תגידו...

תגידו...

איפה מיקי אני מתחילה לדאוג לו הוא לא נכנס לכאן? כי אני בכל אופן לא מצאתי הודעה שלו ואולי זה כי אני מסטולית ובקושי רואה משהו.

הידד לשירן.......

דיברתי איתה הרגע והיא מבשרת לי שאת המבחן הראשון לשמחתי היא עברה ויש לה עוד שניים אז נחזיק לה אצבעות, אני כל כך מאושרת בשבילה ומקווה שהיא תעבור גם את המבחנים הבאים.

ניקולי

New member
יששששששששששש

בטוח בטוח היא תעבור את המבחנים ... בהצלחה שירנוש
|יד| תגידי קטנה מיקי לא עונה ל
באמת איפה הוא?

אני דואגת

כי כשיצאנו הוא היה ממש גמור מעייפות והוא נסע לבד ואני לא חושבת שהוא הודיע לשירן אם הוא הגיע כי אני הגעתי לפניו הבייתה ושירן כבר נרדמה, רגע אני אצלצל לשירן ואשאל אותה.

מישהו חיפש אותי ???

אז... אני כאן... שלום לכולם... אכן אני גמור שחבל"ז... אתמול שברתי שיא, והשלמתי את הדרך מראשון ליקנעם ב- 42 דקות, שזה שיא מכובד... אז אני בסדר גמור, רק קצת הפוך אחרי הבילוי הלילי של אתמול...

ניקולי

New member
מיקיייייייייי ../images/Emo124.gif

תגיד לי השתגעת? מה זה הנסיעה הזאת?? העיקר אתה בסדר? זה הכי חשוב

הכל בסדר...

אין מה לדאוג... אבל מה ? 4 לפנות בוקר, כביש ריק, אז נתתי לאוטו שלי לנסוע איך שבא לו... ונו... מה לעשות המחוג נתקע על 150... חחחחחח

על כמה נסעת??????

190 קמ"ש?????? ועוד אחרי שתיה... בסוף אתה תיהרג על הכביש
ותשאיר את הבת שלך יתומה..... תיזהר ארפימו

מיקי ../images/Emo46.gif

אתה חושב שזה בסדר רשום ושמרתם לנפשותיכם ואתה יודע אם אתה לא חושב על עצמך בשביל עצמך אז תחשוב על הקטנה הזו (בדיוק כמו שנינה אומרת) ותשמור על עצמך גם בשבילנו בלי שטויות מה אתה מנסה להוכיח האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה לא יודע שכששותים לא נוהגים

רגע...רגע...

קודם כל לא הייתי שתוי... (בכוונה לא שתיתי הרבה כי ידעתי שאני צריך לנהוג)... ושנית כל, נו... נינוש... את מכירה אותי, ככה אני נוסע...

למעלה