תגידו....

JACKASS 4 LIFE

New member
תגידו....

השיר אדמס סונג נכתב על סיפור אמיתי? ובאמת ילד היתאבד בגלל השיר הזה? תודה מראש לכל העונים...

SkateBoy

New member
לפי מה ששמעתי

זה סיפור אמיתי אבל הילד לא התאבד בגלל השיר. השיר נכתב על ההתאבדות שלו. (נראה לי) הוא היה מעריץ שלהם והוא התאבד (לא יודע למה) ואז הם שמעו על זה ורשמו עליו שיר. זהו נראה לי.

ALMIGHTY

New member
טוב, הסיפור במלואו

ושים את זה בטאגליין!! הסיפור שמאחורי השיר (1): אדמס סונג זה שיר שנכתב על איך עובר גיל ההתבגרות אצל בני הנוער, הגוף והשכל מתפתחים ומתעצבים וכן איך מתמודד הילד עם מה שעובר עליו בחיי היומיום. השיר יצא עצוב ממה שמארק וטום רצו ולכן הוא מקושר יותר עם מחשבה של הרס עצמי אך למעשה הוא מדבר על איך בן-נוער מתמודד עם החיים בגיל המעבר שבו הוא נמצא. הסיפור מאחורי השיר (2): מארק יום אחד בדק את תא הדואר האלקטרוני שלו ומצא מין מכתב שחבר שלו שלח לו. מארק קרא והתרגש. הסיפור היה על מתבגר ששמו אדם שהשאיר מכתב התאבדות על השידה שלו ובו את הסיבות שדרבנו לקחת את חייו. המכתב נפתח בשורה: I Never Thought, I'd Die Alone.... מארק וטום ישבו יחד וחיברו את המילים לשיר שנקרא: Adam's Song. מארק וטום סיפרו שבמהלך הטור שלהם הם קיבלו פניות רבות ממעריצים שלהם שהתרגשו מהשיר. אני לא שמעתי על אף אחד שהתאבד בגלל השיר הזה, אך אני מתאר לעצמי שיש כאלו ילדים.

R E D E V I L

New member
אני זוכר שפה

בפורום פעם מישהו סיפר שהייתה ילדה ששמה את השיר במערכת על ריפיט ואת המילים על הצג, וקפצה מהקומה ה-13.

ALMIGHTY

New member
וואלה נכון

אבל אי אפשר לדעת אם זה נכון, בטח הסיפור עבר כל כך הרבה תהפוכות...

mark hoppus3

New member
נראה לי ש:

נראה לי ששמעתי איפושהו שיהיה כתוב משהו במגזין שילד אחד התאבד ומארק וטום כתבו אליו שיר

NO FUCK

New member
שלום לכולם

טוב אז ככה רק היום ראיתי שיש פורום של BLINK 182ובגלל שאני חולה עליהם וADAM'S SONG זה השיר הכי אהוב עלי בעולם אני רוצה להבהיר כמה דברים אז ככה אני לא יודעת אם הם רשמו את זה על מישהו שהתאבד אבל איזה ילד אחד שהיה מעריץ שלהם שם את השיר ותלה את עצמו כשהם שמעו את זה הם אמרו שבעצם השיר מדבר על מישהו שחושב להתאבד אבל בסוף מתגבר על זה והילד לא הבין נכון את השיר FUCK YOU ALL

למעלה