תגידו

imagine

New member
כן, ולמה בכלל הוא מכנה את עצמו נעל?

נעל, אתה מעריץ של נעלולים? ``נעלולי פלא פולום פולום פולום נעלולים כאלה!!! שאתם רצים לדרכם שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד, סוד נפלא מאוד......``

rastotman

New member
אפשר לעשות מזה הודעה ראשית-

ושכל אחד יספר מאיפה הכינוי שלו, או שבינתיים כשנעל רחוק מפה, אפשר לנצל את הזמן כדי להיתעצל ופשוט לכתוב פה- למה מי ימחוק לי? אני התחלתי לחשוב על שם מגמבה מן, משהו שאני תמיד אומרתי/אמרתי- מתאים להשלים את השורה בשיר ``גמבה מן ותימרות עש-א-ן``. וזה היתחבר עם האיש הקירח שתמיד מדבר עם השומר שקרה לי ראסטות מן, [הוא ועוד כמה תימהונים, אבך עכשיו כשיש לי תלתלים בראסטות נידמה לי שזה יפסיק עד שגוטמן יתן לי את המיספר של האיש עושה הראסטות מיזכרון]. דיס איז מיי דיפ סטורי. [סיפור המיטבל- כמו שהביט-לס הם חסרי הקצב].

Levinzone

New member
שלי הרבה פחות מקורי..

השם משפחה שלי זה לוינסון ולוינזון עם ז` זה כאילו levin-zone תמיד חשבתי שמי שקוראים לה הילה צריכה לקרוא לעצמה hila-zone חילזון...``אזור ההילה`` בכל מקרה אני טיפשה2 -יעל-

מתח

New member
ולמה מתח?

כי אף אחד לא יודע מי אני באמת טוב, חוץ מאלה שאני מוסיף אותם לאייסיקיו (ששששש).

rastotman

New member
התכוונתי חסרי הדופק

-שהרי חסרי הקצב זה הרעיון המקורי, אני מתחילה להיות מאוד אנקטית..

Funeral_Drum

New member
אני, כמובן

טוב, אולי כמה אנשים יחשבו שמקור השם שלי הוא בפריקיות אפילה ודיכאונית ,אבל יודעי דבר וסתם אנשים אחרים יאמרו ובצדק שהשם שלי לקוח מהשורה האלמותית של פינק פלויד dry as a funeral drum או שהקשר היותר רחב של הביטוי and i can feel one of my turns coming on i feel cold as a rasor blade tight as a tourniquet dry as a funeral drum זהו עד כאן ההטבלה שלי shine

JUVENTINI

New member
ולמה JUVENTINI

כי לא היה לי משהו אחר ... ואגב .. אומרים יובנטיני ולא ג`ובנטיני ... וזה באיטלקית הפירוש שמור במערכת .. כדי לא להרוס את השם היפה .. :)

Levinzone

New member
נראהלי

שיש לזה קשר כלשהו עם JUVENTUS משהו כזה.. נרא הלי שזו איזו קבצוה של משהו אני יודעת את זה כי זה כתוב באינפו שלו באי סי קיו!! הא הא הא!

Black Star

New member
שלי זה פשוט מאוד...

כל מי שמכיר אותי טיפה (אבל ממש טיפה) ומכיר את רדיוהד קצת, יודע שזה שם של שיר של רדיוהד, ושאני מתהההההההה עליהם, וזהו :) גם הכינוי השני שלי (שאני נמצאת בו כשאני בבי``ס- Maquiladora) הוא שם של שיר שלהם, שיר הרבה פחות מוכר, בי-סייד. אגב, יעל (השנייה :)- אם הייתי הולכת לפי השיטה שלך, כנראה שהכינוי שלי היה רג`וב או משהו...

מתח

New member
הייתי קורא לעצמי, אם ככה,

Nice Dream (איזה יהיר אני... טוב נו. השיר הכי יפה שלהם).

poosi cat

New member
אוי כשאני חושבת על זה

לניק שלי אין שום קשר למציאות שלי. כשהמצאתי אותו כתבתי אותו מיד כי רציתי כבר להכנס לפורום ולכתוב משהוא ופחדתי שאני שכח אותו אז סתם הפלצתי משהוא. אבל כשחושבים על זה לשם שלי יש קצת קשר אלי: 1 השם משפחה שלי הוא katz וזה דומה לcat 2 כולם אומרים לי שיש ךי עיינים של חתולה ולפי דעתי זה האיבר הכי יפה בגוף שלי. עכשיו כשאני חושבת על זה הניק שלי היה צריך להיות משהוא כמו: ``נגעה בשמיים`` (משינה לעד) או פרפר כי אני מתה על פרפרים והם מסמלים בשבילי המון וגם בגלל שזה השם של השיר המדהים של מוניקה סקס. אוף עכשיו בא לי לשנות את הניק אבל אני לא רוצה לצאת מרשימת חברי הפורום...

למעלה