תגידו

Weird Eyal

New member
תגידו

אם מישהו רוצה לצאת בחיפה למועדון וסוג המוזיקה המועדפת היא רוק עד מטאל טווח הגילאים הוא 16-22 לאן אפשר לצאת??????? חיפה יבשה!!!!!!!! מישהו????????

genghis

New member
תלוי...

- כמה קצרה השמלה שלה...
איתי

בל בל

New member
זה לא נכון! זה ממש לא תלוי!!!

בסך הכל תלוי אם היא נראת קטנה או גדולה (הכוונה בקטנה היא אחת שנראת כמו ילדה בכיתה ח' בוא נגיד)

Weird Eyal

New member
בל בל

זאת רינה אז את אומרת שאם אני אבוא לסיטי הול לא יעשו לי בעיות בקשר לכניסה? ואני לא נראת קטנה...ד"א.. איך המועדון? שווה ללכת אליו?

בל בל

New member
רינו'ש!!! מה שלומך?

שנים שלא ראינו אותך פה! אני לא חושבת שיעשו לך בעיות אם זו מסיבה רגילה, אני זוכרת שלי עשו רק פעם אחת בעיות באיזה מסיבה של 23+ וזה היה בערך לפני שנתיים אבל בסוף בכל זאת הכניסו אותי, ככה שאם הכניסו אותי כשהייתי בת 16 אז לא נראה לי שתהיה לך בעיה להכנס, מה גם שאת באמת לא נראת קטנה (איילי הראה לי תמונה שלך- את חמודה לאללה) מקסימום תגידי ששכחת את התעודת זהות . המועדון נחמד עד נחמד פלוס, יותר מוצלח כשיש שם איזה הופעה, אבל אם יש מוסיקה שאתם אוהבים אז בהחלט שווה לנסות. תהנו

tankgirl21

New member
היי רינה!!!!!!

מה שלומך? בקשר לסיטיהול לא תהיה שום בעיה ואפילו נראה לי שזה די ודאי שיכניסו אותך, ובקשר לאם כדאי ללכת אני בדיעה שנחמד ללכת לשם מידי פעם, אבל בהחלט כדאי לך לנסות לא תדעי מה את מפסידה את שתנסי....

למעלה