תגידו איפה אני מוצאת ומתי את הציון של הבגרות מועד א'? הוא לא היה אמור להתפרסם היום??
D dance of life New member 1/7/03 #1 תגידו איפה אני מוצאת ומתי את הציון של הבגרות מועד א'? הוא לא היה אמור להתפרסם היום??
K Knight of Darkness New member 1/7/03 #2 לא ע"פ אתר משרד החינוך, הוא אמור להתפרסם בין ה-10 ל-12 לחודש הנוכחי.
ח חילוני עם שטריימל New member 2/7/03 #3 אגב מה מצב ידיעת התלמידים בישראל לגבי אנגלית ? אני מאד מקווה שהמצב יותר טוב מאשר במתמטיקה !
F Flash Button New member 2/7/03 #5 ../images/Emo72.gifאני לא רוצה להשוויץ אבל אני לומד בבית ספר הטכני של חיל האויר בחיפה, ושם אחוז ההצלחה בבגרות באנגלית היה 100% שנה שעברה..
../images/Emo72.gifאני לא רוצה להשוויץ אבל אני לומד בבית ספר הטכני של חיל האויר בחיפה, ושם אחוז ההצלחה בבגרות באנגלית היה 100% שנה שעברה..
A A Raider Gone Rogue New member 2/7/03 #6 כפי שאמרתי: מלבד מקומות מסויימים... תברך על זה שנפלת על מקום מסויים, פלאש... תהנה מזה Rogue מדגיש ומבהיר
כפי שאמרתי: מלבד מקומות מסויימים... תברך על זה שנפלת על מקום מסויים, פלאש... תהנה מזה Rogue מדגיש ומבהיר