תגידו...

Tyler DR

New member
תגידו...

אין לי כח לישון... ומשעמם לי. זה המקום להיקלט בו? טיילר DR.
נדוד שינה ומשועמם.

*flower*

New member
ממ..

אני מוצאת את עצמי קוראת לשינה שתעטוף אותי כבר, אוףףףףף !

דנטל

New member
בדיוק המקום

ברוך הבא. תעיין בשרשורים, תבדוק את הקישורים שלנו, תעשה את המבחנים ושתף אותנו.

Tyler DR

New member
רגע.. תנו לי להבין...

אתם כאילו כל יום פה כזה? בשעות האלה?!? פשיש.. גן עדן. מגנייייייייייייייב... אני לא לבד בעולם. טיילר DR.
בשוק. בהלם. ה-מ-ו-ם!

Tyler DR

New member
יצא לי...

חשד להפרעת שינה קלה. יופי. לא חידשו לי כלום... מה אני אמור לעשות עכשיו? טיילר DR.
משתף.

דנטל

New member
להגיד לך ת'אמת?

לא כל כך יודעת מה עושים. ישנם כדורים, וישנן קלטות, וישנו היעוץ ההוא שמציעים שם במבחן. מעולם לא ניסיתי שום דבר. ניסיתי בירה. ניסיתי חלב. בכלל, ניסיתי קצת אלכוהול. פעם, כשהייתי נואשת במיוחד וכמעט בכיתי, אפילו ניסיתי לספור כבשים. הדבר שהכי עזר לי הוא הליכה מהירה של חצי שעה, וגם זה לא תמיד. אני בטוחה שיש פה חברי פורום יותר מנוסים ממני, כי עד שעשיתי את המבחן שלשום, בכלל לא ידעתי שיש לי בעיה כזו חמורה. בכל מקרה, אני הולכת עכשיו לנסות לישון, כי כואב לי הגב פחד (מה שיקשה בכל מקרה על ההרדמות) ואני צריכה לקום ב- 10.

שלום, גם אני חדש

ובעיית השינה לפעמים זה ממש מתסכל, במיוחד כשצריך לקום ב-5 בבוקר לנסוע לת"א לעשות מבחנים לחיל המודיעין, ונוסעים ללא דקת שינה בלילה.
ניסיתי את כל מה שאפשר, ושום דבר לא עובד לאורך זמן... עכשיו אני מטפל בזה ע"י וודקה לפני השינה, וזה עובד לא רע. עדיף להיות אלכוהוליסט ולישון טוב...

דנטל

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שונאת וודקה, אבל כל אחד ומה שטוב לו.

דנטל

New member
קלה זה יופי

אצלי היה כתוב "הפרעת שינה חמורה". חשבתי שקשה להבהיל אותי והנה בשלוש מלים סמרו שערותיי. ולא, אתה ממש לא לבד בעולם, אחרת לא היה נפתח הפורום הזה. תשאר.

Tyler DR

New member
טוב אז...

קוראים לי טיילר (בן 22) ויש לי הפרעת שינה קלה! מי עוד פה? טיילר DR.
סקרן

למעלה