תגידו...

תגידו...

גם אצלכם למתנדבות לא מתיחסים כמו שלמתנדבים או שזה רק אצלנו למתנדבות לא נותנים לעשות כל מה שעושים מתנדבים?

sgk

New member
זה תלוי...

אצלנו בתחנה, בעיקרון אין הרבה מתנדבות אבל מי שבאה יוצאת כמו כל אחד אחר... חוצמהנוער, ז"א - החבר'ה ממחויבות אישית... הם עושים עבודה משרדית כל הזמן.. לא יוצאים לפעילויות

ron82

New member
היחס למתנדבים אצלנו (כפ"ס)

הוא זהה גם לגבי הבנים וגם לגבי הבנות למרות שאם יש צוותים מוכרים יותר שיותר מבינים את העבודה הם בד"כ מטפלים גם באירועים איכותיים יותר (למעט מה שאסור לפי פקודות המשא"ז)

אצלנו היחס שווה...

מעריכים את המתנדבות כשם שמעריכים את המתנדבים. המתנדבות מבצעות את אותן פעילויות ואותן תפקידים של המתנדבים, ללא הבדלי לאום, דת וגזע

epi

New member
אצלנו אין הרבה מתנדבות...

ככה שמי שבאה מקבלת את אותו יחס כמו כל אחד אחר...

מתנדב

New member
במה את רואה שהיחס למתנדבים

יותר מהיחס למתנדבות? בכל מקרה אני יכול להעיד על איזור לכיש כולו, שאין שום הבדל בין מתנדבים למתנדבות, כולם שווים...

פשוט....

כשבאים לאיזה ארוע מסוכן כמו קטטה ויש מתנדבת בניידת אז לא נותנים לה להתערב בקטטה או למשל יש משהו מסוכן אז נותנים לעשות את זה לבנים ולא לסכן את הבנות. אבל לצאת בניידת ברור שזה שווה בין בנים לבנות.

epi

New member
איזה חוצפה...

זה נשמע ממש חוצפה למה בנות לא יכולות להיות באירוע מסוכן? יש אירועים שרק בנים יכולים להיות בהם ויש רק לבנות? לדעתי זו אפליה רצינית.....ממש אבל ממש חוצפה

לא הבנת...

זה לא שהם לא יכולים להיות בארוע, הם כן יכולים פשוט אם יש הרבה בנים מעדיפים שבת לא תתערב במקות שבין בנים. את יכולה כבת להפריד את המכות של בנים? לא או שבמבצע של סמויים בלילה לא רוצים שבנות ישתתפו אבל מצד אחד זה נכון. ואני מאמינה שבכל זאת יש איזה הבדל בכל מקום במשטרה אפילו אם הוא קטן. וזה מאוד מעצבן.

צודקים מאה אחוז!!

ב"ה עם כל זה שאני בעד לתת שוויון זכויות מלא, ועם כל הכבוד למתנדבות היקרות, שאני מכיר הרבה מהן, ואני יוצא לסיורים עם הרבה מהן. אני מצדיע לאלו שלא נותנים לבנות להכנס לארועים עם קטטות, וארועים מסובכים. מה הבחורה צריכה? לקבל סכין? אז נכון שאני יכול לקבל את הסכין גם. אבל הסיכוי שלי זה יקרה, נמוך בהרבה מהסיכוי שזה יקרה לה! שנכנס גבר, עם 'רצח' בעיניים לטפל בקטטה, הם פוחדים. ומבחורה עם כל הכבוד, פוחדים פחות. על כן, יפה מאוד שלא נותנים לך לצאת לארועים מסובים וקשים שהחשש שתפגעי בו גבוה, כי הם דואגים לך! ותתפלאי, באנו פעם לתת סיוע לניידת עם שוטר ושוטרת אירוע מפחיד יש לציין, שבו היו צריכים לבדוק רכב עם 2 ערבים שנראו מחבלים! וסרבו לצאת מהרכב. הגענו עם הגי'פ, התייחסנו לזה כרכב תופת לכל דבר (הכל שליטה מרחוק באמצעות המגאפון של הגי'פ) ושאחד מאיתנו היה צריך לגשת פיזית לבדוק את הרכב. כולם הסתכלו על כולם, ואף אחד לא העיז לגשת...... כך שיש ארועים מפחידים לאלללה, ולא צריך להיות רמבו. כך שאם מגינים עליך, אמרי תודה הלוואי ועלינו הבנים היו מגינים ככה.

epi

New member
לkיציק!

כמה שאני מכבדת אותך אני מזה לא מצדיקה את מה שאתה אומר. למה אין בנות שהם טובות בעבודה ומתנהגות כמו בנים ויכולות להיות קשוחות בדיוק כמו בנים?????????

אפי...

ב"ה הן יכולות להיות קשוחות, בוודאי, אבל מספיק בעיטה אחת שהן יחטפו, או דחיפה או כל מכה פיזית אחרת, שבן יוכל לספוג ולסבול אותה, ולהכניס להם מכה אחת כפליים. לעומת זאת בחורה יהיה לה קשה.... ואני מדבר מנסיון של תקיפת שוטרות (וגם שוטרים!) על כלום. כך שצריך בקטטות לדעת איך לעבוד, זה לא כזה פשוט.

shaikn

New member
ברמלה אין כזאת אפליה למרות שהבנות

המתנדבות אינן רוצות לצאת לסיורים לפחות רובן.

לא איציק בזה אתה טועה...

הבת יודעת לסבול כאב יותר טוב מבן, יותר קשה לה להחזיר לו אבל כח סבל יש לה יותר טוב מבן. אם למשל בן היה צריך ללדת אף בן לא היה נשאר בחיים אחרי הכאב הזה כי אין להם כח סבל כמו לבנות.

מתנדב

New member
מצד אחד את צריכה לשמוח שלא נותנים

לך להתערב באירועים מסוג קטטה, למה לך להיכנס לאירועים כאלו? ומצד שני היו הרבה תפיסות יפות של שוטרות, ולפעמים השוטרות יודעות לטפל באירועים יותר טוב מהשוטרים....

דניאל101

New member
שיויון זכויות...

יתכן הדבר??? לא! גברים לא יכולים ללדת!!! הייתה דוגמא שמתנדב יקבל בעיטה בבטן, אז אם גבר יקבל אותה במקרה הכי גרוע יהיו לו כאבים, ואם אישה תקבל אותה יתכן שהיא לא תוכל ללדת יותר! אני בעד שויון זכויות, אבל יש איזשהי חלוקה (טבעית) בין המינים, וגבר לא יכול ללדת.

צביקוש21

New member
אצלינו בתחנת פתח תקוה

אז כך... בתחנת פתח תקוה היחס למתנדבים הוא מעולה ללא ספק . התחנה על שלל יחידותיה פועלת בתיאום מלא ושיתוף פעולה יוצא דופן עם המתנדבים ללא אפליה בין בנים לבנות. אז נכון שפה ושם קורה שיש ויכוחים קטנים וכ"ו אבל בסך הכל אצלינו הכל בסדר ויש שיוויון מלא בין בנים לבנות.

Super Go

New member
אם היו לנו מתנדבות....

אם ק היו לנו מתנדבות (אני לא מדבר על הקשישים), הן היו מקבלות אפילו יחס מועדף...

למעלה