תגידו

Mrs.Dvash

New member
תגידו

מה עושים כשלא טוב?, כשרע? מה עושים שבכי כבר לא עוזר ויותר גרוע מזה - כבר לא יוצא? הולכים לפסיכולוג? מדברים עם חברים? מדברים עם ההורים? כותבים? לבד? את כל אלו כבר ניסיתי ושום דבר לא עוזר. אני נכנסת לשבוע הרביעי ולא טוב לי וזה פשוט לא עובר. שונאת להיות ככה! שונאת את ההרגשה המציקה שפשוט לא עוזבת אותי. קמה בבוקר - לא טוב יושבת במשרד - לא טוב חוזרת הביתה - לא טוב וחוזר חלילה... אז החלטתי לקחת יומיים חופש - רביעי חמישי. אולי זה מה שיעזור, לא יודעת.

מהורהרת

New member
אין לך מושג....

כמה אנ מבינה אותך ! זה שלבים כאלה בחיים שעוברים אותם..למרות שלפעמים נראה שאין מוצא . הדרך היחידה היא להיות מודעת לעצמך ואיכשהו להעסיק את עצמך . אל תשבי יותר מדי בבית כי בשעה כזו זה עלול להיות ממכר.....בכל אופן , תוציאי כמה שיותר . דווקא הייתי רוצה לדעת מה כל כך מציק לך טוב ? יהיה בסדר........

Mrs.Dvash

New member
צודקת

ישיבה בבית יכולה להיות מאוד מאוד ממכרת.... וכן יהייה בסדר...

אוסי

New member
דובשנית שלי....

אני כבר לא יודעת מה לומר לך כדי לעשות לך טוב ... ניסיתי לתפוס אותך אך..את עסוקה , מקווה שתרגישי טוב ... אוהבת (אם זה עוזר ) אוסי..

Mrs.Dvash

New member
אוסילה

תודה תודה ושוב תודה על שאת מנסה ואני יודעת כמה מתסכל זה לנסות לעודד בן-אדם שפשוט לא מצליח לראות את האור... ניסית לתפוס אותי? בכל מקרה חבל על המאמץ כי שום דבר לא מצליח לעזור. לא יודעת מה קורה - אף פעם לא הייתי במצב כזה. בכל מקרה - מקווה שאצלך הכל טוב. אוהבת דובש.

אוסי

New member
תודה חמודה...

אבל את אף פעם לא יודעת מה יכול לעזור לכן אף פעם את תפסיקי לנסות לחפש לעולם לא תדעי מאין תבוא הישועה מקווה שתבוא מהר ... אוהבת ...(ממש נכנסת לי ללב ) מזכירה לי את עצמי לפני כמה שנים... אוסי.

moran.l

New member
אני כל כך רוצה

לעזור.. פויה הרגשה רעה, פיכסה... :-( תחשבי על שוקולד תחשבי על שמש תחשבי עלי מביאה לך חיבוק גגגדדולללללל אוהבת מורן

Mrs.Dvash

New member
שוקולד עושה טוב

רק אני בדיאטה :] [בין ביס לביס אבל אז מה...] מקבלת חיבוק וירטואלי ומחזירה בחזרה. עד החתונה זה יעבור... לפחות אני מקווה.

למעלה