גם את מכוערת
D DiGiHiLa New member 11/4/03 #21 לא שזה קשור לפיק של שני... אבל הנה אייקון של טקאטו או איך שקוראים לזה... שאני ציירתי
ר רייסטלין מאגר New member 11/4/03 #22 באייסיקיו אמרתי לך שזה יפה אבל במבט שני, זה לא! סתם, בצחוק. אבל הראש קטן מדי. איפה המצח שלו?
D Digi Lista New member 11/4/03 #25 אני מתחילה להכניס לגלריה... ווילו ממשיכה את הפיק של שני,שאר העולם,השעועית הרקובה עם הסוכר ותולעת משי שהופרדה מהעץ שלה?... עוד כמה דקות הכול בגלריות(שכחתי שטקאטו בגלריה אחרת אמור להיות)... תמשיכו להכין(ולגרום לי לקנא כי אני לא מוכשרת כמוכן )
אני מתחילה להכניס לגלריה... ווילו ממשיכה את הפיק של שני,שאר העולם,השעועית הרקובה עם הסוכר ותולעת משי שהופרדה מהעץ שלה?... עוד כמה דקות הכול בגלריות(שכחתי שטקאטו בגלריה אחרת אמור להיות)... תמשיכו להכין(ולגרום לי לקנא כי אני לא מוכשרת כמוכן )
D Digi Lista New member 12/4/03 #29 אל תצטעני פתאום,נייקו../images/Emo24.gif... ודנוש'(ריינמון) הפיק נמצא בהודעה הראשונה בשרשור(מצורף קובץ וורד)את מוזמנת לקרוא,להנות(למרות שיש שם גם דברים קצת קשים) ולהמשיך
אל תצטעני פתאום,נייקו../images/Emo24.gif... ודנוש'(ריינמון) הפיק נמצא בהודעה הראשונה בשרשור(מצורף קובץ וורד)את מוזמנת לקרוא,להנות(למרות שיש שם גם דברים קצת קשים) ולהמשיך