תגידו...

rocket

New member
תגידו...

איזה פרק היה היום?? הכבלים שלי נדפקו אז לא ראיתי... אני רק מקווה שלא פספסתי משהו טוב (כמו הקרב על הסנט אן שאני מתה לראות!!!) זה לא היה זה נכון????? כי עם הלוח משדרים של ערוץ שש אי אפשר להבין כלום הם כותבים משהו אחד ושמים משהו אחר!

mr. man

New member
מה שהיה

לא ראיתי היום, אבל אני זוכר מה יש בפרק הזה. אש בא להלחם נגד סרג` והראיצ`ו שלו קורע את פיקאצ`ו (או משהו כזה). אחרי זה במרכז הפוקימונים מציעים לאש לפתח את פיקאצ`ו כדי שהוא יוכל להלחם נגד ראיצ`ו. פיקאצ`ו מסרב, וברוק אומר שיש לו רעיון איך פיקאצ`ו יכול לנצח את ראיצ`ו. הוא מציע מתקפת מהירות, מפני שסרג` פיתח את ראיצ`ו מוקדם והוא לא יודע את זה, ככה פיקאצ`ו נמצח את ראיצ`ו ואש זוכה בתג נוסף.

pokegirl

New member
הפרק האהוב עלי!

אפילו אם הוא מלא בבולשיט! מה הקטע עם מתקפת המהירות?! סתם מתקפה שלא שווה כלום (הנה עוד משהו שהמפיקים המפגרים הפליצו בשביל שאש ינצח)! וכשאש חשב אם לפתח את פיקאצ`ו, אז מה היה הקטע ההוא עם:``אם אפתח את פיקאצ`ו רק כדי שילחם, אז אהיה בדיוק כמו סרג```. מה רע כל כך בסרג`?????? הוא ממש טוב!!! וגם הפוקמונים שלו טובים!!! וזה גם הפרק הראשון (לא אמרתי היחיד) שצוות רוקט לא נפגעו בדרך כלשהי בסוף!

Pikachuit!

New member
העניין עם המתקפה ..

זה שזאת הייתה הדרך היחידה לנצח את ריצ`ו! סרג` אמר שהוא פיתח את ריצ`ו ישר איך שהוא קיבל אותו, זאת אומרת שהוא לא הספיק ללמד את הריצ`ו שלו מתקפת מהירות, בגלל שמתקפת מהירות הוא יכול ללמוד רק שהוא פיקצ`ו, ואני לא מסכימה איתך שזה קשור למפיקים, ברור שזה הכל לפי התסריט, אבל אם ריצ`ו ידע מתקפת מהירות, אז פיקצ`ו לא היה יכול לנצח אותו. נ.ב ראיתם ??? עוד פעם דיברו על אש ומיסטי ! שהם היו במכון הם התחילו לריב (שוב), וג`ני אמרה להם שזה הכל מתוך אהבה ! :)))))

rocket

New member
אני דווקא חושבת

שזה גם קשור לג`סי וג`יימס כי גם הם רבים בלי הפסקה ובעצם הם אוהבים אחד את השני!!!

pokegirl

New member
אז לפי מה שאמרת...

פוקמון שיש לו מתקפת מהירות יכול לנצח בלי בעיות פוקמון שאין לו מתקפת מהירות? לדוגמה: ווידל עם מתקפת מהירות יכול לנצח בקלות צ`אריזרד שאין לו מתקפת מהירות...

Pikachuit!

New member
לא ...

אל תגזימי .. פשוט החולשה של ריצ`ו היא שהוא לא היה מהיר, ולא הייתה לו מתקפה מהירה

למעלה