תגידו

N I R VA N A

New member
תגידו

כמה זמן בערך לוקח לעשות רישיון?? כמה זמן עבר לכם מהשיעור הראשון ועד לרגע שבו קיבלתם את הרישיון?? אני רוצה להספיק לעשות אותו עד אוקטובר - נראה לכם שאני יספיק?? (השיעור הראשון שלי שבוע הבא)

לי זה לקח בערך חצי שנה:

2 שיעורים בשבוע,בערך 34 שעורים וטסט ראשון. אבל אם אתה לוקח יותר שעורים בשבוע אתה תוכל לקבל רישיון יותר מהר.

SDRules

New member
בעקרון זה מאוד תלוי בכמות השיעורים

שאתה לוקח בשבוע, אבל ככה לא ממש נראה לי שתספיק! אני התחלתי ללמוד נהיגה בסוף מאי (2 שיעורים בשבוע) ואני סה"כ בשיעור 21(אפילו לא הגעתי למינימום). וגם אף אחד לא אומר שתעבור טסט ראשון (שני, שלישי..). אני בתקווה שיהיה לי רישיון עד אוקטובר, וכמו שאמרתי- אני בשיעור 21 כבר! וגם יש את העניין של התיאוריה שאתה צריך לעבור (אם עדיין לא עשית..)

N I R VA N A

New member
וואי חבל

כנראה שאני לא יספיק
טוב תודה לכולם על התשובות....

מצטרפת לשאלה: נראה לכם שאני אספיק?

מקווה שתגידו כן:) אני צריכה הרבה עידוד... רשמתי באחת ההודעות בפורום: אני לומדת 3 פעמים בשבוע, כל פעם 60 דקות ואם אני אראה בתחילת ספטמבר שזה זז לאט מדי אז אני אעשה כל יום 60 דקות. אני מתגייסת ב30 לספטמבר ומקווה לסיים הכל: תיאוריה+טסטים עד הגיוס תיאוריה עוד לא עשיתי כי אני עובדת בחודש אוגוסט ואני לא יכולה לצאת בזמן העבודה.. אז אני אעשה בערך ב1 לספטמבר.. מה דעתכם? ד.א, התחלתי ללמוד מעשית ביום.. שישי - עשיתי שיעור כפול = 80 דקות אתמול עשיתי 60 דקות וביום חמישי וגם ביום שישי אעשה עוד שיעור (כל פעם) אז בינתיים עשיתי בערך 4 שיעורים..

SDRules

New member
מממ.. בלי לאכזב.. לא נראה לי...

אולי אם היית לוקחת מעכשיו כ חמישה-ארבעה שיעורים בשבוע היה לך יותר סיכוי! וגם העניין של התיאוריה.. עוד משהו, אי אפשר הרי כל יום לגשת לטסט.. יש תקופת המתנה של איזה שבועיים (כך גם התיאוריה) אם אני לא טועה!

SDRules

New member
כי תשמעי.. זה עדיין מעין

"מירוץ נגד הזמן", את לא יודעת מתי יגישו אותך לטסט ראשון, ואם תעברי אותו בכלל, לא יודעת, לדעתי הסיכוי נמוך, אבל אולי תוכיחי לי אחרת.. :)

M o l

New member
את יכולה להספיק.

את מתגייסת ב-30.9, כלומר עד אז יש לך יותר מחודשיים וחצי, יעני יותר מ-10שבועות. אם את עושה שיעורים של 60 דק', אז את צריכה 19 שיעורים (40*28/60). אם את לוקחת 3 שיעורים בשבוע אז את יכולה לעשות 19 שיעורים ב-6 שבועות, מכאן נשאר לך לקוות לטסט מהיר ושתעברי אותו. את יכולה להספיק.

1haya

New member
תשובה

הכל תלוי במספר השעורים שלוקחים אפשר גם לקחת שעור כל יום ואז תוך חודש בערך עשית כבר משהו כמו 20 שעורים אבל זה עדיין תלוי ברמת הנהיגה האישית של כל אחד. לי זה לקח שנה וחודשים כי האמת שעשיתי די הרבה שעורים ועברתי טסט 5 .

idandi

New member
מזה כל החארטות האלה שאתם מדברים

אפשר לעשות רשיון בשבועיים כל יום שיעור כפול !!!!! מזה הקטע הזה אם ישלך את כל הכסף כבר ואת לא בבעיה של כסף תוך חודש-חודש וחצי את בכיף עושה רשיון אבל הכול תלוי איזה טסט תעברי.

../images/Emo26.gif

ב-ר-א-ר הרי לכל אחד יש מורה אישי צמוד, שרק מחכה לטלפון ממנו וישר רץ לעשות לו כל יום שעה וחצי שיעור, וגם לכל אחד יש זמן כל יום להקדיש לזה שעה וחצי, ולגשת במינימום שיעורים וכמובן איך שכחתי, לעבור בטסט ראשון .. המורה עומד בstand-by רק בשבילי הא? אז בוא אני ילמד אותך קצת על החיים, לא הכל יוצא כמו שרוצים, אני לא יודעת אם יש לך כבר רשיון או אם אה בכלל לומד נהיגה כבר אבל רשיון תוך חודש -חודש וחצי זה ממש לא פשוט להשיג. אני למדתי נהיגה במשך 7 חודשים.2 שיעורים בשבוע, לפעמים היה לי רק שיעור אחד, לפעמים היו הפסקות של כמה שבועות - ולא רק בגללי, עשיתי בערך 40 שיעורים, עברתי טסט שני. לטסט הראשון שלי ניגשתי בשיעור 30-34 לא זוכרת בדיוק, וזה היה אחרי חצי שנה של לימוד נהיגה. מה לעשות שלמורה יש עוד תלמידים, ולא תמיד אפשר למצוא זמן לעשות כל כך הרבה שיערוים בשבוע..בלי קשר לכסף.. למורה יש עוד תלמידים, ולי יש עוד עיסוקים ובםופו של דבר הרב לוקחים 2-3 שיעורים בשבוע, ולא שיעורים כפולים. אז לפני שאתה אומר שאנשים מדברים פה "חארטות" תחשוב שניה על השטויות שאתה פולט מהפה שלך..

idandi

New member
איך זה שחצי שנה למדת

יענו 6 חודשים כל שבוע שני שיעורים ואף שיעור ויצא לך 34 שיעורים אני ככה התחלתי עכשיו עוד 5 חודשים ישלי 17 אני עושה בחודשיים הראשונים שיעור בחודש זה 8 שיעורים ואז בשלוש חודשים הבאים 2 שיעורים בשבוע.... זה יוצא לי 30 שיעורים ועברתי תיאוריה כמו שכבר רשמתי פה לפני שהתחלתי שיעורים ...

../images/Emo26.gif

כי כמו שאמרתי לא תמיד מוצאים זמן לעשות שני שיעורים בשבוע.. לפעמים יצא לי כמה שבועות בלי אף שיעור ולפעמים יצא לי שבועות עם שלושה שיעורים. בממוצע עשיתי 2 שיעורים בשבוע, ניגשתי לטסט ראשון בסביבות השיעור ה34, לאחר חצי שנה של לימודי נהיגה, טסט שני חודש מאוחר יותר עם בערך 40 שיעורים, ואותו עברתי. אותו דבר לגביך..חישבת שיהיו לך 30 שיעורים תוך 5 חודשים..סבבה.. אבל מי אמר לך שתמיד יהיה לך זמן לשיעור באותו הזמן שהמורה שלך יכול לעשות לך שיעור? אצלי זה היה מאוד בעייתי, התחלתי ללמוד נהיגה באוקטובר, בנובמבר הייתה לי תאונה קטנה (נפל עלי חלון בבית ספר) מה שקצת גרם לי לוותר על כמה שיעורי נהיגה (כי זה מאוד קשה לנהוג עם כאבי ראש, וכאבי גב כאלה), אחרי זה היה חורף, וכשהיו שטפונות המורה ביטל לי ת'שיעורי נהיגה, והיו הרבה שטפונות השנה..ואחרי זה הייתה תקופה לחוצה בבית ספר, כל המתכונות התחילו והייתי צריכה ללמוד.. אז בסך הכל הרבה מאוד שיעורים דחיתי, או בוטלו לי, וזה לא היה בדיוק שניים בשבוע.. וגם אני התחלתי בהתחלה עם שיעור בשבוע..

למעלה