תגידו

sonkun

New member
תגידו

יש איזה מקום שאתם מסתובבים בו? יעני ערוץ IRC או משהו? ועוד משהו, מישהו ראה את הפרקים החדשים של ג'יטי של פאני, אהבתי את הקטע עם השפם של וג'יטה :)

Vendetta

New member
Hawky? זה אתה? ../images/Emo13.gif

בכל אופן, למה רק מי שראה את הפרקים החדשים של פאנימיישן? גם מי שראה את הפרקים של בלו וואטר או את הפרקים ביפנית יודע על על השפם של ווג'יטה.

sonkun

New member
כן, זה אני

אבל הדיבוב של בלו וואטר דפוק, פאני פחות דפוקים, הם גם הורידו את 16 הפרקים ששוים לתחת והשאירו רק את הפרקים השווים. גם הקטע של מה שהם אמרו על השפם של וג'יטה היה מצחיק, בבלו וואטר לא עשו את זה מצחיק, וגם לא הגיעו לקטע המצחיק באמת (come my son, i have my new mustache in a jar).

ashkeloni

New member
יודע מה באמת קרע אותי?

נכון שברה אומרת לוג'יטה להוריד את השפם? אז אחרי שהוא מוריד את השפם הוא שואל את צ'יצ'י אם היא שמה לב לשינוי אצלו, והיא אומרת שהיא לא מוצאת שום דבר, ואז הוא צועק עליה "זה השפם, גילחתי אותו" (ואיך שהוא אמר שפם פשוט קרע אותי! הוא אמר את זה בכזה מבטע מצחיק!!!)

Vegeta fanatic

New member
../images/Emo5.gif

לא, אסור לי לעשות פרצוף כזה... כי הכל מתאים לוג'יטה, נכון?! נכון! ......
מה מספר הפרק שבו הוא מתגלח?

Shazamit

New member
חחחח

הקטע הזה באמת יפה (ומצחיק!!)! וגם מוזר...! למרות שאני חושבת שהתספורת של וג'י היא יותר מוזרה..!! מאיפה השגת את הפרטים המדובבים של פאנימיישן? אתה יכול לשלוח לי כתובת מדויקת? בינתיים כל ה-30+ שראיתי היו כולם ביפנית (ואחד בסינית
)(ולמען האמת זה ממש נחמד! למרות שאנגלית בכל זאת יותר נחמד לאדם עם משקפיים שכמותי...)...

למעלה