תגידו......

ל נ צ ח

New member
אז..ידע עמי שמי נתן לי אותו אלוהים:

באמצעות ההורים שלי בצרור החיים יצרור אותם אלוהים! <<<<<בן עמי>>>>> מופיע <<<<< פעם אחת בתנ"ך >>>>> ו 26 פעמים במרחק 1/1 לדוגמא: בנעמיאל, בנעמישדי, בנעמינדב, ... וכו"... <<<<< בגמטריה 26 = השם המפורש של ה'. >>>>> *ישעיה נב* (ו) לָכֵן יֵדַע עַמִּי שְׁמִי לָכֵן בַּיּוֹם הַהוּא כִּי אֲנִי הוּא הַמְדַבֵּר הִנֵּנִי: (ז) מַה נָּאווּ עַל הֶהָרִים רַגְלֵי מְבַשֵּׂר מַשְׁמִיעַ שָׁלוֹם מְבַשֵּׂר טוֹב מַשְׁמִיעַ יְשׁוּעָה אֹמֵר לְצִיּוֹן מָלַךְ אֱלֹהָיִךְ: (ח) קוֹל צֹפַיִךְ נָשְׂאוּ קוֹל יַחְדָּו יְרַנֵּנוּ כִּי עַיִן בְּעַיִן יִרְאוּ בְּשׁוּב יְהֹוָה צִיּוֹן: (ט) פִּצְחוּ רַנְּנוּ יַחְדָּו חָרְבוֹת יְרוּשָׁלִָם כִּי נִחַם יְהֹוָה עַמּוֹ גָּאַל יְרוּשָׁלִָם: (י) חָשַׂף יְהֹוָה אֶת זְרוֹעַ קָדְשׁוֹ לְעֵינֵי כָּל הַגּוֹיִם וְרָאוּ כָּל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ: (יא) סוּרוּ סוּרוּ צְאוּ מִשָּׁם טָמֵא אַל תִּגָּעוּ צְאוּ מִתּוֹכָהּ הִבָּרוּ נֹשְׂאֵי כְּלֵי יְהֹוָה: (יב) כִּי לֹא בְחִפָּזוֹן תֵּצֵאוּ וּבִמְנוּסָה לֹא תֵלֵכוּן כִּי הֹלֵךְ לִפְנֵיכֶם יְהֹוָה וּמְאַסִּפְכֶם אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל: (יג) הִנֵּה יַשְׂכִּיל עַבְדִּי יָרוּם וְנִשָּׂא וְגָבַהּ מְאֹד: (יד) כַּאֲשֶׁר שָׁמְמוּ עָלֶיךָ רַבִּים כֵּן מִשְׁחַת מֵאִישׁ מַרְאֵהוּ וְתֹאֲרוֹ מִבְּנֵי אָדָם: (טו) כֵּן יַזֶּה גּוֹיִם רַבִּים עָלָיו יִקְפְּצוּ מְלָכִים פִּיהֶם כִּי אֲשֶׁר לֹא סֻפַּר לָהֶם רָאוּ וַאֲשֶׁר לֹא שָׁמְעוּ הִתְבּוֹנָנוּ: ~ ~ * ~ ~ ומשעשועי בגמטריה: * החיים * ====== 73 י ====== * 10 * * משיח השם * === 703 י ===== * 10 * * שורש ישי * === 1126 י ===== * 10 * * בן-עמי * ===== 172 י ====== * 10 * בברכה: * ~ * ~ * ~ ב ן - ע מ י ~ * ~ * ~ *

shabaz

New member
בהשראת "לנצח"

הלכתי גם אני וחיפשתי משמעויות גיאומטריות ומצאתי דבר פשוט מפתיע. לנצח-אני חושב שקוללת לעד! תראו את המשמעות הגאומטרית של המשפט "בן עמי אתון"-10-729 "משיח השם מטומטם"-10-847 אבוי, אבוי...אני מציע שתלך לשנות את שמך מיד, כי הוא מקולל לעד!

shabaz

New member
...

"ויחסל אלוהים את כל המתחזים, וישמידם וישליכם אל בור הגהנום"

ל נ צ ח

New member
עלוב,ממש עלוב. רשעת הרשע עליו תהיה.

*ספר יחזקאל יח* (כ) הנפש החטאת היא תמות בן לא ישא בעון האב ואב לא ישא בעון הבן צדקת הצדיק עליו תהיה ורשעת רשע \{הרשע\} עליו תהיה: * מי בכם * *ספר ישעיה פרק נ* (י) מי בכם ירא יהוה שמע בקול עבדו אשר הלך חשכים ואין נגה לו יבטח בשם יהוה וישען באלהיו: (יא) הן כלכם קדחי אש מאזרי זיקות לכו באור אשכם ובזיקות בערתם מידי היתה זאת לכם למעצבה תשכבון: *רש"י ישעיה פרק נ פסוק יא* (יא) הן כולכם - שאינכם שומעים בקול נביאיו. קודחי אש - עברתו עליכם. מאזרי זיקות - מחזיקי זיקות הן גצין וגחלי אש הנזרקין בקלע ויש לו דוגמא בל' ארמי זיקוקין דנור כך וכך זיקתא פסיק לן. לכן באור אשכם - לפי דרככם תלקו. מידי - תהא גמולכם זאת לכם: *מלבי"ם על ישעיה פרק נ פסוק יא -חלק באור הענין* (יא) הן אתם כלכם - שאתם רוצים להדליק אור לחפש אחר דברי הנביא ואחר שאין לכם שמנים ופתילות טובים להאיר לכן אתם קדחים אש - ע"י עצים יבשים וקוצים כסוחים שתפיחו ניצוצות אש בהם ומאזרים -ומסבבים את האש בזיקות -וניצוצות עד שההפסד שתקבלו מן הניצוצות והזיקות, רב מן התועלת. (ר"ל שאין לכם מופתים אמתיים לבחון בם דברי הנביא רק מופתים מתעים והקדמות כוזבות אשר דומים כזיקים שאינם מאירים רק משחירים פני המפיח בם): לכו באור אשכם - זה הקטן ובזיקות אשר בערתם - לכו וחקרו והתפלספו בשכליכם הקצר מהשיג אור האמת, אבל בכל זאת מידי היתה זאת לכם למעצבה תשכבון - ר"ל בכל זאת אני נותן לכם הבטחה מידי כי הגם שהדלקתם אור לא תשכבו בטח, * כמו האיש ירא ה' * רק תשכבו בעוצב, כי תגששו כעור קיר הספקות, ולא תמצאו מרגוע לנפשכם: * ____________ * ל נ צ ח * ____________ *

shabaz

New member
על דברי שווא אלה תוענש

באש הגהנום החזקה ביותר, שכן אתה פונה כנגד נבואות האלוהים הכתובות! נביא שקר שכמותך יבוא על עונשו מיד אלוהים. "ויחר אף אלוהים ויעניש את נביאי השקר"-זה מכוון אלייך, לנצח! הזהר, שכן אלוהים בא להענישך!

ל נ צ ח

New member
המקלל אותי שבעתיים מקלל את עצמו.

קללותיך בחזק יחזרו עליך. וכך עליך בין היתר הנוראות גם אלה הקללות מ*ספר אמוס ח* : (ז) נשבע יהוה בגאון יעקב אם אשכח לנצח כל מעשיהם: (ח) העל זאת לא תרגז הארץ ואבל כל יושב בה ועלתה כאר כלה ונגרשה ונשקה \{ונשקעה\} כיאור מצרים: (ט) והיה ביום ההוא נאם אדני יהוה והבאתי השמש בצהרים והחשכתי לארץ ביום אור: (י) והפכתי חגיכם לאבל וכל שיריכם לקינה והעליתי על כל מתנים שק ועל כל ראש קרחה ושמתיה כאבל יחיד ואחריתה כיום מר: (יא) הנה ימים באים נאם אדני יהוה והשלחתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמע את דברי יהוה: (יב) ונעו מים עד ים ומצפון ועד מזרח ישוטטו לבקש את דבר יהוה ולא ימצאו: (יג) ביום ההוא תתעלפנה הבתולת היפות והבחורים בצמא: (יד) הנשבעים באשמת שמרון ואמרו חי אלהיך דן וחי דרך באר שבע ונפלו ולא יקומו עוד: ++++++++++++++++++++ __!__ +++++++++++++++++++++ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

shabaz

New member
אבוי, אבוי.

כסיל הוא הממשיך להתנגד לנבואות אדוניי. רואים שאתה נביא שקר וכסיל מוחלט, שכן אתה לא מזהה נבואת אדוניי גם ממרחק עצום. האבדון יבוא עלייך פי כמה וכמה כל פעם שתנסה להתנגד לגורלך האבוד ומעורר הרחמים. כה אמר אדוניי את דברו! חייך אבודים באש הגהנום לנצח!

shabaz

New member
אני די בטוח שההפך, לנצח.

אתה אמור להווכח בכך בימים הקרובים.

ל נ צ ח

New member
סערת יהוה חמה על ראש רשעים יחול

הנה סערת יהוה חמה יצאה סער מתגורר על ראש רשעים יחול ועסותם רשעים כי יהיו אפר תחת כפות רגליכם ביום אשר אני עשה אמר יהוה צבאות! *מלאכי ג* (כ) וְזָרְחָה לָכֶם יִרְאֵי שְׁמִי שֶׁמֶשׁ צְדָקָה וּמַרְפֵּא בִּכְנָפֶיהָ וִיצָאתֶם וּפִשְׁתֶּם כְּעֶגְלֵי מַרְבֵּק: (כא) וְעַסּוֹתֶם רְשָׁעִים כִּי יִהְיוּ אֵפֶר תַּחַת כַּפּוֹת רַגְלֵיכֶם בַּיּוֹם אֲשֶׁר אֲנִי עֹשֶׂה אָמַר יְהֹוָה צְבָאוֹת: (כב) זִכְרוּ תּוֹרַת מֹשֶׁה עַבְדִּי אֲשֶׁר צִוִּיתִי אוֹתוֹ בְחֹרֵב עַל כָּל יִשְׂרָאֵל חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים: (כג) הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא לִפְנֵי בּוֹא יוֹם יְהֹוָה הַגָּדוֹל וְהַנּוֹרָא: (כד) וְהֵשִׁיב לֵב אָבוֹת עַל בָּנִים וְלֵב בָּנִים עַל אֲבוֹתָם פֶּן אָבוֹא וְהִכֵּיתִי אֶת הָאָרֶץ חֵרֶם: *ירמיה ל* (כג) הִנֵּה סַעֲרַת יְהֹוָה חֵמָה יָצְאָה סַעַר מִתְגּוֹרֵר עַל רֹאשׁ רְשָׁעִים יָחוּל: (כד) לֹא יָשׁוּב חֲרוֹן אַף יְהֹוָה עַד עֲשׂתוֹ וְעַד הֲקִימוֹ מְזִמּוֹת לִבּוֹ בְּאַחֲרִית הַיָּמִים תִּתְבּוֹנְנוּ בָהּ: (כה) בָּעֵת הַהִיא נְאֻם יְהֹוָה אֶהְיֶה לֵאלֹהִים לְכֹל מִשְׁפְּחוֹת יִשְׂרָאֵל וְהֵמָּה יִהְיוּ לִי לְעָם: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

shabaz

New member
אש הגהנום הנצחית

תשרוף את כל הכופרים החיים, בני בליעל הם המתנגדים!!! מה שאמרת הוא נכון, ונכון מאוד לנצח. אבל אני חושש שזה יחול רק ע-ל-י-י-ך!! מוהאהאהאהאהאהאהאהא! נידונת לאבדון נצחי! על כן שמך הוא לנצח, לנצח תחיה בגהנום הנצחי!

למה???

New member
גם המספר של השם הפרטי שלי

הוא 1... ולא נראה לי שכל התכונות האלו מתאימות לי בכלל. לא שוללת את נכונותה של הנומרולוגיה, אבל מה שהבאת אלו שטויות. בכל מקרה, שמעתי פעם על פרו' באוניברסיטה שנתן איזשהו קורס ובאחת הפעמים הוא לקח מכל התלמידים את כל הפרטים שלהם (שם מלא, תאריך לידה, שעת לידה וכיו"ב) ואז אמר שלשיעור הבא הוא יביא לכל אחד מהם מפה אסטרולוגית שהוא הכין באופן אישי לפי הפרטים. בשיעור הבא הוא חילק לכל אחד באופן אישי נתן זמן לקרוא ושאל עד כמה מזדהים עם הכתוב. משהו כמו 80% ציינו שהם מזדהים. בסוף הוא אמר להם להחליף ביניהם את הדפים והם קלטו שלכולם יש את אותה ה"תחזית אסטרולוגית"...

ל נ צ ח

New member
צילי = הצל מהאור שממני. ../images/Emo42.gif

*קהלת ו* (י) מַה שֶּׁהָיָה כְּבָר נִקְרָא שְׁמוֹ וְנוֹדָע אֲשֶׁר הוּא אָדָם וְלֹא יוּכַל לָדִין עִם שֶׁהתַּקִּיף \{שֶׁתַּקִּיף\} מִמֶּנּוּ: (יא) כִּי יֵשׁ דְּבָרִים הַרְבֵּה מַרְבִּים הָבֶל מַה יֹּתֵר לָאָדָם: (יב) כִּי מִי יוֹדֵעַ מַה טּוֹב לָאָדָם בַּחַיִּים מִסְפַּר יְמֵי חַיֵּי הֶבְלוֹ וְיַעֲשֵׂם כַּצֵּל אֲשֶׁר מִי יַגִּיד לָאָדָם מַה יִּהְיֶה אַחֲרָיו תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ כן! <<< כי מי יודע מה טוב לאדם בחיים מספר ימי חיי הבלו ויעשם כצל אשר מי יגיד לאדם מה יהיה אחריו תחת השמש>>> * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה