תגידו..

תגידו..

הפסיכו לא השתלט על החיים? אני בזמן האחרון לא למדתי כלום ולמדתי רק לפסיכו (אני ביב) ועכשיו אני משלים חומר של חודש בערך.. ומכתונן לבגוריות.. בכל מקרה.. מצאתי את עצמי היום יושב על תרגיל בפיזיקה (זרם חילופין) ואין לי מושג איך פותרים אותו... ואני מתחיל להלחץ וכל שתי דקות מסתכל על השעון בחדר (אותו שעון שהיה איתי בכל הסימולציות)... יואו זה מפחידדדד!

AMT

New member
מרגיש כמוך...

בדיוק לפני שקראתי את ההודעה שלך ישבתי על איזה תרגיל בוקטורים, התרגיל הזה אמור להיות קל אבל משום מה לא ידעתי איך לאכול אותו... אחרי חצי שעה שישבתי על התרגיל הזה פתאום הבנתי שאין לי מושג מה זה וקטורים בכלל, אז החלטתי לפתור איזה תרגיל בטריגו במרחב בשביל שתיהיה לי הרגשה טובה... ומסתבר שאפילו את זה לא יכולתי לפתור... אם הייתי תלמיד בינוני במתמטיקה-ניחא,אבל אני אחד שהוציא 95 ב3יח"ל מתוך 5(ושקלתי לעשות מועד ב'). ומילא , אם זה היה רק מתמטיקה... בתקופה של הפסיכו' ירדתי גם במקצועות ההומניים, והממוצע שלי ירד פלאים... אני מקווה שלפחות עכשיו אני אוכל לחזור להשגים שלפני תקופת הפסיכו'...

qet1

New member
האם בעקבות זה

אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי בחופש בין יא ל יב ולהיבחן במועד אוקטובר כדי לא לפגוע בלימודים ביב ?

morethanwords

New member
עכשיו צריך לחשוב איך חוזרים

ללימודים הרגילים, הם נראים לי כ"כ סתמיים אחרי הפסיכומטרי ואין לי חשק להתחיל לנבור בערימת העבודות וההכנה למגנים שיבואו עליי "לטובה" בקרוב... מה עושים?

למעלה