תגידו....

Cuteguy

New member
תגידו....

מה קורה כאן שכל יום יש מישהו חדש עם היציאה הקבועה של "בא לי למות עכשיו" או כל מה שבסגנון הזה? לא נמעס?

MissUnKnown

New member
____

נו ברור...כולנו הוכלים לעשות עוד שבוע התאבדות המונית...קודם אנשחנו הולכים להעריל את כול הביצפר שלנו ואחרי זה לתלות את עצמינו וככה זה יראה כאילו כולם התאבדו...מואהאהאה...

kit k@t

New member
r u kidding?

thats the thing that keeps me going in school.... during lunch every day,kalum (he is from Scotland), and i sit and try to figure out what is the best way to blow up the school... and we really mean it. im gonna miss him next year when he will go back home.... kat

sivani

New member
אני לא מבינה מה הקטע

לאנשים רע,הם באים פה לקבל תמיכה. למה הביקורת?

Julia16

New member
היי, קצת סימפטיה...

תשמע, אולי לך כבר טוב ונהדר בארץ שלך, אבל יש פה הרבה שממש לא טוב להם ועוברים עליהם תקופות קשות, אז הם באים לפה לספר ולשתף בבעיות שלהם, כי הם מצפים מאיתנו (שאנחנו גם גרים בח'ול) להבין אותם ולתמוך בהם. הלוואי באמת שלכולם היה מושלם וטוב, אבל זה לא ככה, אז מה הבעיה?

Cuteguy

New member
סימפטיה לא קשורה פה....

יש פה בעיה אחרת לגמרי: בכל פעם שיש בעיה אי אפשר להגיד רוצים למות...את מדברת על תמיכה-גם אני אוהב לעזור ולתמוך אבל לא ברגע שבן דם תוקע פתאום שבא לו למות...

justnoa

New member
זה נכון

זה באמת קשה לעזור כשאומרים כזה דבר אבל בשביל זה יש את המשפט "למה בא לך למות?" לא תמיד בן אדם רוצה לכתוב כל מה שיש לו על הלב ככה בהודעה הראשונה למקרה שלא יענו לו... נגיד אני עכשיו מרגישה ממש חרא והכל ויש לי כל כך הרבה דברים שמציקים לי ואני נגיד גם רוצה למות, לא תמיד אני אבוא ואכתוב בהודעה הראשונה את הסיפור חיים שלי, כי זה דבר שקשה לכתוב וכואב לפעמים גם, ואם פתאום אני אראה שאף אחד לא מתייחס בכלל להודעה שלי זה יבאס אותי עוד יותר, קודם כותבים שיש סבעייה אם מישהו מגיב ומעוניין לשמוע אז מפרטים... סבלנות יש?

Julia16

New member
מי פה אמר שהוא רוצה למות בכלל?

אנשים פה מספרים על הבעיות, אבל הם לא אומרים שהם רוצים למות. וגם אם מישהו כן אמר את זה פעם אחת, אז מה? ביג דיל, אפשר לחשוב שאתה אף פעם לא חשבת לעצמך 'אלוהים אדירים, כל כך רע לי, אני רוצה למות!' תגיד לי בכנות שאתה אף פעם לא אמרת את זה לעצמך ולא הרגשת את זה. כי מה לעשות, כשמדוכאים לפעמים כל כך רע שבכלל אין חשק לחיות ולא מבינים בשביל מה אתה פה. וזה דווקא ההפך, דווקא כשבן אדם אומר כזה משפט זה אומר שבאמת רע לו והוא לא עושה סתם הצגות לצומי או משהו כזה, ודווקא אז הכי צריך לנסות לעודד אותו.

justnoa

New member
אהה

וגם אם חושבים שאיזה משהו שמישהו אמר זה לצומי... ביג דיל??? עוזרים בכל מקרה, לא חשוב מה, כי יכול תמדי להיות שטועים ואז יוצא מצב ממש לא נעים

Odish16

New member
קודם כל...

לא נמעס לנו..וגם לא נמאס.. כשלך היתה או תהיה תקופה כזאת כולם יהיו פה בשבילך..ואין מה לעשות שכרגע אנשים מדוכאים וסטאף..ככה זה..זה לא שהכל מושלם בין יום אחד.. ומי אם לא אנחנו שאמורים להבין יותר מכולם? הרי אנחנו חווים את זה ויודעים איך זה להרגיש ככה. וזה טוב שבאים לפורום ומוציאים הכל החוצה במקום לשמור בלב ולהתפוצץ

Flying Camel

New member
נכון ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

coconut56

New member
מה הקשר לפרחים!?!?

מה תקעת את הפרחים האלה בהודעה?! מה קשור? או בכלליות מה קשורים הפרחים האלה בכל הודעה שלך..........

מה הקשר ל56?????

מה תקעת את ה56 הזה בכינוי?! מה קשור? או בכלליות מה קשור ה56 הזה בכל הודעה שלך......... WTF??? ומה הבעיה שלך בדיוק? בא לו לשים אייקון של פרחים, מה זה מפריע לך?
גם זה מפריע לך? וואי אנשים מה יש לכם?
- תפסי'ו להעיר לשי כל כל דבר קטן! מה הוא עשה לכם???

justnoa

New member
איזה שטויות!!!!

מה רע בפרחים? זה דבר ראשון דבר שני מה הבעיות שלך?

coconut56

New member
אוקיי

1. אין רע בפרחים אבל זה פשוט מעצבן כל הודעה הפרחים והלבבות האלה!!!!!!!!!! 2. מה הבעות שלך אם כבר...

justnoa

New member
אוקיייייי

וזה מעצבן כל הודעה קטילה שלך הבעיות שלי Zה משהו אחר

sivani

New member
בן,מה העניין?

למה אתה כל הזמן תוקף אותו? אני לא חושבת שזה נחמד במיוחד..באמת,זה די מעליב שעל כל מה שהוא כותב מתחילים ביניכם צעקות. די,הפורום הזה הוא פורום לכולם! לאלה שאוהבים פרחים ולאלה שלא. תלמדו להסתדר.

למעלה