תגידו....

CosmikDebris

New member
כי למות זה כיף

למה נראה לך שפיגועי התאבדות באפנה עכשיו? חחח פתאום נזכרתי בשורה מסאות'פארק THEYRE NO STUPID QUESTIONS, JUST STUPID PEOPLE באמת ציפית לקבל על זה תשובה נורמלית? פשוט אל תתיחס, זה חלק מההתבגרות :) איזה כיף להיות מתבגר ולצחוק על מתבגרים

חחחחחחח

זה מזכיר לי שישבתי פה עם כמה אנשים, אחד מהם היה ישראלי+כמה יהודים וכמה שלא, זה היה בדיוק יום אחרי הפיגוע במייק'ס פלייס, אז עלתה שיחה על ישראל ואיזה מישהו אמר, זה נשמע ממש נורא מה שהולך שם, אני לא הייתי מסוגל לחיות שם זה פשוט מפחיד ועוד כל מיני שטויות, אז הישראלי אמר, כן אבל גם לנוער הפלסטינאי יש המון בעיות, עובדה שכל הפסיכולוגים שם מוצפים בפניות של בני נוער שרוצים להתאבד. וזה היה בציניות כמובן והם היו ממש לא צינים ולא מבינים צחוק, אז רק אני והוא צחקנו, מה זה צחקנו, פשוט נקרעתי שם, הוא אמר את זה כל כך יפה ומצחיק, וכל השאר הסתכלו עלינו, חלקפ לא הבינו את הפונטאה, חלקם הבינו ולא חשבו שזה מצחיק, וחלקם אמרו לנו שהם היו מצפים מאיתנו לא לעשות צחוק מדברים כאלה. נו וול, שיהיה. אין להם חוש הומור כל כך מפותח, בישראל עושים בדיחות מהכל, שם אם מישהו יספר איזה בדיחה על התאומים הוא יהיה מנודה לנצח. שהם שמעו אותי מספרת בדיחה שחורה על השואה הם היו בשוק. אוי, יש עוד המון דברים שהם צריכים ללמוד מאיתנו.

CosmikDebris

New member
באמת!

חברים שלי כמעט רצחוא ותי שאמרתי בדיחה שחורה על השואה, והם יהודים אפילו חצי ישראלים. אחחח אין כמו ישראל. למרות שהנוער בניו יורק לא כזה גרוע... לא שאני מכיר כל כך הרבה, אבל ממי שכן מכיר דווקא יחסית נורמלים

למעלה