תגידו?

yavin

New member
ברור יש בכל מקום

יש מקומות שמראים יותר ויש מקומות שמראים את זה פחות לדוגמא: תל-אביב נחשבת לעיר הסטייל שם תמצאי תימצאי את כולם מסתובבים חופשי בלי בושה כי פשוט יש שם הכל מהכל! לעומזת זאת נכח את ראש העין עיר שההתחלה שלה באה מהמגזר הדתי ושם זה לא נהוג אז אוטומטית כאן לא יראו את זה גם האנשים למרות שיש שמראים בקיצור - יש פה הומאים לסביות ודו מיניים (אני אפילו מכיר כמה )

טוב אני אסביר

קודם כל אני שמחה לקרא את הפתיחות והתגובות שלכם. טוב לדעת שהנוער בראש העין לא מקובע ויש מקום גם לשונה (זה מחמם את הלב). אז ככה שאלת יניב מי אני ומאיפה ? אני מראש העין אני נשואה לאישה ויש לנו ילד לכן חשוב לי לשמוע ממכם את דעתכם כדי לדעת כמה "כלים" עלי להכין לו כדי שיתמודד בחיים. הוא עוד קטן אבל אנחנו מתכוונות להשאר כאן בראש העין והעתיד החברתי שלו מאד חשוב לי שלכם אמא שדאגה לבנה והבינה שאין כל מה תודה אתם מתוקים.

yavin

New member
אני בתקווה שעד שהוא יגדל...

אנשים בעירנו הקטנה וגם בכלל הארץ ילמדו להכיר ולא לעשות הבדלים או סטיגמות מיותרות ואם איזה אחד במקרה יאמר לך ש2 הורים מאותו המין זה פגיעה בילד בכל מובן שהוא (לצערנו יש כאלה) תפני אותו לפרום כאן ואנחנו כבר נסביר לו שזה לא נכון את אחת ההוכחות לכך ע"פ דאגתך לילד ישר כך והמון הצלחה ! ובדרך אגב שמי יבין

yavin

New member
../images/Emo8.gif גם לך ולכולם חג שמח ../images/Emo70.gif ../images/Emo173.gif

white queen

New member
אין לך מה לדאוג....../images/Emo39.gif

תראי, זה לא קשור איפה הילד יגדל, בראש העין או בכל מקום אחר.... אני מניחה שבכל מקום קצת ילעגו לו כי הרי את מכירה ילדים...ילדים יכולים להיות לפעמים קצת אכזריים שלא במודע.... החוכמה היא ללמד ולגדל את הילד על ערכים וכלים טובים מספיק בשביל שהילד ידע איך להתמודד במצבים כאלה! אני בטוחה שאתן תוכלו לעשות זאת..כי עובדה הילד עוד קטן וכבר את דואגת ושואלת......בהצלחה.....

קראי את זה...

רק רציתי לכתוב לך שאני ממש ממש מעריכה ומחזקת את מה שאת עושה עבור ילדך, זה דבר שהרבה אנשים במצבך, לא היו טורחים לעשות... ועכשיו לבעיה עצמה... לא לכל האנשים בעיר הזו יש פתיחות... הילד שישב לידי לא מזמן, הייה הומפוב לא מהעולם הזה.. הוא טען שצריכים להשמיד את כל ההומואים בעולם הזה... {אויש כמה אני שונאת את הילד הזה..} וכך גם הרבה ילדים אחרים מהכיתה/שיכבה שלי... לכן כן יש להכין את הילד... כי יש הרבה סוגי אנשים שונים... יהיו כאלה שיקבלו אותו ללא בעיה... ויהיו כאלה שיצחקו עליו, וילעגו לו.. העולם שלנו לא ורוד... כמה שהיינו רוצים... אני רואה שהאנשים בפורום מאוד מבינים ומקבלים את דעות האחר... אך לא כל האנשים ככה... לכן... הכיני את ילדך לרע מכל... שידע איך להתגונן נגד הילדים שכן יקניטו אותו... וגם אל תשכחי, שרוב חברי הפורום... הם כבר מגיל 15+... ילדים בגיל 15+, כבר מתחילים לקבל את ה"שונה"... אך ילדים בגיל יותר צעיר, לא רגילים לדברים שכאלה... וילדים בגיל יותר צעיר, יכולים למצוא בזה דבר נהדר לרדת עליו... בהצלחה

yavin

New member
אממממ אני לא כ"כ איתך

בכל מקום את תמצאי חבורה שונה.... צריך ללמד את הילד לא להיתייחס לאנשים מסוג מסויים כי בטוח שיהיו בכל מקום.... והשאלה זה עד כמה יטריד (אם בכלל).... אני מאמין שבראש העין זה לא יתריד כ"כ... גם בחטיבה... זה לא משנה איזה גיל... אם הילד כמובן אחד שאוהב מריבבות אז אולי יש איזהו סיכוי שיחזרו מילה עם הורים... אבל אם הוא ילד סבבה כזה שלא בקטע שלח מריבות , אז אין ממש סיכוי וגם איך הם יגיעו לזה אני גם לא מאמין שבגיל כזה ילדים מתנהגים כ"כ נמוך חטיבה זה כבר נחשב יחסית גדול... הם כבר עברו קטע של כללות או מילים בוטאות בלי סיבה...

לא דיברתי על חטיבה...

דיברתי על יסודי.. ממה שאני זוכרת... יורדים שם על כל אחד.. וחוצמזה.. גם בחטיבה... אבל ממש בהתחלה... כיתה ז'... אני זוכרת שבכיתה ז', ואפילו גם בח'... ירדו אצלנו על הורים של ילדים.. וירדו על ילדים אשר נקראים "שונים"... יודע מה? הנה דוגמא... קורן... לומד בז'.. בגוונים.. ילד ממש ממש מקסים... יצא לי לדבר איתו כמה וכמה פעמים.. יודע איך ירדו עליו בתחילת השנה? בגלל שהוא יודע להתלבש... ושהוא מדבר שונה... עכשיו כבר מקבלים אותו... אבל התנהגו אליו ממש זבל... וכאן זה עניין של מזל.. עם מי הילד הזה יצא...

זה לא...יש הרבה כאלה...

אבל כבר בח' ומעלה... זה מתחיל ממש לרדת.. הבעיה היא עד שמגיעים לגיל הזה...

yavin

New member
אני שוב חולק עלייך....

זה טלו אבלל על באמת ממש טלוי כניראה הסביבה שת מסתובבת איתה זה כך בסביבה שאני היסתובבתי איתה לפני שנים אחדות זה לא היה כך זה כמובן שאלה של סביבה והחברה שקימים בסביבה עצמה

תגובתי אלייך היא

שלמדתי ממרום שנותי שככל שמדברים על משהו, ככל שיש מודעות כך החברה מקבלת את מה שנקרה "חריג". אז את צריכה כמה שיותר לדאוג לקבל את עצמך ואת מה שבחרתן לעשות יחד וכך יסתכלו עליכם. אני מבחינתי, מקבלת כל אחד באשר הוא - ודרך אגב בעבר דעותי היו שונות אך לאט לאט עד לשנות האלפיים דעותי השתנו והיום אני חושבת שהומואים או לסביות זו דרכם ואסור לנו לשפוט מישהו, מי יודע באיזו דרך נגיע אנו לשם? למקומו? אם על ידינו או על ילדינו שלנו. :) בהצלחה

HoMi16

New member
ברור שיש! את לא יודעת כמה!

הרוב הם דו-מיניים!

למעלה