תגידו, א. מה יהיה בסוף עם נירה? ב. שחר עדן באמת מאוהב ברותם?
מ מתוקה מה3פון New member 30/7/03 #2 אני יודעת רק את התשובה של ../images/Emo58.gif ב. שחר עדן עם רותם רק בגלל הכסף היא עשירה והיא בעצמה לא יודעת את זה כי כשההורים שלה נפטרו הם השאירו לה את הירושה
אני יודעת רק את התשובה של ../images/Emo58.gif ב. שחר עדן עם רותם רק בגלל הכסף היא עשירה והיא בעצמה לא יודעת את זה כי כשההורים שלה נפטרו הם השאירו לה את הירושה
מ מתוקה מה3פון New member 30/7/03 #4 נראה לי....../images/Emo58.gif שכשהוא דיבר עם החבר שלו אז אולי החבר הזה סיפר לו איכשהו שיש לה ירושה...
נראה לי....../images/Emo58.gif שכשהוא דיבר עם החבר שלו אז אולי החבר הזה סיפר לו איכשהו שיש לה ירושה...
J jenn aniston New member 30/7/03 #5 ../images/Emo85.gifלא נכון.... ../images/Emo58.gif הוא מילצר בקיטרינג באירוע כלשהו של המשפחה שלהם אז הוא יודע שהם עשירים בגלל זה הוא עם רותם כי הוא יודע שמתי שהם יתחתנו הכסף יהיה של שניהם... מגעיל אך מתוחכם
../images/Emo85.gifלא נכון.... ../images/Emo58.gif הוא מילצר בקיטרינג באירוע כלשהו של המשפחה שלהם אז הוא יודע שהם עשירים בגלל זה הוא עם רותם כי הוא יודע שמתי שהם יתחתנו הכסף יהיה של שניהם... מגעיל אך מתוחכם