תגידו

VVEE MAN

New member
תגידו

מישהו מכיר על מקום שמוכרים חולצות של cky או של באם או משהו? וחנות שמוכרת דיסקים של cky לא מצאתי. היה רק him בטאוור רקורדס בת"א מישהו מכיר חנויות כאלה? תודה חבר'ס

Bruce L

New member
אממ אפשרי

קודם כל תמשיך לחפש בטאוור רקורדס ואם לא תמצא בכמה סניפים או לפני שתמשיך חפ תדע שתוכל תמד לעשות הזמנה מיוחדת... ובקשר לבגדים יש אולי בלייטוויב ואם לא אז אולי בשוק או משהו.

Ocean Born

New member
מה תעשו שם בדיוק...?

omni96

New member
אגב...

בת"א בטוואר אין של cKy אבל יש באינטרנט ובטוואר במקומות אחרים זה עולה אצלהם 90 שח ושאר הדברים של cKy בקושי תמצא אני האמתי מחפש בגדים של element שזה ממש אבל ממש קשה למצוא ואני מדבר על דברים מהאתר אם מישהו ימצא לי אני יהיה ממש ממש שמח אבל ממש

Ocean Born

New member
יש לי היום יום הולדת! ../images/Emo65.gif

ואף אחד לא עשה לי שרשור מזל"ט..
הממף...לא נורא..
<<בוכה בשקט>>

BiAAcH

New member
ראיתי לפני איזה חודש....

בטאוור רקורדס בעזריאלי את ENFILTRATE-DESTROY-REBIULD של CKY... ובקשר לחולצות, אני יודע שבטורקיה יש חולצות כאלה, דוגמא של חבר שלי שהיה שם ----->

בכל מקום בעולם יש.....חוץ מישראל../images/Emo46.gif

ראיתי איזה פעם ב...חולצות של CKY בחנות "גימיק" אבל זה קורה רק פעם בשנה אם לא פחות.....הייתי כ"כ רוצה להזמין מהאינטרנט..אבל ההורים לא רוצים לתת את כרטיס האשראי....גרררררררררררר.

מישהו אתמול ראה בערוץ אם.טי.וי 2

את ג'קאס? הקטע עם השעווה עושה לי כל פעם מחדש צמרמורת...

nsr

New member
ביאץ'

שאלה לי אליך. יש לך מושג מאיפה חבר שלך קנה את החולצה הזו? פשוט אני טס עוד שבועיים עם חברים לטורקיה, ובא לי על כמה חולצות כאלו.

Hellbeast666

New member
נראה לי שיש בLighuid Shop

בבוגרשוב אנלא בטוח אבל יש להם הרבה חולצות מגניבות וזולות 3 ב100

VVEE MAN

New member
נראה לי שהתבלבלת בין החנות הזאת

לביגוד תקן אותי אם אני טועה

Ocean Born

New member
liquid shop* ... וחשבתי שזה בגדים

גותיים (