הסימי' לפעם האחרונה כדי שיוכלו להעביר תכונות ומאפיינים מדור אחד לאחר. לבסוף הבנו שאנו צריכים לעשות אותם יותר חיים יותר אמיתיים כדי שהשחקנים יספרו על משפחות הסימים שלהם וחיי הסימס שלהם. הפיסקה הבאה מדברת על כיצד ניצור את הסימים שלנו על ה-DNA וכל זה כבר ידוע לנו. לעוד מידע פנו לדיון המרכז שלי של סימס 2. קישור יינתן מייד. מרכז סימס 2 - נא לא להגיב! לא להחיות! לא רצינו שבזאת תסתיים עבודתינו. רצינו לשנות משהו מהמשחק הישן חוץ מעניין הסימים. לכן היינו צריכים להרחיב את אופן/מצב הבנייה והקנייה - שיהיה משהו שונה מהסימס האורגינאלי. השחקנים המכורים יותר השקיעו בבניית ביתם במאות שעות, כדי לעצב, לבנות ולסדר את בית הסימים שלהם. אחד הדברים שרצו השחקנים בסימס 2 שיהיה הוא מספר קומות גדול יותר. הוספנו את היכולת להוסיף קומות ויסודות. עכשיו השחקנים יוכלו לעצב את ביתם בצורה טובה יותר, עם הקירות והמרקמים החדשים, התאורה, לרהט את הבית במבחר גדול של רהיטים חדשים מגוונים בצבעים ומרקמים חדשים. אז... זוכרים מה הייתה השאלה בהתחלה? (אם לא, אין צורך ללכת שוב...) כמובן! אז, כיצד אתה יוצר את משחק ההמשך למשחק הנמכר ביותר בכל הזמנים? אתה עושה זאת ע'י הבנה עמוקה ביותר של הצרכן שלך, ושל התוצר שלך. בחודשים הבאים עלינו, נסתכל קדימה ונחלוק איתכם על עוד סודות אישיים מתוך המשחק ומהמפתחים של המשחק The Sims 2. ותאמינו לי כמה מהם באמת סודות אישיים גדולים! בהמשך גם ניתן לכם השחקנים להתנסות בחוויות הראשונות, ממקור ראשון, 'מהרכיבה' המטורפת והבלתי צפוייה של חיי הסימים שברגע זה בפיתוח. The Sims 2 - יש למה לחכות! הכתבה לקוחה מפורום הייד avi boom

catherin

New member
שאלה....

במידה וסימית נכנסת להריון, ואני לא רוצה שהיא תהיה בהריון, ישנה אפשרות לבצע הפלה (או להשתמש בגלולות, או אולי אפילו קונדום)?

novemberain

New member
יו../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif על כללל הכתבות

ישבתי וקראתי הכל הכל אווף ומה כבר אפשר לומר? למה מענים אותנו בכ"כ הרבה פרטים!?!? לא יכולים להוציא כבר את המשחק וזהו?!?! מעניין אם גם יהיו תאומים סיאמים ואנדרוגינוסים ודברים נחמדים כאלה.... צא משחק! צא!
ושוב תודה!

למעלה