תגידו?

GGOODD

New member
זה היה אמור להיות מצונזר?!

כי אני הבנתי הכל...

yavin

New member
אני קצת חולק עלייך...

נגיד בראש העין הרוב מסתירים את.... אלה שמראים הם ממש מעטים אז אי אפשר כ"כ לדעת

ועוד שאלה?

אם היה בכיתה שלכם ילד שיש לו 2 אמהות(לסביות)ואין לו אבא הוא נולד מתרומת זרע אייך הייתם מתיחסים אליו? מקבלים אותו יפה? או על הריב הכי קטן בשעת כעס הייתם לועגים לו מציקים לו? בכלל זה היה משנה לכם? או להורים שלכם? שיש לכם חבר שיש לו 2 אמהות? חשוב לי לדעת תודה.

HoMi16

New member
מממממממממ...

לא נראה שהייתי לועג לו.. זה בכלל לא אמור להעליב אותו.. ואני וחברים שלי תמיד צוחקים על ההורים של השני.. אז לא נראה לי שזה יהיה משהו פוגע למרות שזה קצת לא בנאלי.. כאילו אם הייתי יורד עליו אז רק בצחוק, אם זה היה מפריע לו אז הייתי מפסיק..

yavin

New member
אני אישית ממש רגיל ! ../images/Emo34.gif

קודם כל הוא גם בן אדם כמו כולם ! נו ואז מה אם יש לו 2 אימהות! כניראה הם מעדיפות ככה.... בסך הכל שיש למין מסויים רגשות או משיכה לאותו מין זה לא תלוי כ"כ בו פשוט יש לו את זה ! הוא לא יכול להגיד לעצמו "טוב די, אני יותר לא כך" ולאה הסטרייטים שבינכם שתסבינו את זה יותר תנסו להגד לעצמכם בראש "אני רוצה את אותו המין שלי" ותיראו שזה פשוט לא עובד ככה שיש רגשטות או משיכה אז פשוט יש לדעתי אנשים צריכים להכיר יותר באנשים שיש להם את ה"סטיה".... ולגלות שזה לא כ"כ משהו נשלט - ושיותר חשוב זה לא דבר רע ! בקיצור אין בעיה עם איך שההורים שלו יהיו וזו ממש לא סיבה לגלג עליו או לתת לו יחס שונה

חי אדר

New member
לאם הקירות

לא מובן מה פשר שאלתך? מדוע את סבורה שבראש העין אין הומואים ולסביות? כלום בני האדם שם קרוצים מחומר אחר? לדעתי כבכל מקום בראש העין יש את כל סוגי הטיפוסים ואין היא יוצאת דופן בעניין. מה שכן שייתכן כי בראש העין העניין לא מובלט ומי שמוטצא עצמו עם נטיה כזו או אחרת לא חש בטחון לצאת מהארון באורח מופגן ובולט.

למעלה הסברתי

את פשר שאלתי. לגבי יציאה מהארון: אז כשהיתי בגיל צעיר גם אם תחושות כאלו עלו בי לא נעזתי וגרתי דווקא בעיר שנחשבת נאורה ופתוחה אבל אני בזמנו, לא העזתי מסיבות של חוסר קבלה ופחד. מהארון יצאתי באמצע שנות העשרים שלי רציתי ילד וחשבתי שאי אפשר להביא ילד לעולם כשאתה בארון כשאתה פוחד "ממה שיגידו" כי אז מה אני מראה לילד שלי שזה דבור אסור או לא טוב וככה לא רציתי לחנך אותו. בסביבה שלנו כולם יודעים עלינו ההורים של החברים שלו המורה שלו ומנהלת בית הספר יש לו המון חברים ודווקא כולם מאד מאד אוהבים לבוא אלינו הבייתה יש לנו בית מגניב,והמון חום ושמחה בבית לא בסופר ולא בקיוסק ולא באף מקום בראש העין מה שניתקלתי עד היום אף אחד לא "עיקם פרצוף" כך שעל פניו חיינו נהדרים אבל.... הוא עוד קטן ואני יודעת שהמריבות והלעג בין הילדים מתחיל בגיל קצת יותר מאוחר ממה שהוא היום ולכן רציתי לדעת אייך אתם הנוער הייתם מתייחסים ומתנהגים עם ילד שגדל במשפחה חד מינית. מאחלת חג שמח מלא אור ואהבה "אמא של...."

Im A PrInCeSs

New member
אני אחת שאימא שלה היא לסבית..:\

מניסיון- זה קשה. בהתחלה.. אח"כ מתרגלים ומבינים שהכל לא כל כך בזבל כמו שחשבנו.

לכל דבר בסופו של דבר מתרגלים ובקשר

לילד עצמו, רק שלא תהיה לו בעיה עם חבורת ילדים, כי כבר כתבתם כאן שילדים הם עם אכזר.

Im A PrInCeSs

New member
ילדים עם הזמן מקבלים את זה.

בהתחלה מתייחסים אליך כאילו אתה אימא\אבא שלך- כאילו אתה גאה, ולך יש בעיה כלשהיא. אח"כ מבינים שזה\זו אימא\אבא שלך והכל מסתדר. ולי היה במיוחד קשה, כי זה בגיל ההתבגרות..

בדיוק לזה אני מתכוונת

בסופו של דבר חייבים לקבל אותך כמו שאתה, אבל עד שהילדים לא גדלים הם לא מקבלים את זה כמובן מאליו, לאו דוקא לסביות וכו', גם ילדים להורים גרושים, ילדים שמנים, ליקויי למידה וכו'

abup

New member
../images/Emo41.gifמגיב קצת מאוחר../images/Emo41.gif

קצת מאחר בתגובה שלי אבל חייב להגיב על הנושא... (כי לא הייתי פה ארבע ימים) שתי אמהות וילד אחד..!! אהבתי.. עכשיו אני חושב שלא חייבת להיווצר בעיה תארי לך מצב כזה ואני מדבר על מצב כזה ששתי בנות הזוג נראות טוב!! (אני מקווה שכך זה אצלכם) הילד יגדל בהתחלה בכיתה א-ו' הילדים ישאלו שאלות ויציקו קצת... אחרי זה כיתה ז' שההורמונים מתפתחים זה יהיה שווה.. כל הילדים האלה שלא מפסיקים לחשוב מחשבות זימה רק ירצו לבוא אליו למה יש לו שתי אמהות שנראות טוב ועושות דברים שהם רואים באתרים אסורים.. וילדים אוהבים לדמיין ולפנטז! אז תחשבי על זה כמה חברים יהיו לו הוא יהיה אטרקציה ויהיו לו הרבה חברות כי זה מדליק בנות והם בטח יאהבו לדבר איתכן!! אז אין ממה לחשוש.. טוב זה סתם ההשערה שלי... והכל בצחוק ובאהבה ושכן יהי רצון ובנך לא יתקל בשום קושי חברתי כזה או אחר בגלל מצבו המשפחתי.!!! (ודרך אגב לא קראתי את כל השרשור רק את ההודעות הראשונות ככה שאני לא יודע מה נאמר פה..!) אבופ...

למעלה