תגידו???

תגידו???

הקיץ הוא זה שמרחיק את החברים מכאן? איפה כולם???????? איפה דניאלהלהלההלהלה?? איפה דנילהלהלהלה??? איפה קוננילהההההה??? אממממ איפה קסמלהההההההההה??? הלו??? איפה כולם??? הא??? רק טוב!!!

*pank

New member
../images/Emo124.gif לא צריך לקרוא לי!!!!!!!

אני באה לבד ( אפילו בקיץ ) הקיץ הוא מין תשוקה מוזרה לפתח על העור סמני בהרה לצעוד על חול, בלווית רוח קלילה, לשאוף עמוק אוויר צח, לכאורה לתת לכל החושים להתעורר לתחייה, לחמוק ממדוזות הנמסות על החוף, לחוש לרגעים כציפור במעוף לבהות בקו האופק, נדמה ואין לו סוף, השמש מלטפת כמו שיאצו רטוב (החריזה מעל לכל) פתאם זה ברור, המחשב לא משיב אהבה, ושם בשבילי הפרדס, נושר מעצי הפרי, עסיס של אשליה מתוקה. יש לי קליק עם בתי הזיקוק תהרגו אותי לאט וברכות אבל אל תקחו לי את הלבניות.

פאנקילהההההההההההההההה

ידעתי ידעתי שתבואי מהר אממממממ
ודווקא לך ודווקא לך אני מרגישה שה"ההוא" המיוחל בדרך! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
אני דווקא כאן ../images/Emo82.gif../images/Emo3.gif

לשם שינוי. בעוד שבועיים שוב אברח לכם חחחחחח......... אבל אשוב, מבטיחה גחליתוש.

kessem

New member
קפצתי לבקר...מתנצלת על ההעדרות

הארוכה.....אבל.....אשוב בקרוב עם עודף זמן... גיליתי כמה כשרונות חדשים כאן. איזה יופי....היה שווה לבוא. סופשבוע נעים

danistar

New member
אני כאן , אני כאן ..

פשוט התקופה לא הכי טובה למצב הרוח .. אז אני קורא בעיקר .

דנילהההההההה

למה מצב רוח לא טוב??? מייד שולחת שקית של כוכבי מצב רוח וגם שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי שוקולד רק טוב!!!

ואני בגלל שלא חיפשת אותי../images/Emo140.gif

לא אפתח את פי לא אומר מאומה אשב בשקט בפינה ורק אקרא שבת שלום כולםםם

פנינושקההההההההההההה

מישהו ראה את פנינושקה???????? יוהוווווו בדר"כ היא מחוברת לי לזנב איפה היא??? הלו????? פנינושקה באה לסיבוב קל לכבוד שבת??? רק טוב!!!

חחחחח קוקוווווו..הנה אני גחליליתוש

מסירה את החולצה האהובה עלי מעל פני ומחייכת עם גומות החן שיש לי עבדתי עלייךךך בכלל לא ישבתי לי בשקט

אופה3

New member
גם אותי לא חיפשת , לכן נשארת במחבוא

עד אשר תקראי לי לצאתתתתתתת, סתם אני פה, אבל אין חשק לכתוב יותר קוראת מה שקורה כאן, פירסמתי היום הודעה שבטוחה אני כי תסלחו לי שנטשתי אותכם קצת כל טוב לכולכם ושבת שלום

למעלה