תגידו...

itaig99

New member
תגידו...

יש לברי סחרוף שיר בדיסק האחרון שיצא לו(האחר) לפני האוסף שנקרא מונסון הוא הכי מפורסם שם... עכשיו הקשבתי לא מזמן לדיסק הראשון של דרים שלקחתי מחבר ויש שם שיר שיותר מדי מזכיר את הפתיחה של מונסון רק קצת יותר מהיר וטאצ' של פטרוצ'י... תגידו...אני צודק או שהאוזניים שלי בוגדות בי פתאום?

NiGa

New member
איזה מהשירים?

תן לי מספר בדיסק, שאני אוכל להשוות.

cha ching

New member
אני בחיים לא אשמע ברי סחרוב,

אפילו לא בשביל להשוות עם שיר של דרים

itaig99

New member
אני בחיים לא אשמע ברי סחרוף!! נהנה

אם לא היית כזאת ילדה קטנה היית מבינה שברי סחרוף הוא ענק ושווה המון הערכה וגם היית נפתחת קצת למוזיקה אחרת שהיא הרבה יותר טובה מדרים כמו פינק פלויד ושאר מיני להקות אגדיות כאלו... כמובן שאין השוואה בין הכישרון של פטרוצ'י לבין הכישרון של ברי... פשוט אין מה להשוות. רק אמרתי שהשיר שלו מזכיר קצת שיר של דרים...אין צורך לקחת את זה קשה... דרים זה לא החיים יש עוד הרבה מה לשמוע...

cha ching

New member
למה לעזאזל אתה חושב

שדרים זאת המוסיקה היחידה שאני שומעת?! ולמה לעזאזל אתה חושב שאתה מכיר אותי?! תתפלא (!!!!!!!) ,אבל דרים הם לא הלהקה היחידה שאני שומעת! מה הבעיות של כולם שכל כך בטוחים שהם מכירים אותי בזמן האחרון?!

NiGa

New member
פינק פלויד.. פחח

שמע, אין לי משהו נגדם, כן, אבל אנשים חושבים שכשהם שומעים פינק פלויד יש להם מין עילוי מוזיקלי... מוזיקה פשוט משעממת, בשבילי. אין בה כלום... לא עד כדי כך, אני מגזים, אבל ממש ממש לא מוזיקה מתוחכמת מדי. פינק פלויד.. יאללה.

itaig99

New member
ואללה חברה!!!

מה אני עושה פה בכלל??? זאת הייתה רק שאלה שגרתית שנסחפה... סליחה על ההטרדה באמת... אני עף..

NiGa

New member
ת'לא צריך להלחץ...

רק אמרתי את דעתי לגבי פינק פלויד...

itaig99

New member
זה רק...

שצריך להבין שפינק פלויד הם באמת להקה חשובה בהיסטוריה של המוזיקה והם התחילו לעשות דברים שבלעדיהם לא היו קיימים המון סגנונות של מוזיקה היום.. אתה יכול לחלוק על דעתי כמובן...בעצם האמת דכל הויכוחים האלה כל כך טיפשיים כי הם על טעם אישי במוזיקה ככה שאין הרבה מה לדבר...אז אני מפסיק..

NiGa

New member
לא, האמת שאתה צודק

מהבחינה שהם אולי נתנו בסיס למשהו שיש היום אבל אתה יודע, תמיד נותנים את דוגמאת הנדריקס, שהיה גאון אז והיום מספיק גיטריסטים לא רואים אותו ממטר... אז נכון שהוא היה הבסיס, אבל...

itaig99

New member
אבל...

חבל שלא יודעים להעריך... לי יש מין דעה כזאת שהמוזיקה היום בחיים לא תהיה טובה כמו המוזיקה פעם.. כאילו ברור שיש להקות מעולות היום כמו דרים ועוד הרבה אבל אל תשכח שדרים מושפעים המון מפינק פלויד ואף עשו להם קאבר...וככה גם המון להקות אז אני חושב שיש מה להעריך בפינק פלויד ..יש המון..

cha ching

New member
"אני בטוח שאת נורא סובלת מהבעיות

האלה..." בלה בלה בלה!!! תפסיק אתה להיות כזה ילד קטן! אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע מה אני חושבת, אז פשוט שתוק אם אין לך מושג על מה אתה מתווכח! ובקשר לפינק פלויד- אז נכון, פינק פלויד אכן הייתה אחת הלהקות ששמו את אבן הפינה הראשונה לפרוג, כמו גם ג'ימי הנדריקס. אבל זה שיש להם את הכבוד- לא אומר שיש להם מוסיקה מעניינת! היא מ-ש-ע-מ-מ-ת! תיכו! זה שזאת להקה "חשובה בהיסטוריה" זה אחלה בחלה!, אבל זה ממש ממש ממש לא אומר שאני צריכה להעריץ אותם או לאהוב את המוסיקה שלהם! ומוסיקה של היום אולי לא נעשית כמו פעם- אפחד לא אמר שזה דבר רע! אני רק נהנית מזה... (חוץ מקאמל, כמובן)

itaig99

New member
טוב אני ישתוק...

באמת למה להתווכח על טעם במוזיקה כמו שהזכרתי מקודם ... מצטער שהייתי טמבל מספיק לפתוח בוויכוח האינפנטילי הזה...

NiGa

New member
עדי

תקשיבי, ותקשיבי טוב. או שאת מפסיקה עם המסעות צלב האלה או שאני מעיף אותך מפה! לאפחד פה לא אכפת מסיפור חייך! הבנאדם כתב הודעה!! תפסיקי עם השטויות האלה כל פעם לעשות פיל מעכבר!! עכשיו, קחי 10 נשימות תסגרי את הפורום ותעני לי, אם בכלל, עוד שעה בערך - אחרי שתרגעי ותחשבי בהיגיון! חבל דק

itaig99

New member
זה הייתי גם אני קצת..

מצטער על ההתנפלות בהתחלה אני באמת לא מכיר אותה ולא הייתי צריך לדבר ככה...

popoz

New member
ולסגור את השירשור הזה אתה צודק!

בקשר לשאלה שלך כמובן...חס וחלילה שאני אתערב בויכוחים האלה. השיר של ברי ממש דומה להתחלה של wtse jam אני חושב שלזה אתה התכוונת, גם אני שמתי לב לזה.

למעלה