תגידו.............

N I R VA N A

New member
תגידו.............

זה נכון שאם אני עושה רישיון אז אני אצטרך לשלם עוד איזה 8000 ש''ח לביטוח בנוסף לביטוח שכבר יש לנו!?!?!?!?!?!?! עכשיו סיפרו לי את זה, חטפתי שוק!!!! אנחנו משלמים כרגע 6000 ש''ח אם אני אצטרך לשלם עוד 8000 אני מת!!!! אני בטוח שההורים לא יסכימו... פאק

Matan G

New member
לא נכון

ביטוח נהג חדש עולה בסביבות ה 2000 + ש"ח לשנה והוא גם מייקר בכמה אחוזים את ביטוח הרכב

N I R VA N A

New member
לא אבל הקטע הוא

שאמרו לי שלעשות ביטוח ב 2000 שקל זה מסוכן - כי אם אתה עושה תאונה אז אתה משלם על הכל - ואם אתה אשם בתאונה אז בכלל נדפקת - לפי דבריו צריך לעשות ביטוח מקיף - והביטוח המקיף הזה עולה 8000 שקל (פלוס מינוס) בגלל זה אני לחוץ עכשיו - כי אם זה באמת 8000 ש''ח אני יכול לשכוח מהאוטו של ההורים (ואז כבר מה הטעם לעשות רישיון)...

Matan G

New member
מי אמר לך את השטויות האלה?

תתקשר לסוכנות ביטוח ותברר מחיר מדוייק.. אם אתם במשפחה משלמים 6000 ש"ח לביטוח (לשנה שלמה) אז תוסיף לזה עוד 2000וקצת.. סה"כ 8000 +- על כל הביטוחים לשנה.

M o l

New member
8000 זה נראה לי הכל כולל הכול

6000 מהם אתם משלמים רגיל והתוספת של הנהג החדש מוסיפה 2000.

N I R VA N A

New member
וואי חבר'ה

אני מתפלל שאתם צודקים - פשוט הוא אמר לי שזה: 6000+8000 (הוא עוד אומר לי: ראיתי המון אנשים שעשו להם את זה - אני לא מדבר סתם) קצת הרגעתם אותי..... thanks
ובאמת אני יתקשר לסוכנות הביטוח לברר אצלם..... תודה על העזרה!!

alomm

New member
אחי......

יש חברות ביטוח כמו aig שלא אוהבות לעבוד עם צעירים ודופקות מחירים כאלה...חבר שלי למשל עבר חברת ביטוח לחברה בה המחירים לצעירים שפויים 2000 +- ושוב תלוי באוטו באיזור מגורים וכדומה....

N I R VA N A

New member
נקווה

שלא נדפקתי עם אחת החברות האלה.... מחר אני יתקשר אליהם לברר את המחירים... ושוב תודה לכם :)

למעלה