תגידו...

taltallim

New member
תגידו...

נפלתם על הראש כאן???? כאילו שחסרות מלחמות בחוץ (יורים לתינוקות בראש במדינה הזאת שלנו!!!) ואתם כאן רבים - מי יותר שבור ממי... מי התחיל עם מי... ומי יפגע במי... חאלססססססס!!!! איפה הדודות הפולניות שישכינו כאן שלום???? תלתלים (שדורשת שפיות זמנית בפורום...)

שבור

New member
תראי

שפיות זמנית מעצם היותה זמנית בלבד - איננה שפיות

taltallim

New member
שבורררררררר....

מתחכם איתי האאא???? אז ככה: 1. מעניין שבחרת להתיחס רק לדברי אלה - מתוך כל האמור מעלה... 2. שפיות היא מצב תודעתי (למרות הגדרות נורמטיביות)...כך שיכולה להיות כל מיני (גם זמנית וגם לא וגם לסרוגין... וכולי) 3. שמה לב לשינוי התודעתי שלך...(אין יותר התעלמויות????) תלתלים (שלפעמים שפויה ... ולפעמים לא...)

שבור

New member
מתולתלת

אכן שינוי תודעתי חל בי אני חושב שזה משהו שצץ היום ... אני

taltallim

New member
על השינוי שחל...

מה כ``כ לא ברור??? תלתלים (שעדיין נפעמת מההתיחסות...)

שבור

New member
הבנתי יא מהבולה

הבנתי על מה את רוצה שאספר ולכן אשאל שוב: שאספר? אני

GUGI**גוגי

New member
שלום מתולתלת..

לא לצעוק!! היתה כאן מישהי שבאה לבצע פיגוע וירטואלי!!! כולה..התגוננות!! שיהיה לך אחלה ערב!!! גוגי..(ששמח שתלתלים כאן...אבל שתרגע מייד)

taltallim

New member
גוגוש....

חומד!!! בחיי הבתולה הקדושה שהתגעגעתי... פיגועים? פה בפורום השקט והפסטורלי הזה? עם ריח הפרדסים והפריחות? מייד לסלק המפגעים!!! וגם לך אחלה ערב שבעולם!!! תלתלים :)))

taltallim

New member
מה קורה פה???

שבור!!! מהבולה??? אני??? עוד מחמאה אחת... וכל הגנים המרוקאים שלי יוצאים :))) תגידו - זאת המפגעת??? היא פה??? קישטא!!!! תלתלים (עכשיו... בחוסר שפיות זמנית...)

taltallim

New member
נו... אז מה הוחלט?

מספר או לא??? תלתלים (ששוב נזכרת שהסקרנות הרגה את החתול...)

taltallim

New member
פעם מישו אמר לי...

שכל מה שתלוי... וגו` אבל אני חשבתי... שלא בחתולים (או שמא חתולה?) עסקינן... אלא בשינוי התודעתי שלך!!! תלתלים (שמתעקשת על מיקוד והתמקדות...)

GUGI**גוגי

New member
דיי דיי

חלס התפלספות.. לכי שימי מים לקפה!!! גוגי..(מתגרה ב..היא עם התלתלים)

taltallim

New member
איך אתה עושה את זה???

כל פעם מעלה חיוך על שפתי... תלתלים (שחזרה לעשתונותיה...)

למעלה