תגידו -

תגידו -

אני רוצה לקנות דומיין, ושלייך אותו לשרת איכסון כמו brinkster למשל (למרות שזה לא זה אבל על אותו רעיון
) אני רוצה לקנות אותו להרבה זמן (יש כזה דבר לקנות דומיין "לכל החיים"?) איפה כדאי לקנות?

claimbing

New member
תראה..

לפי מה שאני יודע אין דבר כזה לכל החיים, אבל, בד"כ יש נוהל כזה שאם קנית דומיין, שייגמר הזמן אז יש לך זכות להאריך אותו לפני שמישהו אחר קונה אותו... אני חושב שכדאי לקנות ב-isoc.org.il לא יודע בדיוק מחירים, תכנס ותבדוק אם מתאים לך...

כן נכנסתי לשם....

אני לא יודע אם שווה לי להשקיע 260 ש"ח (בשנתיים הראשונות) + 90 ש"ח לחדש כל שנתיים באתר שאני מניח שיקח זמן עד שיהפוך למסחרי (אם בכלל
) מה שמעצבן אותי זה שזו הוצעה כל שנתיים
אוווף אני לא יודע מה לעשות...

dors

New member
כעיקרון אתה לא יכול,

אתה יכול להשתמש בשירות החינמי של www.mydomain.com

Mapisto

New member
אלעד היקר

כאחד שמנוסה שעבודה עם שרתים חינמיים. בעיה א' DNS חברה בשם Zoneedit.com מביאה לך את זה חינם. מאידך אליה וקוץ בה (איזה פסיכומטרי אני), כי זה מוגבל לך למספר משתמשים. בעיה ב' ברינקסטר - לא צריך לפרט יותר, אתה יודע מהם נותנים ומה לא... במיוחד בקטע של כמות דטה שאפשר להוריד מהאתר שלך. אתרים שבניתי ככה, נפלו דיי מהר, אגב ברינקסטר לא טורחת לעלות אתרים שנפלו (לגבי החינמי אני מתכוון).

היי!

אני לא מאכסן על שרת חינמי
כלומר אני לא משלם על האיחסון אבל השרת עצמו לא חינמי והוא אמין מאוד ומהיר מאוד... הבעיה איתו כרגע היא אחת - אני לא יכול לקבל כתובת DNS.... לגבי הדומיין - אני צריך רק לנהל דומיין אחד והייתי מעוניין בהזדמנות זו לצור סאב דומיינים (ללא הגבלה
) ואימיילים (בכאילו
שמפנים לכתובת אימייל אחרת) אני מפחד להשתמש בשירות של אתר חינמים כמו zone edit ו- dors אמר גם mydomain.com מפני שבעוד חודש הם יכולים להגיד שהם מפסיקים את השירות או משהו בסגנון... לא יודע
אתה/ם חושבים שזה נכון לשמוח עליהם? על מי מהם כדאי יותר?

Mapisto

New member
zoneedit יתרונות וחסרונות

יתרונות:
סבבה, איחסנתי עליהם אתרים אתרים ובנתיים אין סיבה שהם יפסיקו את השירות.
ממשק נוח.
זה עובד!
בעזרת פקס פשוט ל ISOC הם משנים לך את הDNS בלי בעיה.
חסרונות:
יש אופציה של לשלוח אימייל ולהעביר אותו, אני לא יודע איך כי מה שהם נותנים לא עובד אצלי.
קשה להחזיר סיסמא.
אחרי כמה מיליונים אם אני לא זוכר הם מפסיקים את השירות עד שאתה משלם.
אתה חייב לתחום במסגרת שלהם את זה. אבל יש אפשרות למטה טג וכאלה... זה גם אומר שאין לך שליטה על הRoot של האתר.
אתה יכול לעשות עד 5 Subים. אל תפחד ידידי. מקסימום תשלח מייל לISOC. מפיסטו.

אז אולי אני אלך עליהם -

(mydomain) 1. יש אפשרות ל"כאילו" כתובות מייל? 2. יש אפשרות לסאב דומיינים? 3. חייבים לרשום אצלהם את הדומיין? 4. יש פרסומת?

למעלה